Şimdi Ara

Lg G2 Ekranda görünen çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
10.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta internet resimde görünen telefonu aldım. telefonda güneş ışığı altında ve parlaklık ayarı en düşük seviyedeyken resimde görünen telefona paralel merideyene benzer garip çizgiler görünüyor. Bunun nedeni nedir acaba defomu anlayamadım lg g2 kullanan arkadaşlardan ricam sizin ürünlerinizde de böyle çizgiler mevcutmu..

• Amoled panelerde çizgi olmasada LCD,IPS gibi panellerde hafif çizgiler olur.Oda kapalı iken belli olur.
  • bu resimde daha belirgin. bunlar normalmi yani sizin telefonunuzda aynı mı yani. çok kafama takmaya başladım bunu o kadar para verdim
  • özeliklede lg g2 telefon kullanan arkadaşlara sesleniyorum sizde demi aynı. bimekste baktım aynı ürüne ama çizgi yoktu yalnız şöyle bir fark vardı güneş ışığı yoktu o ortamda
  • IPS Ekranın özelliği, kafaya takacak birşey yok, benim telefonda'da aynı.
  • benim Nexus 4 de de aynısı var.. O ekranın özelliği.. bi sorun teşkil etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet_346 A kullanıcısına yanıt
    Sorun yoktur. Ondeki cam ve kapasitif dokunmatik tek parca uretiliyor incelik icin. Bu teknolojide o noktalarin cok yogun kontrast isikta gorunmesi dogal. Kullanimda sorun teskil etmez. N4 de N5 de boyledir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum içim rahatladı walla
  • MolvadaGama kullanıcısına yanıt
    IPS ekranla ilgisi yoktur. IPS kullanilan panelin ozelligidir.

Tum teknoloji icin su videoyu izle. Cikan cizgiler ve noktalar bu yuzden. Optimus G ile baslayan bir uretim teknolojisi.

LG Mobile Globalyoutube
    LG Optimus G : Zerogap Touch
    http://www.youtube.com/watch?v=lrueNkQRdFY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcusenler -- 7 Ocak 2014; 20:15:17 >

ilk olarak güle güle kullanın bende 32 gb kullanan biri olarak bu tarz bir problem yaşamıyorum benim cihazımda yok bence iade koşullu servise geri verin
  • arkadaşlar şimdi yorumlara bakıyorumda sıkınt teşkil etmez diyorsunuz ama yanlış bilgi bu problem benim cihazımda yok ayriyetten IPS EKRAN ve RETİNA EKRAN aynıdır bu sıkıntı ıphone lerde de olur fakat onlarda da yok

IPS EKRAN ORJİNAL İSİMDİR IPS EKRANLARDA ENERJİ TÜKETİMİ DAHA AZ OLUR.

RETİNA EKRAN IPHONE 4 İLE IPS OLAN EKRANIN RETİNA OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR

arkadaşa gelince cihazı servise ver dostum ben şahsen 1700 tl vereceğim ve bu şekilde kullanacağım sonuna kadar hakkımı ararım.
  • öncelikle teşekkür ederim sizede hayırlı olsun. sezginsnr arkadaşım yukardaki yorumlarda arkadaşlar kendi cihazlarında da aynı durumun söz konusu olduğunu söylediler bu durumda onlarında iade koşullu servise vermeleri lazım o zaman. bence onların senin söylediklerine bir cevapları vardır eminim. bu durumda lg 2 farklı ekran paneli üretiyor birinde çizgiler var diğerinde yok o zman ??????
  • lg g2 kullanan arkadaşlar sizlerde bu durum söz konusumu
  • Bendede olan bir durum..sorun oldugunu sanmiyorum buyuk ihtimal ekrana tiklama ile acmayla alakali bir yapidir.zaten normal kullanimda gorunmuyor.Gunese tutunca ortaya cikiyor.Bosyere kafaniza takmayin bence telefon gayet guzel tadini cikarin

• Bende yok.. olmamali da zaten..

• Tüm g2 lerde var.
  • Arkadasim oncelikle hayirli olsun. Sorununla ilgili sunu soyleyebilirim,servislik ya da sikinti yaratacak bir durum yok ortada icin rahat olsun.. o cizgiler kapasitif ekranlarin ozelligidir. Yani ekranin dokunmatigini saglayan kisimdir. Bugune kadar tam olarak 9 dokunmatik telefon ve 3 farkli dokunmatik tablet kullanan birisi olarak soyluyorum.. tekrardan hayirli olsun.

• Arkadaşım çok teşekkür ederim çok sağol ama bu konuyla ilgili 2 farklı yorum var peki bunun sebebi nedir acaba
  • Arkadaşlar bunlar dokunmatik ekranın yapısıyla ilgili sanırım. Benim kullandığım eski sony ericsson neo v de de çizgiler yok fakat belirli aralıkta dizilmiş noktalar var ve aynı bu şekilde güneş altında parlıyorlar. Ayrıca geçen gün 2. el aldığım iphone 4s in ekran koruyucusunu değiştireyim diye söktüm ve ışık altında onda da böyle kareli bir desen gözüme çarptı. Sanırım bu her telefonda olan birşey.
    daha önce dokunmatik ekran kullmadığın belli :) bu tamamen dokunmatik algılayıcılardır bir sorun değildir. ekranın ıps lcd tft vs olmasından değildir. tamamen firmanın geliştiriği bir algılayıcıdır. her firmada farklı şekillerde görülür patent ihlali olmaması için... iphone 5 e kadar iphone larda da vardı ama iphone 5 te pixeller algılayıcı olarak kullnaıldığı için bu çizgiler kalktı .. yani biraz eski bi teknoloji ama sorunsuz çalışıyor ... gözüne batıyorsa ışık altında farklı açılardan bakma ekran kapalıyken :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.