Şimdi Ara

LG G2 EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun telefonu dusurdum usttekı ekran çatladı dokunmatık calısmıyor sadece 7 tusunun orası basıyor dıger yerler basmıyor .. servisi aradım 550 lira fiyat verdiler cok pahalı geldi bu fıyat telefonun daha 1.5 sene garantisi var . telefoncuları gezdim 230 lıra fıyat verdıler ekran ve dokunmatık degısıcekmıs tek tek degısmıyormus ben ınternetten baktıgımda sadece dokunmatık ekran panelı satan bır cok yer gordum eger degısmıyorsa neden satılıyor kı . Ek olarak servıs dısında degıstırdıgım zaman ne gıbı sorunlar yasarım takılıcak ekran kalıtelı mı olur sorun yasarmıyım acaba ? Değerli yorumlarınız için sımdıden tesekkur ederım ıyı aksamlar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: qrkm22

Merhaba arkadaşlar bugun telefonu dusurdum usttekı ekran çatladı dokunmatık calısmıyor sadece 7 tusunun orası basıyor dıger yerler basmıyor .. servisi aradım 550 lira fiyat verdiler cok pahalı geldi bu fıyat telefonun daha 1.5 sene garantisi var . telefoncuları gezdim 230 lıra fıyat verdıler ekran ve dokunmatık degısıcekmıs tek tek degısmıyormus ben ınternetten baktıgımda sadece dokunmatık ekran panelı satan bır cok yer gordum eger degısmıyorsa neden satılıyor kı . Ek olarak servıs dısında degıstırdıgım zaman ne gıbı sorunlar yasarım takılıcak ekran kalıtelı mı olur sorun yasarmıyım acaba ? Değerli yorumlarınız için sımdıden tesekkur ederım ıyı aksamlar ..

selam benimde telefonum düşmüştü ve ekranı tamamen değiştirmek zorunda kaldım. 330 tl ödedim. dokunmatik dışında başka bir yerde hasarı yoksa 550 tl çok pahalı istemişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Samsung S3 Siyah ekran
    12 yıl önce açıldı
    Samsung s10 plus ekran sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.