Şimdi Ara

lg g2 dokunmatik sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Şikayet vardaki şikayette bana ait hocam ben başvurdum heyete 4 kere gönder mahkemeyle felan uğraşma 4. dede sıkntıyı gidermezlerse raporlarla birlikte bize getir biz gerekeni yapalım dediler zaten servisten gelince ben almıyorum cihazı direk geri yolluyorum 3 oldu yarın bigün geri gelir tekrar yolluycam mahkeme 120 lira dosya masrafımı harç parasımı ne alıyomuş bide 6 ay sürüyomuş onun için bulaşmak istemedim bide bilirkişi lehimize karar verirmi vermezmi orasıda meçhul ben baya araştırdım pek randımanlı olmuyomuş o iş bilirkişide görmezden gelirse aynı şeyi söylerse hem verdiğin para hemde o kadar emeğin beklediğin yanına kar kalır olumsuz rapor vermesi için kör olması gerekiyo benim cihaza ama ben bu devlet işlerine hiç güvenmiyorum onun için tercih etmedim firmalar arayıp yönlendiriyomuş bilirkişiyi falan filan çok hikaye ve şikayet var onun için mahkeme olayına sıcak bakmadım hiç

• Lg international a şikayet maili attım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

Lg international a şikayet maili attım

Banada bi mail verdi lg (infolgetr@lge.com) bilmem ne diye imei adresini yollayın araştıracaz dediler 3 gün sonra tekrar mesaj çektiler imei numarasını yollayın diye ordanda bişey çıkmaz 3 güne bir imei numarası istiyolar anca başka bişey yok sen sonucu yaz burdan bende tekrar dönerlerse yazarım paslaşırız birbirimize yardımcı oluruz bu sayede@
  • Servisten telefonu aldım.format atmışlar ama hala sağ üst köşede dokunmatik sorunu var.istanbul a göndereceğim servise bu sefer.zaten rezil olduk.daha ne kadar olacağız bakalım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.