Şimdi Ara

LG G2 EKRAN KARARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
45.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olay 2 kez başıma geldi telefonla konuşunca uzun süre biliyorsunuz ekran kararıyor bugun yine konusurken ekran karardı daha açılmıyor telefonun her fonksiyonu çalısıyor mesela arka tuşa uzun bassanız kapatma ekranının geldigini titremeden anlıyorsunuz o ara faceden arkadas msj yazdı uste yeşil bildirim ışığı yandı şarja taktım şarj ışığı yandı fakat ekran gelmiyor .Bu olay daha öncede başıma gelmişti ve dışardan başka bi arama gelince sadece ekranın tekrar yandığını farkettim bu sorunun sebebini bilen varmı arkadaşlar

• Bende g2 kullanıyorum böyle birşey olmuyor kulagımdan uzaklaştırdıgım an ekran geliyor anlamadıgım ekran hiç mi gelmiyor yani arkada ki tuşa bassan bile mi gelmiyor
  • Sebebini bilmiyorum ama hiç bir çözüm bulamazsan servisine götür.
  • Bende de aynı sorun var. Telefonla konuşurken ekran kararıyor ve arkadaki güç tuşuna bile bassam açılmıyor. Ayrıca kapaklı bir koruyucu aldım ve kapağını arkaya katlamak istediğimde de ekran aynı şekilde gidiyor ve ne yaparsam yapayım gelmiyor. Sanırım ciddi bir sorun var. Nedenini bilen yok mu?
  • Bende sorun Wi-fi açıkken arama yapınca oluyor ekran kararinca daha da gelmiyor.Bi çözüm bulmuş değilim açıkcası sen bulabilirsen benide bilgilendir.
  • Böyle sorunlar nasıl yaşanıyor aklım almıyor. Bende g2 kullanıyorum. Hıc bı sorun yok. Cok enteresan. Umarım sorunun çözülür arkadaşım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtr3ams kullanıcısına yanıt
    Kılıf kullanmıyorum e-bay den aldiğim arka koruma var sadece 3-4 büyük android forumunda da bu sorunla karşılaşanları gördüm.Hareketler menüsünden çağrı hareketleri devre dışı bıraktım uzun süredir problem yok umarım olmazda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeDiableRoug3

Kılıf kullanmıyorum e-bay den aldiğim arka koruma var sadece 3-4 büyük android forumunda da bu sorunla karşılaşanları gördüm.Hareketler menüsünden çağrı hareketleri devre dışı bıraktım uzun süredir problem yok umarım olmazda

Ayni sorun bendede basladi telefon 4.4.2 bu sorun yeni basladi siz nasil duzelttiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem ayarları > Genel > Hareketler> Gelen aramaya cevap verin üzerindeki işareti kaldırdım benim sorunum düzeldi sadece telefonu ben açıyorum yeşilden kırmızıya sürükleyerek kulağıma getirerek otomatik açılmasını kapatmış oluyorum benim sorunumu çözdü umarım sana da bir yardımı olur.
  • Ilk defa duydum bende böyle bir sıkıntı çıkmadı

• Son guncellemeden sonra bende de problem basladi,arama yaptigimda ekran karariyor ve karsi taraf acmadan telefonu kapayamiyorum

• Ekran filmini cikarinca sorun çözüldü

• ben de alalı 20 gün oldu gibi.bir kere bile yere düsmedi ,suyla temas etmedi tek zararlı yaptığım şey nadiren şarjdayken kulanmak ve telefonun fazla ısınması(çok kullanmak). hiçbir sıkıntısı da yoktu ama sürekli donmaya başladı.kapadım ,açmak için tusa bastım ekran gelmedi .karıncalı bir ekran geldi ve bir süre düzelmedi.ve galeriye bile giremiyorum bazen.bunun sebebi nedir sizce? yaşayan var mı?
  • LG yazılımında sorun oldugunu sanıyorum yetkılı servıste calısan arkdasım solemustu bende G2 kullanıyorum ve guncellememı solemıstı :D
  • Bu sorunu aylar sonra bende yaşıyorum şu an, sorun yaşayan arkadaşlar bir çözüm buldular mı? Ayarlar kısmında "Gelen Arama" ayarlarını değiştirdim ama sonuç alamadım, teşekkürler....

*Kulağımda çekip ekranın açılmasını beklerken tıklama, arka tuşlara dokunma ve diğer işelmler sonuç vermiyor. Sadece kamera ve ışık sensörünün üstüne parmağımla dokunursam ekran açılıyor. Sanırım ışık sensörü veziefesini tam yapmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan_ayhan -- 15 Aralık 2014; 12:27:23 >
  • Merhaba Akadaşlar

Ben de aynı sorunu yaşıyordum. LG G3 Telefonumda Ekran koruyucu kulmaktayım. sensörün bulunduğu kısımda girinti vardı ve bu kısınm kirlenmişti. bir pamuk yardımıyla sensörün önünü temizlediğimde sorun çözüldü. Umarım aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar için çözüm olur.

İşbaşı Eğitim Programı - Mutlaka bilmeniz gereken bilgiler...
  • Aynnı sorunu bende g2 ile yaşadım bugün, temizlik işi çözüyor
  • aynı sorun bende de var g3 kullanıyorum.. temizlik falan işe yaramadı çözen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen..
  • Bende de aynı sorun oldu.Birden ekran karardı.Telefon tüm işlemleri yapıyor ama ekran ışığı açılmıyordu. Sensör temizliği vesaire bulduğum her şeyi yaptım.Kırılmaz camı ve kılıfı bile söktüm.Düzelme olmadı.Geçen çarşamba garanti kapsamında servise gönderdim.Telefon gelmiş.Yapılan işlem yazılım güncelleme.Bilgilerinize
  • kky11 K kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var. hard reset denedim kılıf falan sötüm temizlik yaptım ama olmadı sorun aynı duruyor. yarın servise gödereceğim.. sizin sorun çözüldümü yazılım güncelleme ile.. teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.