Şimdi Ara

LG G2 D802 İMEİ NULL REPAİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
9
Favori
33.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İMEİ hiç gitmemiş ki, yanlış romdan dolayı deaktif olmuş, romu düzeltince geri geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihazımda yanlıs rom sonrası imeil null oldu yardım edermisiniz
  • s.a hocam cihazıma yanlıs rom sonucu imeilmi nul yaptım ve neler denediysem düzeltemedim efs prg ramıyla düzeltmek istedim cihazı rotlu görmedi için işlem yapamadım bunu nasıl düzelte bilirim yardım edersen çok sevinirim hayırlı aksamlar
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    S.a benim cihazim.d801 cihazim.coktu.yazilim.atdirdim.imeil null.oldu kactane tlf cuya verdim.duzeltemedi bunu nasil.duzelte biliriz ve cihazda dowload mod yok twrp ile rom.yukleye.biliyoruz oda hangi romu denediysem uygun aciliata kaliyo simdi 4.4.2 20g romu yuklu

• quote:

Orijinalden alıntı: crzemre34

S.a benim cihazim.d801 cihazim.coktu.yazilim.atdirdim.imeil null.oldu kactane tlf cuya verdim.duzeltemedi bunu nasil.duzelte biliriz ve cihazda dowload mod yok twrp ile rom.yukleye.biliyoruz oda hangi romu denediysem uygun aciliata kaliyo simdi 4.4.2 20g romu yuklu

Cloudy 2.2 yükle.ama d801 bootstack ile beraber.

• Denedim hocam olmadi

• Eğer cihazda modifiyeli d802 20g romu varsa,802 20g bootstack yükle birde twrp den.cihaz açılsa gerisi kolay.

• Cihaz aciliyo bu haliyle kullaniliyo ama imeil nullbu son stock rom sikinti yok sebeke sikinti var hocam onu nasil cozucez

• crzemre34 C kullanıcısına yanıt
    Kardeş cihaz rootlu ise yukarıdaki işlemleri yapman 5 dakikayı geçmez.twrp yüklü diyorsun.supersu.zip dosyasını oradan flasla ,cihaz rootlanir.
    Sebeke için d80* bütün versiyonların basebandlarini flasla.ama ilk önce imei yazman gerek.ayarlar kısmında baseband görünüyor mu?

• Rotlu ve basebant gorunmuyo ayarlarda

• Hocam tlf no verirsen ozelden konusalim tam sorunu anladim ona gore yardim ed istersen bole zor olucak ikimiz icinde

• d800 At&t modeli bende de var imei uctu bi ara sonra nokia 3330 imei si attım Qpts programıyla aslında çok basit bide imei converter olacak yardımcı olmaya çalışabilirim eger yapamadıysanız
  • msy2012 M kullanıcısına yanıt
    Hocam su anda bende lollipop yükledim ve imei null oldu siz sonrasinda hangi romu yukleyerek geri etirdiniz cok acill

• quote:

Orijinalden alıntı: tetik38

Hocam su anda bende lollipop yükledim ve imei null oldu siz sonrasinda hangi romu yukleyerek geri etirdiniz cok acill

Anabant (baseband) duruyor mu?
  • crzemre34 C kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorun bnm cihazda da oldu nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusun
  • benim telefonda null imei bir türlü düzelmiyor yukardaki gibi imei yazdım sorunsuz kabul etti kapadım açtım yine null. Nasıl çözabilirim ?
  • Kardeşim emeğine sağlık günlerce uğraşıp yapamamıştım youtube'daki videoları izleyip saçma sapan programlar deneyip telefonu neredeyse brick etmiştim ama gözümüzün önündekini görememişiz sayende imei'yi kurtardım sadece birkaç dk sürdü. İşe yaramıyor diyen arkadaşların ya karşılaştıkları hata farklı ya da bi yerde yanlış yapıyorlar. Tekrar eline emeğine sağlık
  • Yahu kafayı yiyecem arkadaş bu ülkede yaşamak niye bu kadar zor yav... Şerefsizin biri imeimi çalmış, yasalar suçlu benmişim gibi sadece kendi numaranla bu telefona açarız dio hadi onu da kabul ettim. Evrakları fatura vs. Aldığım yer olan siteye yolladım. Btk ya yollayacaklarini söylediler. Ben hallolur diyodum, 20 gün sonra aradım muhatap bulamadım,gönderen olmamış. ithalatci firma da dilara Bilmem ne saçma sapan bi firma. Sonuçta telefon hatta kapandı, lanet olsun kendim halledeyim dedim rootladim teli iyi oldu ne zamandır rootlayim diyodum. 3 saattir arastiriyorum imei değiştirme olayını, eski telefonumun imei ni atacam ama lanet programlar lolipop olduğu için mi bağlanmıyor bu telefona? Sinirim bozuldu artık. Yapılacak işlemler zor değil ancak herkes kitkatla yapmış. Yani 5.02 yüklü telefonda imei değiştirmenin yolu yok mu arkadaş? Eğer öyleyse çok şaşırdım; alt tarafı bir kodu yenisiyle değiştirmek bu kadar zor olmamalı yahu bu teknolojiyle... Artık pes ettim telefoncuya gideceğim, o da 50tl çekti.. Yazık günah ya..

