Şimdi Ara

Lg g2 G3 Rom geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir son durum..kuran varsa nasil kurdugunu ve sonuc degerleri paylasacak bir arkadas?

Ben stock rom kullaniyorum bu arada recover ve root yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 15 Haziran 2014; 19:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen indiriyorum :)
  • altunkeser kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum hocam. Çok iyi. Recovery ve root olması gerekiyor telefonda.
  • bu rom olmuş harbiden olmuş, eline sağlık cloudyfa'nın. tavsiye ederim kesinlikle yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isousluer

Ben kurdum hocam. Çok iyi. Recovery ve root olması gerekiyor telefonda.

Eyvallah root hic yapmadim ama sirf bu rom icin yapicam kaynak verirmisin root ve recover icin....bu forumdaki sanirim 4,2 icin bende 4,4 yuklu

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum romu yükledikten sonra telefona hard reset atarsak ne oluyor? fabrika haline geri dönüyor mu orjinal stock rom ile??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansu3321

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum romu yükledikten sonra telefona hard reset atarsak ne oluyor? fabrika haline geri dönüyor mu orjinal stock rom ile??

orjinal stock roma yedek almıssan donebilirsin yada flashtool ile yükleyerek. hard reset en son yüklediğin ve kullandıgın romu sıfırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lleeoonn

quote:

Orijinalden alıntı: kansu3321

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum romu yükledikten sonra telefona hard reset atarsak ne oluyor? fabrika haline geri dönüyor mu orjinal stock rom ile??

orjinal stock roma yedek almıssan donebilirsin yada flashtool ile yükleyerek. hard reset en son yüklediğin ve kullandıgın romu sıfırlar.

teşekkürler
  • Türkçe dil destegi var mı?

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Tabi ki. Bütün romların dil desteği mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isousluer -- 16 Haziran 2014; 13:21:08 >
  • Varmi herhangi bir sorun kuran arkadaslar

• arkadaslar kafayı yemek üzereyim lütfen bana bir anlatım yaparmısınız ayrıntılı telefonu root yaptım recovery yükledim wipe herseyi yaptım ama burdan snrasını yapamıyorum g3 romunu indirdim zip olarak ne yapmam lazım nasıl yüklemem lazım telefona yardım acil kala kaldım öylece
  • Arkadasım burada Hiç Bir ACıklama Göremiyorum
  • yükledim arkadaşlar ben.

şarjı 4 saaatte dolduruyor
    çok çabuk tüketiyor.
    telefon çok ısınıyor

bunun dışında gayet iyi rom. çıkarılması eklenmesi gereken yerler var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombie

yükledim arkadaşlar ben.

şarjı 4 saaatte dolduruyor
    çok çabuk tüketiyor.
    telefon çok ısınıyor

bunun dışında gayet iyi rom. çıkarılması eklenmesi gereken yerler var sadece

sizin telefon da bir sıkıntı olmalı dün bende yükledim romu 1.si batarya %1 den :%100 normal iki saat de doldu sıkıntı yok 2.si evet bataryayı biraz fazla tüketiyor 3. olarak aşırı derecede ısınma görmedim 36 derecelerde seyrediyor oyun felan da oynuyorum sıcaklıkla ilğili sorun yaşamadım bataryayı erken sömürmesi dışında büyük bir sıkıntısı yok diyebilirim
  • Arkadaşlar g3 romda 20d stok roma nazaran görüşme esnasındaki ses de ve kulaklık sesinde çok büyük fark hissetim yani g3 romda gayet başarılı hem ahize hemde kulaklık sesi olarak kamera on numara olmuş odaklama felan harika internet tarayıcı hızı yeterli seviyede geçişlerde takılma kasma felan yok yağ gibi bilindiği üzrere çip farkından dolayı mağlesef radyo aktif değil çift tıklama olayında gayet stabil anında kapıyor sorun yok ışık sensörü hassas durumda arama ekranınada geçikme yok e posta felan da çalışıyor yani daha iyisi çıkana kadar on numara bir rom diyebilirim sorusu olan arkadaşlar rom hakkında sorularını sorabilirler benim bu ilk root ve rom deneyimim telefon şekil oldu yani

• by_ager34 kullanıcısına yanıt
    11 saat telefona karışmadım 11 saat sonra ekranı açtığımda telefonun 31 derecede duruyor bu bnm için çok çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombie

11 saat telefona karışmadım 11 saat sonra ekranı açtığımda telefonun 31 derecede duruyor bu bnm için çok çok fazla

arka plandea birşeyler çalılışmadığına eminmisiniz ben şuan konturol ettim kullanmama rağmen 27 derece sıcaklık
  • Stock romdan bir artısı yoksa sırf şekli için geçilmez bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.