Şimdi Ara

LG G2 de kilit ekrandan ana ekrana geçerken anlık takılma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 senedir lg g2 kullanmaktayım. son 5,6 aydır, kilit ekrandan ana ekrana geçerken başta hava durumu widgeti olmak üzere bazı widgetlerde. anlık sanki refreş yapar gibi gidip gelme sorunu var. bu sorunu yaşayan var mı ? daha önce ana konuda da bu sorunu yazdık ama çözüm öneren olmadı. telefona hard resette atıldı ardından temiz kurulumda yapıldı buna rağmen sorun devam etmekte..

• Bilmiyorum ama uplayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugune kadar echo ecran kilidi kullaniyodum begenerek ama asiri reklam almaya baslamasi ve sarji fazla tuketmesi nedeniyle bugun telefonun kendi ekran kilidini knock code modunda kullanmaya basladim. Bendede bahsettginiz gibi ekran karanlikken belirledigim knock code u tikladigimda ana ekran gelmeden bi sn gibi bi sure kilit ekranindaki saat gorunup kayboluyor herzaman yapmasada oluyor arada. Cok takilmiyorum ben ama sizinkide bukadar ufak bir takilmami veya ne boyutta bilemicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musanpa kullanıcısına yanıt
    evet galiba aynı şeyden bahsediyoruz. ben telefonu hep kendi ekran kilidini ve temasını kullandım. dediğim gibi 5,6 aydır bu sorun var evet çok önemli değil ama sinir ediyor insanı. şu ana kadar bi çözüm üretemedik. bu sorunu yaşayan çok kişi var çözüm yok şu an için :(
  • Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varmı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.