Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, kime sorsam yanıt alamadım, bir yolu var mıdır onu da bilmiyorum. Telefonun lcd ekranı kırıldı, gittim yenisini aldım taktım, ekran geldi her şey sorunsuz fakat dokunmatiği çalışmıyor, ekranın hiçbir noktası çalışmıyor. İlk sorum acaba neden olabilir? İkinci ve acil olan sorumsa içindeki bazı datalara fotolara falan ihtiyacım var, fakat telefonu usb ile pcye bağladığımda şarj modunda kaldığı için bilgilere erişemiyorum, dokunmatik çalışmadığı için usb modunu da değiştiremiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı acaba, bunu çözen olursa çok büyük dua alır benden :) peşinen teşekkürlerimle...
Şarj girişine takılan usb dönüştürücü kablolar var. Onlardan 1 tane al ve USB Mause bağla telefona. Bilgisayar kullanır gibi her işini görürsün ve resimlerini kurtarırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 3 Eylül 2014; 20:12:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: Dangerousx
Şarj girişine takılan usb dönüştürücü kablolar var. Onlardan 1 tane al ve USB Mause bağla telefona. Bilgisayar kullanır gibi her işini görürsün ve resimlerini kurtarırsın
Üstad yaptım oldu, hayatımı kurtardın, sonsuz teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: FERROKROM
quote:
Orijinalden alıntı: Dangerousx
Üstad yaptım oldu, hayatımı kurtardın, sonsuz teşekkürler
Rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme