Şimdi Ara

lg g2 ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar merhaba. bundan önce lg g2 ekranın kırılmıştı. yeni orjinal ekran taktırdım. daha önce yaşamadığım bir sorun yaşıyorum. arama yaptığım zaman telefonu kulağıma götürmesem bile sensör çalışıyor ve telefonun ekranı kararıyor ve çoğu zaman arama bitene kadar ekran açılmıyor. bunun dışında telefon ekranı kapalı iken arkadaki tuşla ekranı açıyorum ve kendi kendine telefon ekranı kapanıyor ta ki arkadaki ses açıp tuşuna basana kadar. ekrana çift tıklayıp ekranı kilitlerken hiç sorun yaşamıyorum ama çift tıklayarak ekranı açmaya çalıştığımda bazen çalışmıyor. telefon ekranını kitlerken hiç bir zaman sorun yaşamayıp, kilit ekranından çıkarırken sorun yaşamam acaba donanımsal değilde yazılımsal mı sorun diye düşünmeye başladım. 4.4.2 kitkat kullanıyorum. root falan işinden hiç anlamam telefondaki güncelleme merkezinden güncellemiştim. tavsiyesi olan var mı? şimdiden teşekkürler

• ab88 A kullanıcısına yanıt
    Ekranınızı değiştirirken sanırım yakınlık sensörüne zarar vermişler, yada sensörün önünde engel var kasanın içerisinde. Bütün bu anlattığınız sorunlar yakınlık sensöründen kaynaklanan sorunlar.
  • teşekkürler cevap için.. peki telefonun ekranını kitlemek için çift tıklarlen sorunsuz ekran kapanıyor ama açmak için çift tıklarken çoğunlukla işlemiyor. donanımsal bir sorun olsa 2 türlüde sorun çıkarmazmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ab88

teşekkürler cevap için.. peki telefonun ekranını kitlemek için çift tıklarlen sorunsuz ekran kapanıyor ama açmak için çift tıklarken çoğunlukla işlemiyor. donanımsal bir sorun olsa 2 türlüde sorun çıkarmazmıydı?

Şöyle söyleyeyim;

Telefon, ekranı açmadan önce yanlışlıkla ekran açılmasını önlemek için yakınlık sensöründen bilgi alıyor. Eğer yakınlık sensörüne yakın birşey varsa ekran hiçbir şekilde açılmıyor. Bu da yanlış açılmaları önlüyor (mesela pantolon cebinde telefonun açılmasını önlüyor). Ama dediğim gibi sizin cihazınızdaki yakınlık sensöründe bir sorun var, bu yüzden bu sensöre bağlı tüm işlevler istenildiği gibi çalışmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.