Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Şuan burda 1430 tl güzel fiyat..Magazaya gidip elden almasıda güzel. Çil Çil kuzu gibi duruyor açılmamış bandrollü:)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g2-d802-siyah-16-gb-basari-elektronik-2-yil-garanti-140605486/detay

Hali hazırda hızlıal da 1450 tl. 20 tl indirim. 1430 tl. 75 tl puan da cabası. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnadnan

quote:

Şuan burda 1430 tl güzel fiyat..Magazaya gidip elden almasıda güzel. Çil Çil kuzu gibi duruyor açılmamış bandrollü:)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g2-d802-siyah-16-gb-basari-elektronik-2-yil-garanti-140605486/detay

Hali hazırda hızlıal da 1450 tl. 20 tl indirim. 1430 tl. 75 tl puan da cabası. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Dostum kartına baglı bir olay birde ben telefonda elden almayı tercih ederim.

• Batram tatili baslangici cuma hunu siparis verdim ve pazartesi sabah elimdeydi. Su anda 4 gundur kullaniyorum.
    Yalniz dedigim gibi 2.gun alet kendi kendine kapaliyken bile cok isindi, ekran parlakligini 100e bile alamadim bir turlu, cok isinma uyarisi veriyordu. Ancak daha sonra boyle birsey hic olmadi, ekrani, gecisleri ve kamerasiyla super bir tablet pc adeta; bagimlikik yapiyor ve diger telefonlar komik geliyor...
    Ama dedigim gibisoft keys cok kullaniski olsa da gizlenme guncellenmesini dort gozle brkliyorum, bunla ilgili uygulamalar telimi rebootlamaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

quote:

Orijinalden alıntı: cancaneses

Ben cihazi iki gundur kullaniyorum. N11 den 1440 tlye aldim, 2 gunde sorunsuz sekilde geldi. Soft keys gizlenebilse super olurdu. Onun haricinde performansi yeterli arada sirada isinma ve kendi kendine restart oluyor bir de isininca ekrani 100 parlaklikta kullanamiyorsun....

o kadar sayfayı iyi kötü okudum ama bu yorum işi bitirdi benim nazarımda.

Herhangi bir problem.kalmadi daha dogrusu problemmiydi onu nile.bilmiyorum. ustte de yazdigim gibi telefon cok.hizli ve cok keyifli s4 falan elinize alamiyirsunuz bile bir daha, resmen yeni.bir devrin ilk temsilcisi.
    Benim sadece 1 gun yasadigim neydi bilemedim, belki de arka planda guncellemeler yapiyordu, bir daha asla olmadi,.kizgin gunesin altinda bile 100 parlaklikta zorladim hicbirsey olmadi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

Siyah mı güzel beyaz mı?

beyaz biraz daha güzel bana göre..
    gittigidiyorda doğum günümü yarın yaptım. indirim verirse gittigidiyordan bonusla, vermezse enpara ile n11 den almayı planlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: abars

quote:

Orijinalden alıntı: groll

Siyah mı güzel beyaz mı?

beyaz biraz daha güzel bana göre..
    gittigidiyorda doğum günümü yarın yaptım. indirim verirse gittigidiyordan bonusla, vermezse enpara ile n11 den almayı planlıyorum..

bana vermediler alamadım gg'den.

n11'den alabilirim ama enparaya başka bankadan eft yapamıyorum yani yapsamda heralde en erken pzt olacağından, sanırım pzt. beklemem gerekecek...

gidip atmye yatırabilirsiniz parayı.size 1 gün kazandırır herhalde.aslında baktıgımda kart ındırımlerıyle enpara ındırımı aynı hesaba gelıyor.

enparada peşin alıyoruz 1440 lira -160 TL ındırım kazanabılıyorum(40 liraya forumdan 100 liralık çek+100 TL enpara ındırımı)
    gittigidiyordan dogumgunu ındırımı ıle 75 lıra +100 lira bonus indirimi 175 TL-

n11 de 50 lira daha ucuza satılıyor.yanı aralarında 30-40 lıra bır fark oluyor ama gittigidiyordan lg turkıye garantılı ve taksıtlı alabılıyorum(başarı garantililer de LG turkıye tarafından bakılıyor ama başarı servisleri ile başbaşa kalma korkusu bile yeter sanırım)

ki 1400 liranın bir yıllık faizi 140 lira yapar(enpara yıllık faiz oranı %10 şu anda),yani nakit para almak mantıklı gelmiyor bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 18 Ekim 2013; 19:20:03 >

• başarı garantili aldım n11'den ben. garanti belgesi lg. zaten başarı'nın bakmadığı, lg'ye yönlendirdiği tartışılıyor ana konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 18 Ekim 2013; 23:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

başarı garantili aldım gittigidiyor'dan ben. garanti belgesi lg. zaten başarı'nın bakmadığı, lg'ye yönlendirdiği tartışılıyor ana konuda.

