Bildirim
LG G2 Ekranı kırıldı ve dokunmatik çalışmıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
satmayı düşünürseniz hemen alabilirim -
Hocam bende geçen hafta düşürdüm tam yanından oradan dağıldı zaten bir 210 Tl ye hallettim bir tanıdığıma ben güvenilir bir yere yaptıracam derseniz ya servise gönderin yada Bakırköy de yetkili yerler var isterseniz yaptığım yeri söyleyebilirim ama aynı fiyat olmaz onu söyleyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de bugün lg G2 telefonunun ekranı kırıldı. Ekranın yarısı çalışıyor. Nerede yaptırabilirim yahut yapfirmadan satmaya kalksam ne kadar eder?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş ben de düşürdüm garantiye gönderdim 145USD Dolar istediler yaklaşık 435 lira ya geliyor.Bende geri aldım yaptırmadım. 250 liraya bi teknik servis buldum ve ordan değiştirdim memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: umuttrn6
Kardeş ben de düşürdüm garantiye gönderdim 145USD Dolar istediler yaklaşık 435 lira ya geliyor.Bende geri aldım yaptırmadım. 250 liraya bi teknik servis buldum ve ordan değiştirdim memnunum.
bende 250 liraya yaptırdım. bende şu an memnunum. boş yere 450 lira vermeyin sakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzcanterzi
quote:
Kardeş ben de düşürdüm garantiye gönderdim 145USD Dolar istediler yaklaşık 435 lira ya geliyor.Bende geri aldım yaptırmadım. 250 liraya bi teknik servis buldum ve ordan değiştirdim memnunum.
bende 250 liraya yaptırdım. bende şu an memnunum. boş yere 450 lira vermeyin sakın.
Nerde yaptirdiniz arkadaslar.benimde iyi bir ekran tamircisine ihtiyacim var.tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blacklegend
quote:
Orijinalden alıntı: oguzcanterzi
quote:
bende 250 liraya yaptırdım. bende şu an memnunum. boş yere 450 lira vermeyin sakın.
Nerde yaptirdiniz arkadaslar.benimde iyi bir ekran tamircisine ihtiyacim var.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben serviste yaptırın derim ama 200 TL fark var neredeyse.Sonradan sorun çıkabiliyor çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X