Şimdi Ara

Lg g2 G3 Rom geliyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Akagami.

Stock romdan bir artısı yoksa sırf şekli için geçilmez bence.

artısı çok fazla eğer romu kurarsanız görebilirsiniz tabi bazı eksilerini'de göz önünde bulundurmak lazım nihayetinde orjinal rom değil portlanmış hali kullanımı etkiliycek eksileri pek fazla yok diyebilirim temiz bir kurulumla memlun kalırsınız
  • an itibariyle antutu benchmark skorum 33110 g3 romda
  • by_ager34 kullanıcısına yanıt
    2 tane hocam g3 romu var hocam hangisini kullanıyorsunuz?
  • CloudyG3 ROM kullanıyorum
  • LG Bu işin ustası g3 için yayınladığı video arayüz tasarım bence şuan alınabilecek yani akıllı olanın alabileceği iki model var biri htc m8 diğeri lg g3
    http://www.youtube.com/watch?v=iBPc5QatYBE

S5 ciler gelsin buraya savunulcak hiç bir yanı yok telefonun baştan savma modeller :D forever lg kesin kararım bundan sonraki telefonum lg
    Hocam eksilerinden bahsedebilirmisiniz biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben diğerini kullanıyorum hocam 2sinide denedim bu bana daha stabil geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kref

Kardeş g3 romun eksileri gördüğüm kadarıyla şunlar
    1.radyo aktif değil
    2.uygulamaya yöneticisinden program sonlandirip kaldirilamiyor bunu ek olarak yuklediginiz görev yonetici programlarala halledebilirsiniz
    3.ilk yüklemede batarya performansı iyi değil zamanla düzeliyor benim su an çok iyi
    Yani genel kullanımı etkileyen büyük sorunlar görmedim ben öyle birşey olsa zaten stok roma dönüş yapardım galiba bi aksilik cikarmazsa g3 romunda kalacağım gibi

olmpiyosun deneyin hocam ondan öyle sorun yok şarj sorunu hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ager34

quote:

Orijinalden alıntı: kref

Kardeş g3 romun eksileri gördüğüm kadarıyla şunlar
    1.radyo aktif değil
    2.uygulamaya yöneticisinden program sonlandirip kaldirilamiyor bunu ek olarak yuklediginiz görev yonetici programlarala halledebilirsiniz
    3.ilk yüklemede batarya performansı iyi değil zamanla düzeliyor benim su an çok iyi
    Yani genel kullanımı etkileyen büyük sorunlar görmedim ben öyle birşey olsa zaten stok roma dönüş yapardım galiba bi aksilik cikarmazsa g3 romunda kalacağım gibi

hotmail e posta sorunu da var hocam oda olmuyor exchange kurulmuyor

• mustyzk kullanıcısına yanıt
    hotmail ve e posta sorunu yaşamıyorum düzenli olarak e postaları alabiliyorum ben
    Hotmail kurmayi denedim bilgileri girip bekliyorum kurmasini ama sonra tekrar baslangic ekranina atiyordu

• Ben Hotmaille ilgili hiç sorun yaşamadım kurulumdan itabaren hatasız çalışıyor telefonlara göre bazı hatalar olması ilginç

• Arkadaşlar anlayamadığım bir durum var, o kadar para verip telefon alıyorsun! Yok kamera sorun vs vs. Adamlar bu yazılımları bir takım teslerden geçirdikten sonra piyasaya sürmüyor mu!!

Yani bu kadar para verilen telefonda kamera sorunu diye birşey olmaması gerek diye düşünüyorum! Varsada LG'nin bu duruma el atıp düzeltmesi gerekmezmi!

Neden ilgilenmiyorlar anlamıyorum!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.