Hocam başarı nın garantisi ile lg türkiyenin garantisi ayrımı oluyor?
  • aynı hocam bence. onu diyorum.
  • quote:

quote:

Hocam bu hızlıal güvenilir sitemi lg g2 burda tr lg garantilimi birde en önemlisi telefon kapalı kutumu gelir. Hiç bir yerden uyduramadık şu telefonu

• n11 de birreyon adlı mağazada 1439tl güvenebilir miyim acaba alan arkadaş var mı
  • Ben. Daha önce de yazdım, tekrar edeyim. Hemen gönderdi, ertesi gün elimdeydi. Kapalı kutu, başarı bandrollü. Kargo daha özenli olabilirdi sanki. Satıcı ilgili. Anında cevap verdi sorularıma.
  • quote:

başarı garantili aldım gittigidiyor'dan ben. garanti belgesi lg. zaten başarı'nın bakmadığı, lg'ye yönlendirdiği tartışılıyor ana konuda.

evet lg nin de başarı garantili cihazlara baktığını zaten forumdan birkaç arkadaş telefonla teyit ettirdi LG çağrı merkezine.Ama değişim vesaire bir protokol işine girdiğinde başarı garantisi karşınıza çıkarsa o nedenle sadece bir ihtimal olarak söyledim.Şu anda aradaki 30-40 liralık fark enpara ile taksit imkanı olsa başarı alırım ama hem nakit verip hem başarı garantili n11den almak taksitle almaktan daha cazip gelmiyor sadece onu ifade etmeye çalışmıştım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

n11 de birreyon adlı mağazada 1439tl güvenebilir miyim acaba alan arkadaş var mı

+1 daha önce alan olmadı sanırım çünkü ilan bayramdan hemen önce verildi. Henüz kargolama yapılmamış olması lazım. Ama güvenilirse, daha önce alan arkadaş varsa bizi de bigilendirirse seviniriz.

Edit: @nicomedian arkadaşımız cevap vermiş. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa -- 18 Ekim 2013; 22:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

evet lg nin de başarı garantili cihazlara baktığını zaten forumdan birkaç arkadaş telefonla teyit ettirdi LG çağrı merkezine.Ama değişim vesaire bir protokol işine girdiğinde başarı garantisi karşınıza çıkarsa o nedenle sadece bir ihtimal olarak söyledim.Şu anda aradaki 30-40 liralık fark enpara ile taksit imkanı olsa başarı alırım ama hem nakit verip hem başarı garantili n11den almak taksitle almaktan daha cazip gelmiyor sadece onu ifade etmeye çalışmıştım hocam.

Anladım hocam. Bu arada alıntınızdan gördüm gittigidiyor yazmışım, N11'den aldım ben. Düzelteyim.

@Sefa, @Dreazz üstte yazdım. Bayramdan önce verdim siparişi, yetişsin dedim. Hemen kargoladılar. 1 haftayı geçti, kullanıyorum.

• sağolasın hocam bende ordan alıcam
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu hızlıal güvenilir sitemi lg g2 burda tr lg garantilimi birde en önemlisi telefon kapalı kutumu gelir. Hiç bir yerden uyduramadık şu telefonu

Evet hocam güvenilir. Hizlial Gold Bilgisayarın internet mağazası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnadnan -- 18 Ekim 2013; 23:07:59 >

• Bu arada forumda 2. elini 1350'ye satmaya çalışanlar var. Enteresan Varsa öyle bir arkadaş, ben 1350'ye sıfır alayım ona :)
  • quote:

Bu arada forumda 2. elini 1350'ye satmaya çalışanlar var. Enteresan Varsa öyle bir arkadaş, ben 1350'ye sıfır alayım ona :)

Teknosadan adıma faturalı alırsan 1350 tl hemen vereyim :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.