Şimdi Ara

LG G2 güncelleme hatası alıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
24.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winsome08

telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm

lgsuite ile denedim
    normal denedim
    flash tool ile denedim

hatayı hayla veriyo neden olabilir

kardeş sorunu çözebildinmi çözdüysen paylaşırmısın
  • Hocam bendede bu kök hatasını alıyorum nasıl cozebilirim yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up ayni hatayi bende aldim arkadaslar.kesin bi cozum onerisi olan var mi acaba

• Shakur54 kullanıcısına yanıt
    hocam diger forumda yazmistinizda supportan yukleniyormu haber verirseniz olmadi flasla nasil atiliyor ogretebilirmisiniz 4 kere hart format attim yine ayni

• serkan631 S kullanıcısına yanıt
    Evet dostum supporttan hallettim çok şükür orada işlem başarılıyla gerçekleşti.

Root'u su'dan kaldırmıştım zaten. Bi fabrika ayarlarına döndüm. Sonra support'tan girip güncellemeyi yaptım. Görece çok daha uzundu yaklaşık 45dakika sürdü bende indirmesi (1.6gb'lık dosya)
    ohh be rahatladım o zaman bende hard format atim sonra supporttan yüklim çok sağolun inş olur sıkıntı yok dimi başka bişey yapmaya gerek yok dimi
  • serkan631 S kullanıcısına yanıt
    Hocam inş olmuştur sizinki de durum nedir ?

Ben dediğim adımları uyguladım sıkıntısız bir şekilde kurdu. Hatta birazdan 4.4.2'i yine root edecem :D
    Dostum support derken şuradan bahsediyorsun değil mi? şu adımları izleyerek mi yaptın acaba

LG G2 güncelleme hatası alıyorum...

LG G2 güncelleme hatası alıyorum...

• koyar olm kullanıcısına yanıt
    Evet dostum. Suite ile de güncelleyebilirsin yani ama ben support ile yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Evet dostum. Suite ile de güncelleyebilirsin yani ama ben support ile yaptım

Teşekkür ederim, işyerindeyim eve gidince deneyeceğim. Cevap verdiğin için çok sağol.
  • olmuyor benim cihazda root lu ama suite üzerinden de olmuyor ve şöyle bir hata veriyor: güncellemelerin mevcut olmaması kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin. lütfen yardım kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: amiral105

olmuyor benim cihazda root lu ama suite üzerinden de olmuyor ve şöyle bir hata veriyor: güncellemelerin mevcut olmaması kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin. lütfen yardım kafayı yicem

Konu hortlayacak ama ne telefondan ne suitedan güncelleme yapamıyorum. Support tool ise yüklerken baslangıcta takılıp kalıyor yüklenmiyor. Ne yapabilirim.
  • Benim de paralel ithalat ama 20c var en son, imeiye göre kurunca da 20c oluyor en son. Sana hangisi geldi?
    Arap galiba benim alet.
  • ydgr4 Y kullanıcısına yanıt
    aynen bende konuyu hortlatayım bari :). cihaza LG G3'ün romunu yükledim. daha doğrusu gelişiriciler g3'ün romunu g2'e uyarlamışlar bende yükledim. şimdi hiç bir sorun yok sanki yeni telefon kullanıyor gibiyim, 4k ve slow motion video çekim özelliği, adım sayar gibi bir çok özellik eklendi. g2 kullanıcılarına tavsiye ederim.
  • benim telefonda yurt dışı, güncelleme yükleyemiyorum, kimlik hatası diyor, lg pc suıte kurdum pcye, oda telefonu görmüyor
  • Arkadaşlar LÜTFEN YARDIM!!!
    lollipop 5.0 güncellemesi esnasında takılma yaşamıştım.
    PC suit, takılma var, USB'yi çıkar yeniden tak diye bir bildiri verince öyle yaptım. Ondan sonra artık ne yaptıysam olmadı, öylece kalakaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musterhan

Arkadaşlar LÜTFEN YARDIM!!!
    lollipop 5.0 güncellemesi esnasında takılma yaşamıştım.
    PC suit, takılma var, USB'yi çıkar yeniden tak diye bir bildiri verince öyle yaptım. Ondan sonra artık ne yaptıysam olmadı, öylece kalakaldı.

