Şimdi Ara

Samsung s10 plus ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı 4-5 gün oluyor daha yeni farkına vardığım bir durumla karşılaştım.

Telefon parlaklığı %30 ve altındayken açık siyah üzerine koyu siyah rengin geldiği durumlarda ekranı kaydırırken koyu siyah olan kısım adeta sünerek ilerliyor.

Samsung s10 plus ekran sorunu

Mesela şu ekran görüntüsünde pinhani'nin profil fotoğrafı ekrana kaydırdığımda elips gibi bir şekil alarak kayıyor. Ekran sanki geç tepki veriyormuş gibi uzayarak ilerliyor. Kaydırmayı durdurduğumda hemen eski şeklini alıyor. Saniyenin yarısından az sürede olan bi durum.

Bu telefonu online ders dahil her ihtiyacımda kullanabilmek için para biriktirerek aldım bu yüzden kafamda bir ton soru var.

Ne yapmam lazım bu ciddi bir sorun mu iade mi etmeliyim yazılımsal mı?

Bilen biri cevap verebilirse çok sevinirim bir gündür bunu araştırıyorum bir şey bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam telefonda sıkıntı yok merak etme. Amoled ekranlı telefonlarda normal bir durum bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yldrm000 Y kullanıcısına yanıt

Hocam en düşük parlaklıkta bariz belli olan bir durum. Yüksek parlaklıkta belli olmuyor ama geceleri rahatsız ediyor.

• Evet amoled ekranlarda maalesef oluyor hocam özellikle karanlık modda çok belli oluyor. Ama herhangi bir hatadan dolayı olan birşey değil tamamen ekran panelinin amoled olmasından kaynaklı. Sanırım bazi markalar yeni çıkardıkları telefonlarda bu durumu bir şekilde duzelttiler. Google yazarsanız bilgi edinebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galaxy s9'da da aynı şey var. Dert etmene gerek yok.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Reis ben yenilenmiş s10 plus aldım aynı durum bende de var haşa buradaysan bana yardım et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.