Bu arada 2 yöntem bulabildim. Birincisi efs yedeği alıp hex editörle imei no değiştirme. Ama anlatılan yöntem samsung da işe yarıyor. 2.yöntem buradaki efc pro. İle yapılan.. Program rootu busybox ı felan görüyor. Ama com portu ekledigimde no phone diyor işte... Olmuyor olmuyor.......

Bu arada telefon lg g2 d802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi softdisk -- 30 Temmuz 2016; 0:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: softdisk

Yahu kafayı yiyecem arkadaş bu ülkede yaşamak niye bu kadar zor yav... Şerefsizin biri imeimi çalmış, yasalar suçlu benmişim gibi sadece kendi numaranla bu telefona açarız dio hadi onu da kabul ettim. Evrakları fatura vs. Aldığım yer olan siteye yolladım. Btk ya yollayacaklarini söylediler. Ben hallolur diyodum, 20 gün sonra aradım muhatap bulamadım,gönderen olmamış. ithalatci firma da dilara Bilmem ne saçma sapan bi firma. Sonuçta telefon hatta kapandı, lanet olsun kendim halledeyim dedim rootladim teli iyi oldu ne zamandır rootlayim diyodum. 3 saattir arastiriyorum imei değiştirme olayını, eski telefonumun imei ni atacam ama lanet programlar lolipop olduğu için mi bağlanmıyor bu telefona? Sinirim bozuldu artık. Yapılacak işlemler zor değil ancak herkes kitkatla yapmış. Yani 5.02 yüklü telefonda imei değiştirmenin yolu yok mu arkadaş? Eğer öyleyse çok şaşırdım; alt tarafı bir kodu yenisiyle değiştirmek bu kadar zor olmamalı yahu bu teknolojiyle... Artık pes ettim telefoncuya gideceğim, o da 50tl çekti.. Yazık günah ya..

Bu arada 2 yöntem bulabildim. Birincisi efs yedeği alıp hex editörle imei no değiştirme. Ama anlatılan yöntem samsung da işe yarıyor. 2.yöntem buradaki efc pro. İle yapılan.. Program rootu busybox ı felan görüyor. Ama com portu ekledigimde no phone diyor işte... Olmuyor olmuyor.......

Bu arada telefon lg g2 d802

Aygıt yöneticinde android usb modem varsa, yani sürücülerin yüklüyse görür. Yoksa send spc kutusunu boş bırak, öyle connect yap. Ben telefonu satalı çok olduğu için yardım edemiyorum kimseye, kusura bakma.

• Cevap için teşekkürler.

SORUNU ÇÖZDÜM :)

Öncelikle olay Lolipop la alakalı değilmiş. Telefoncuya götürdüm. O da yapamadı :) Yani uğraştı boxla birşeyler yaptı ama imei 0 gözüküyordu. Telefonu fabrika ayarlarına döndürürsen çözülür dedi. Bana inandırıcı gelmedi bir durum. Telefondaki herşeyi yedeklemek de zaman alacaktı. Qualcomm NV Tolls la bi deneyim tekrar dediğimde telefon bağlandı; adam her ne yaptıysa telefonu bağlayabildim. Sonrasını çözerim dedim. Ama değerleri girdiğimde yazma başarısız oldu. Neden diye düşünürken dikkatimi çekti, Hex kısmında (ortadaki girilen yer) eski imei nin durduğunu gördüm. Orada uyandım işe... Yazma koruması var ve onların hepsinin bozulması gerekiyormuş adam o kısmı bozamamış bi şekilde...

Yani mantık önce boz sonra yenisini gir şeklinde işliyor. Var olan düzgün bir verinin üstüne yazdırmıyor kabaca anlatırsak...

ADB ile başta verilen komutları girdim ve sıfırlanmış oldu böylece. Daha sonra yeni imei verilerini girince sorun çözüldü. 3G sorunu da yaşamadım. Her ihtimale karşı yedekleri almıştım.

Konuyu açan arkadaş; ÇOK TEŞEKKÜRLER Sonunda telefona kavuştum tekrar......

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.