Aynen benim telefonda takıldı kaldı. Lg support tool da işlemiyor şuanda.

güncelleme:lg support tool ile, telefonun ait olduğu ülkeyi seçip, o ülkeye ait usb driveri indirdikten sonra, (ana menüdeki update kısmı değil, ek özelliklerde yükseltme hatası kurtarma özelliği kullanılarak tekrar denemeye başladı update etmeyi. bazen %11 de ASSERT deyip tekrar aynı noktaya dönüyorum. Bazen %20 de. Bazen 15,16. 4-5 kapat açtan sonra program hata veriyor ve tekrar update i (1.6gb) indirip sürece tekrar başlayabiliyorum. Ancak ne önceki sürüme geri dönebildim, ne hard reset atabildim. Hiç bir şey yapılamıyor.

güncelleme 2: her reset ve tekrar denemede % artıyor. 25 lerdeyken şimdilerde 41-43 assert hatası geliyor (mesajı degistirdiğim anda son deneme %48 idi.). anlamlandıramadım, viskiyi doldurdum bardağa gece uzun. 4-5 denemeden sonra tekrar kdz yi indirmeye kalkmasa daha iyi olacak. bu arada lg flas tool ile update çalışmıyor. download moda a geçirtmiyor.

güncelleme 3: %63. ya sabah bu telefon pencereden karşı apartmanın duvarına uçaçak yada adam olacak. iki sonuçta beni tatmin eder. (devamlı kdz yi tekrar indiren programdan ötürü, superonline turbo buton alındı. kota değilde, dw hızı gerdi.) aynı zamanda assert uyarısı devamlı farklı paketi yüklerken çıkmakta. ortalama her reset ve tekrar deneme kombinasyonunda %2 daha ileriye gitmekte.

güncelleme 4: %81. tüm gece yapmam gereken cizimleri yapamadığımdan ötürü benim kişisel kurulumum tamamlanmak üzere. sonuç ne olursa olsun, sanki telefon kanatlanıcak. (ortalama %3 artış, yeniden deneme başına.)

güncelleme 5: %96. penceredeki sineklik çıkartılıp, odanın rahatsızlık vermeyecek bir köşesine kondu.

güncelleme 6: %100 ve olması gereken reset. uzun bir lg yazısı bekleyişinden sonra, uygulama güncelleme kısmına geçildi. sineklik şimdilik odanın içerisinde kalsın. ne olur ne olmaz.

sonuç: çeyrek şişe viski, yarım paket sigara, turbo buton masrafı, kayda değer saç teli kaybı, yapılması zorunlu olan çizimlerin aynen duruyor oluşu, lolipop, telefonun olduğu gibi kalmış olması (uygulama,rehber vs). bir daha lg ve update mi ? yok teşekkürler ben almayayım.

sonuç ps: yukardaki yöntemin neden işe yaradığı ve hangi mantıkla işe yaradığı hakkında en ufak bir fikrim yok. tamamen deneme yanılma usuludur. yurt dışı forumlarında da buna benzer, bunun gibi herhangi bir şeye rastlamadım.

öneri: eğer yükseltmeye kalkışmadıysanız, bir süre daha beklemeniz ciddi anlamda tavsiye edilir. hatta otomatik, telefon üzerinden gelen update çıkana kadar bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadNight -- 28 Nisan 2015; 3:46:36 >

• http://www.ceplik.com/lg-avea-l-bello-d331tr-yazilim-guncellemesi-nasil-yapilir/

burdaki uygulamayı indirin o telefonuzun modeline gore indirmeniz gereken herseyi indirticek ve guncellemeyi rahat bir

şekilde yapıcaksınız
  • Rootla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü benim telefonum da G2 ve rootlu değil. Suan 5.0.2 surumum var . Marshmellow geldi galiba suan da . Guncellemeyi yap diyince error veril kokleme mi ne o hatayi veriyo . Nedenini bilmiyorum ama büyük bi ihtimalle Lg Pc Suit den yapilir . Bende deneyeceğim.

• Telefonun power (açma-kapama) tuşuna 20 sn kadar basılı tutarsanız sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.