Şimdi Ara

LG G2 CLOUDY G3 ROM YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba LG G2 cihazıma Cloudy G3 Romunu yükleme karar verdim fakat daha önce hiç rom ve root yapmadığım için yardımınızı bekliyorum ve cloudy g3 güncel romunu nerden indirebilirim yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar

• Ben birkaç gün önce yükledim açıkçası pişman oldum önermiyorum..
  • @Baristo Room root konusunda bilginiz olmayabilir ancak bilgisayar ile biraz haşır neşir birisi olmanız lazım yoksa telefonu kullanılamaz hale getirebilirsiniz.

@ALp Honso

Neden pişman oldunuz biraz açar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok rahat bir şekilde cloudy g3 romuna geçtim fakat bir sorum olacak stock romda home tuşuna basınca son uygulamaları kapama vardı fakat bu romda yok onu nasıl ayarlayabilirim ?
  • bu romda da var biraz kurcalarsan bulursun.. ilaveten xposed yükleyip birkaç modulle telefonu zenginleştirebilirsin..
    neden pişman olduğuma gelince.. orjinal stock rom'un quick remote'u daha kapsamlı ve daha iyi.. cloudyg3'de kablosuz depolama özelliği yok (gerçi snradan program yükleyip yapabiliosun) ve yükselerek çalan zil sesinin çözümü yok normal şekilde çalmasını sağlayamıyorsun xda'da da yazdım 2 topic'e.. bikaç yanıt geldi ama çözüm olmadı.. buna benzer eksiler vardır daha şimdi aklıma gelenler bunlar.. benim anlamadığım şu.. Custom rom yapıyorlar, orjinalinin üstüne kat ve kat ekleyip o şekilde sunacaklarına orjinalin özelliklerini de kaybediyorlar.. nası iş anlam veremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baristo

Çok rahat bir şekilde cloudy g3 romuna geçtim fakat bir sorum olacak stock romda home tuşuna basınca son uygulamaları kapama vardı fakat bu romda yok onu nasıl ayarlayabilirim ?

En sağdaki alt tuşa bas dikdörtgen tümünü temizle çıkıyor zaten ve cloudy bence çok güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntı ram widgeti olmaması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tek sıkıntı ram widgeti olmaması

Bundan bahsediyosaniz var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baristo kullanıcısına yanıt
    Ram widget var neden olmasın ki

• V2.1 Kullanıyorum yok bende
  • Baristo kullanıcısına yanıt
    Ben de 2.1 kullanıyorum olmaması mümkün değil

• quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 Burdan indirdim ve o widget yok :D

2.1 de bahsettiğiniz widget mevcut, sıkıntı sizde.

• fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Bende de yok. Muhtemelen sizin yüklediğiniz bir programla birlikte gelmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben stock rom kullanıyorum, g3 thema kurdum, cloudy kurmanın bir faydası var mı!
  • Konuyu hortlattım ama bende rom atcam vihaz rootlu link atabilirmisiniz hangi ronu indireyim cloudy mi optimus mu

• optimus indir cloudy yükleyenler hep pişman olduk
    radyo çökmesi-ses-led-ekran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.