Arkadaşlar LG G2 model bir cep telefonum var, yere düştü anında ekranı kırıldı dokunmatiği de çalışmıyor, tel 2 aylık bir telefon garantisi devam ediyor, teknosadan alınma, sanırım eminönünde bu ekranı 150 liraya yapan yerler varmış, teknosa da kendi servislerinin 400-500 arası tamir edeceğini söyledi ve eğer eminönünde 150 liraya tamir ettirirsem garanti kapsamı dışından çıkacağını söyledi , şimdi telefonun ederi zaten 1300-1400 ve 500 ile 150 lira arasında büyük bir fark var sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı?
Baska yolun yoksa ve telefonu uzun sure kullanacaksan 150 liraya yaptir ama dikkat et baska sorunlar çıkmasın telefonda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
uzun süre kullanırım diyorsanız serviste 500 tl vererek ön panel değişimi yaptırın.
forumda aylarca boşuna g2 almayın demedik.
Geçmiş olsun hocam. Valla bu g2nin nasıl bi ekranı var anlamadım. Benimkide ilk gün çizildi.
Resimde sensör kısımları kesilmemiş görülüyor. Normal ekran koruyucularda bu sensörlerin düzgün çalışmasını engelliyor. Gerçi resme bakınca S3 diyor ama gelen ürün ile bu farklı mı bilmiyorum.
Kullanıyor iseniz yorum yapar mısınız?
Ben de aynı siteden almıştım Temmuz ayında, 4 ayda geldi:)) Dün telefon kırılınca da o sinirle söktüm attım.
2 hafta kullandım ekrana göre çok az küçüktü, buradan taktıran arkadaşın epey küçük. Bana cam değilde mika gibi geldi, Hani şu uçaklarda verilen mika bardaklar gibi. Ama dokunma hissi sanki ekrana dokunur gibiydi. Diğer jelatinler gibi bir his bırakmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme