Şimdi Ara

Lg g2 den lumia 930 a gecilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya telefonu sadece msj internet ve ara sira facebook ve whatsapp icin kullanirim.. Gecmeye deger mi yada telefon cok kalin gelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L820 kullanıyorum. Kameramda pureview yok. Ama gel görki gece LG G3'ten abartısız iyi fotoğraflar çekiyorum Lumia Camera sayesinde. G3 kamera konusunda böyleyse G2'yi düşünemiyorum. Fotoğraf çekiyorsun İso bile ayarlayamıyorsun. Neymiş "akıllı sadelik" pehhh. Kamera konusundaki farkı belirtmek istedim dostum.

• Lumia 520 ve 820 kullandım. Geçme pişman olursun.
  • Neden

• Sırf Nokia yazıyor diye ekstra seviyorum telefonu. Yazmasa o ekstrası gider.

• gholen kullanıcısına yanıt
    Nokia yazisinida kaldirdilar

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Nokia yazisinida kaldirdilar

Tabi biliyorum kullandığımda yazıyor. Nokia nın bugüne kadarki yaptığı en üst segment donanımlı 2 amiral gemisinden biri ve sonuncusu. Marka bence bir efsane. Belki psikopatlık gibi gelecek ama elimde 5110 8110 3210 3310 n72 n73 n95 n97 5800 n8 n9 var. Satmadım duruyor kolleksiyon. Bunu da satmam. Hepsi de gıcır gıcırlar. . Arada çok marka kullandım ama Nokia bir başkadır gözümde.

• Ben HTC 8x alarak geçtim. Sadece internet mesaj içinse geçilir çok fark olmaz ama ne facebook uygulaması nede whatsapp uygulaması androiddeki gibi değil. İnternet içinde internet explorere mahkumsun başka alternatif yok. Sadece opera mini var oda hala beta. Tasarımı farklı olsun diyorsan geçilir yoksa g2 nin yapamayıp 930'un yapacağı extra birşey yok (kamera hariç tabi). Oyunları hiç söylemiyorum. Eğer oyun oynuyorsan hiç gelme buralara. Banka uygulamalarıda daha doğru dürüst gelmedi benim için en büyük problem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CassiusClay54

L820 kullanıyorum. Kameramda pureview yok. Ama gel görki gece LG G3'ten abartısız iyi fotoğraflar çekiyorum Lumia Camera sayesinde. G3 kamera konusunda böyleyse G2'yi düşünemiyorum. Fotoğraf çekiyorsun İso bile ayarlayamıyorsun. Neymiş "akıllı sadelik" pehhh. Kamera konusundaki farkı belirtmek istedim dostum.

820 de preview var diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gholen kullanıcısına yanıt
    Suan ne kullaniyorsunuz

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    1520

• Masraf yapma, G2 daha geçen senenin amiral gemisi gibi bişey. İkisi de güzel telefonlar ama yerinde olsam G2'yi bırakmazdım. Bekle hele önce bir güncelleme almamaya başlasın, sorunları baş göstersin sonra alırsın.
  • bak ben wp platformunu androidden daha çok seven birisiyim. kendimde 1520 kullanıyorum.
    cevap veriyorum. HAYIR.
    abi bak sen lg g2 kullanmışsın o telefonun pil ömrü dehşet... 930 ise çok çok kötü. rahat edemezsin.
    ayrıca lg nin servisi nokia dan daha iyi.
    materyal kalitesi konusunda nokia biraz daha önde olabilir ama telefon değiştirecek kadar değil.
    lg g2 şu an lg g3 den bile iyi bir seçenek bence hiç değiştirme telefonunu.
    ya lumia 940 ı bekle wp ye geçmek istiyorsan ya da lg g4 ü bekle.
    940 en erken haziranda çıkar en erken türkiyeye eylülde girer eylülde çıkma ihtimali daha yüksek o halde tam 1 yıl beklemen gerekiyor.

bir tavsiyem daha var. değişiklik istiyorsan lenovo vibe z2 pro ya bak. forumda konusuda var. 13 ocakta lansman var sonra satışa başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Masraf yapma, G2 daha geçen senenin amiral gemisi gibi bişey. İkisi de güzel telefonlar ama yerinde olsam G2'yi bırakmazdım. Bekle hele önce bir güncelleme almamaya başlasın, sorunları baş göstersin sonra alırsın.

hocam bu seneki flagshiplerden bile çok farklı değil haklısınız daha lg g2 den vazgeçmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

bak ben wp platformunu androidden daha çok seven birisiyim. kendimde 1520 kullanıyorum.
    cevap veriyorum. HAYIR.
    abi bak sen lg g2 kullanmışsın o telefonun pil ömrü dehşet... 930 ise çok çok kötü. rahat edemezsin.
    materyal kalitesi konusunda nokia biraz daha önde olabilir ama telefon değiştirecek kadar değil.
    940 en erken haziranda çıkar en erken türkiyeye eylülde girer eylülde çıkma ihtimali daha yüksek o halde tam 1 yıl beklemen gerekiyor.

bir tavsiyem daha var. değişiklik istiyorsan lenovo vibe z2 pro ya bak. forumda konusuda var. 13 ocakta lansman var sonra satışa başlayacak.

Hocam LG'nin teknik servisinin iyi olduğu kısma katılmıyorum. LG Nexus 4 cihazımı servise verdim 500 TL masraf çıkartıp geri gönderdiler. Sıvı teması olmadığı halde sıvı teması var dediler. Yani diyeceğim o ki LG'nin servisi de iyi değil.

• "Windows Phone güvenlik konusunda pişmanlık değildir" konusuna daha 1 ay önce wp=pişmanlık yazan fotoburak.. Noldu Windows Phone'a sempati duyamayamı başladın. Windows Phone hani pişmanlıktı hani çöptü?

Konuyuda kendini tatmin etmek için açmadıysan tabii..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

quote:

bak ben wp platformunu androidden daha çok seven birisiyim. kendimde 1520 kullanıyorum.
    cevap veriyorum. HAYIR.

Hocam LG'nin teknik servisinin iyi olduğu kısma katılmıyorum. LG Nexus 4 cihazımı servise verdim 500 TL masraf çıkartıp geri gönderdiler. Sıvı teması olmadığı halde sıvı teması var dediler. Yani diyeceğim o ki LG'nin servisi de iyi değil.

nexus ları lg getirmiyor ki hocam.
    misal nexus 6 yı lenovo üretiyor (motorola lenovonun) ama lenovo türkiyeye geldiğinde nexus u getirmeyecek. çünkü üreten lg idi şimdi motorola ama satan onlar değil satan google.
    nexus 4 ü tam hatırlamıyorum ama oda paralel ithalat ile getiriliyor diye biliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

"Windows Phone güvenlik konusunda pişmanlık değildir" konusuna daha 1 ay önce wp=pişmanlık yazan fotoburak.. Noldu Windows Phone'a sempati duyamayamı başladın. Windows Phone hani pişmanlıktı hani çöptü?

Konuyuda kendini tatmin etmek için açmadıysan tabii..

katılıyorum ne değiştide wp ye yönelmen oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

quote:

cevap veriyorum. HAYIR.

nexus ları lg getirmiyor ki hocam.
    misal nexus 6 yı lenovo üretiyor (motorola lenovonun) ama lenovo türkiyeye geldiğinde nexus u getirmeyecek. çünkü üreten lg idi şimdi motorola ama satan onlar değil satan google.
    nexus 4 ü tam hatırlamıyorum ama oda paralel ithalat ile getiriliyor diye biliyordum

Paralel ithalat değil hocam. Nexus 4'ü LG getirtti Türkiye'ye ve Teknosa'ya gidip aldım. Garanti belgesine baktığımda LG Teknik Servis'inin adresi ve telefonu vardı ona dayanarak oraya verdim ve bir sürü borç çıkarttılar.

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Kardesim gecelim diyoruz suc gecmeyelim diyoruz suc anlamadim ki .. Heves saldi gecelim dedik bunda ne var..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.