Şimdi Ara

Lg g2 cihazimi takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg g2 cihazımı wp telefonuyla takas dusunuyorum igilenenler pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lumia 925 ile yapar mısınız izmirdenim
  • Neden takas dusunuyorsunuz

• Belki haddime değil ama iki lafım olacak. şahsen koyu windows severim ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki g2 den sonra lumia telefonları canınızı sıkabilir. Ha benim gibi illa windows olsun diye düşünüyorsanız bilemem ama ilk defa deneyecekseniz umduğunuzu bulamayabilirsiniz. 1520 düşünürseniz kraldır ama. G2 ile takasa girilecek telefonlar 830 olur 1520 olur. 930 da kraldır ama bataryası beni memnun etmedi. g2 halen güncel bir cihaz ve ömrü uzun. takasınızı yaparken ona göre düşünün. Hayırlı takaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Belki haddime değil ama iki lafım olacak. şahsen koyu windows severim ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki g2 den sonra lumia telefonları canınızı sıkabilir. Ha benim gibi illa windows olsun diye düşünüyorsanız bilemem ama ilk defa deneyecekseniz umduğunuzu bulamayabilirsiniz. 1520 düşünürseniz kraldır ama. G2 ile takasa girilecek telefonlar 830 olur 1520 olur. 930 da kraldır ama bataryası beni memnun etmedi. g2 halen güncel bir cihaz ve ömrü uzun. takasınızı yaparken ona göre düşünün. Hayırlı takaslar.

Yorumunuz icin tesekkurler bu yorumunuzu dusunucem galiba takastan vazgecicem

• Tavsiyem Windows 10'lu cihaz almanız yönünde. Eğer bekleyemem derseniz L930 gibi cihazlar Windows 10 güncellemesini ilk alan cihazlar olacak.
  • Wp li cihazlar hakkında bilgi verirmisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TR Garantili G4 Takaslık
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi amaçla kullanıyorsun telefonu ? Oyun merakın varmı ? Yada hangi programları kullanıyorsun ona göre söyle yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurkan58

Hangi amaçla kullanıyorsun telefonu ? Oyun merakın varmı ? Yada hangi programları kullanıyorsun ona göre söyle yardımcı olmaya çalışayım.

Oyun pek oynamam canım sıkılırsa oynarım anca sonra genel olarak whatsapp, internette gezinirim. Sarji uzun gitsin,cihaz beni en az 2 sene gotursun, kamerası iyi olsun istediklerim bunlar

• Her işinizi görürsünüz windows ile. Şarj önemliyse kral 1520 dir. 830 da tercih edilebilir.
  • Tercihiniz lumia 1520 olmalı
    Kamerası İyi
    Batarya kralı
    Her oyunu oynatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6'yı satıp lumia 830 siparişi verdim 950'ye geldi bana hızlıaldan,920-25-30 hepsini kullanmış biri olarak geri döndüm wpye

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

İphone 6'yı satıp lumia 830 siparişi verdim 950'ye geldi bana hızlıaldan,920-25-30 hepsini kullanmış biri olarak geri döndüm wpye

1 hafta sonra satar başka cihaz alırsın. Huylu huyundan vazgeçmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kurtulabilsem şu huyumdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.