Şimdi Ara

Lg g2 den lumia 930 a gecilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

bak ben wp platformunu androidden daha çok seven birisiyim. kendimde 1520 kullanıyorum.
    cevap veriyorum. HAYIR.
    abi bak sen lg g2 kullanmışsın o telefonun pil ömrü dehşet... 930 ise çok çok kötü. rahat edemezsin.
    ayrıca lg nin servisi nokia dan daha iyi.
    materyal kalitesi konusunda nokia biraz daha önde olabilir ama telefon değiştirecek kadar değil.
    lg g2 şu an lg g3 den bile iyi bir seçenek bence hiç değiştirme telefonunu.
    ya lumia 940 ı bekle wp ye geçmek istiyorsan ya da lg g4 ü bekle.
    940 en erken haziranda çıkar en erken türkiyeye eylülde girer eylülde çıkma ihtimali daha yüksek o halde tam 1 yıl beklemen gerekiyor.

bir tavsiyem daha var. değişiklik istiyorsan lenovo vibe z2 pro ya bak. forumda konusuda var. 13 ocakta lansman var sonra satışa başlayacak.

Hocam LG'nin teknik servisinin iyi olduğu kısma katılmıyorum. LG Nexus 4 cihazımı servise verdim 500 TL masraf çıkartıp geri gönderdiler. Sıvı teması olmadığı halde sıvı teması var dediler. Yani diyeceğim o ki LG'nin servisi de iyi değil.

nexus ları lg getirmiyor ki hocam.
    misal nexus 6 yı lenovo üretiyor (motorola lenovonun) ama lenovo türkiyeye geldiğinde nexus u getirmeyecek. çünkü üreten lg idi şimdi motorola ama satan onlar değil satan google.
    nexus 4 ü tam hatırlamıyorum ama oda paralel ithalat ile getiriliyor diye biliyordum

Paralel ithalat değil hocam. Nexus 4'ü LG getirtti Türkiye'ye ve Teknosa'ya gidip aldım. Garanti belgesine baktığımda LG Teknik Servis'inin adresi ve telefonu vardı ona dayanarak oraya verdim ve bir sürü borç çıkarttılar.

Nokia gibi sorun olduğu halde yok demelerinden iyidir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eofdred -- 6 Ocak 2015; 0:04:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim sakın geçtim deme beni çok üzersin

Heyecan merak ve endişeyle cevabını bekliyorum kardeşim benim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.