Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios 7 seffaf pencreler yuzunden fazla kastirdi. Ustten cekilen ayarlar penceresi parmakla birlikte gelmiyor. Belki 5s icin sorun yoktur ama onda da 64 bite uyumsuzluk sorunlari cikti. Bana gore hala iPhone bir numara ama G2 iPhone kadar hizli tepki veriyor ve birinciligi paylasabilir. Ustelik ekran FullHD olmasina ragmen. Yeni islemciler (snapdragon 800) ve en az 2 GB Ram ile Android bir anlam ifade etmeye basladi. Note 3, xperia Z1, yakinda cikacak olan nexus 5 icin de benzer seyler duyuyorum. Buyuk ekran, widgetlar, NFC, infrared uzaktan kumanda, daha esnek bir multimedia deneyimi (flac, 1080p video) ya da iPhoneda olmayan baska ozellikleri isteyenler artik Androide gecebilirler. Simdiye kadarkiler saka gibiydi ama artik ciddilesmeye basladi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seedless

quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

Enpara'ya başvurdum..

Hızlıal'da Fiyat 1450 lira,20 lira çek var,25 civarı da avantajix var.

Parçalı ödeme ile 75 CardFinans'tan gelir,100 de EnCard'dan gelir,

Toplamda 1220 liraya mal olmuş olur.

Herşey güzel de tek sorun hızlıal'ın parçalı ödeme sistemi. Evet parçalı var ama tek kredi kartı kullanılabilir, kalanı havale/eft ile ödeniyor. İki farklı kredi kartı ile olmuyor.

Ben de arkadaşın dediği gibi yaparak almayı düşünüyorum. 1449 TL - 20 tl indirim çeki=1429 TL Bu tutarın 500 tl si enpara ile. Kalan 929 tl si cardfinans ile taksitli olarak. Böylece 1449-(20+100+75+25)=1229 TL Böyle olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnadnan

quote:

quote:

Enpara'ya başvurdum..

Herşey güzel de tek sorun hızlıal'ın parçalı ödeme sistemi. Evet parçalı var ama tek kredi kartı kullanılabilir, kalanı havale/eft ile ödeniyor. İki farklı kredi kartı ile olmuyor.

Ben de arkadaşın dediği gibi yaparak almayı düşünüyorum. 1449 TL - 20 tl indirim çeki=1429 TL Bu tutarın 500 tl si enpara ile. Kalan 929 tl si cardfinans ile taksitli olarak. Böylece 1449-(20+100+75+25)=1229 TL Böyle olmaz mı?

Kredi kartı kullandıktan sonra kalan kısmı havale/eft ile ödeyebiliyorsun sadece. enpara kullanamazsın ki.

• Dayanamıyorum artık!!
    artık ben G2 istiyorum, bıktım hergun hergun arastırma yapmakatan video ızlemekten, guzel bı fırsat cıksa da yapıstırsak ya yeter be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

quote:

Orijinalden alıntı: adnadnan

quote:

quote:

Enpara'ya başvurdum..

Kredi kartı kullandıktan sonra kalan kısmı havale/eft ile ödeyebiliyorsun sadece. enpara kullanamazsın ki.

bkm den ödeyecektir dostum.
    hızlı al a baktımda degısmıs :) yalnız tekrar kredı kartı secılerek alınabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 15 Ekim 2013; 23:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adnadnan kullanıcısına yanıt
    Malesef. Kredi kartı/banka kartı(örneğin enpara) kullanırsan kalan tutarı havale/eft ile yapabiliyorsun sadece. Havale ile yapılan alışverişlerde/işlemlerde %20 geri ödeme yok.
  • quote:

Enpara'ya başvurdum..

Dostum 20 tl lık hızlıal ındırımını ordan cıkar o zaman pazartesi kartın gelse bile birgun beklemen gerektıgı ıcın kullanacamayacaksın ayın 21 dede kullanım son tarıhı :)

ayın 22 sine yetişirse card finansı kullanırsın 22 ekim son tarıh , cardfınans ıcın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 15 Ekim 2013; 23:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnadnan kullanıcısına yanıt
    Odemenin bi kısmı enpara bi kısmı cardfinans nası olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Yılda birkez tanımlanıyor hocam eğer eski tarih bugünden önce ise gelecek yıla kadar yeni çek alamazsınız o yüzden ben 31 aralık yaptım lazım olursa istediğim tarih yapıp faydalanabilirim

Ben eski gittigidiyor uyesiyim ve dogum gunum21 ekimd olarak girili. Bonus kampanyası 20 ekimde bitiyor. Dogum gunumu erkene alıp indirim alabilir miyim?

• abars kullanıcısına yanıt
    Almanız lazım hocam çünkü doğum gününüz geçmemiş bu yıl için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abars

quote:

Yılda birkez tanımlanıyor hocam eğer eski tarih bugünden önce ise gelecek yıla kadar yeni çek alamazsınız o yüzden ben 31 aralık yaptım lazım olursa istediğim tarih yapıp faydalanabilirim

Ben eski gittigidiyor uyesiyim ve dogum gunum21 ekimd olarak girili. Bonus kampanyası 20 ekimde bitiyor. Dogum gunumu erkene alıp indirim alabilir miyim?

Evet ben aynısını yaptım. Bana geldi.
  • hizlial oluyormu olmuyormu deneyen varmi fikri ortaya attimda yapabilen varmi acaba

• Hızlıal'ın sitesinde birden fazla kart kullanılamaz yazıyor,sadece havale oluyormuş herhalde,bu iş olmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Ios 7 seffaf pencreler yuzunden fazla kastirdi. Ustten cekilen ayarlar penceresi parmakla birlikte gelmiyor. Belki 5s icin sorun yoktur ama onda da 64 bite uyumsuzluk sorunlari cikti. Bana gore hala iPhone bir numara ama G2 iPhone kadar hizli tepki veriyor ve birinciligi paylasabilir. Ustelik ekran FullHD olmasina ragmen. Yeni islemciler (snapdragon 800) ve en az 2 GB Ram ile Android bir anlam ifade etmeye basladi. Note 3, xperia Z1, yakinda cikacak olan nexus 5 icin de benzer seyler duyuyorum. Buyuk ekran, widgetlar, NFC, infrared uzaktan kumanda, daha esnek bir multimedia deneyimi (flac, 1080p video) ya da iPhoneda olmayan baska ozellikleri isteyenler artik Androide gecebilirler. Simdiye kadarkiler saka gibiydi ama artik ciddilesmeye basladi.

Bu güne kadar gördüğüm en iyi yorum, kelimesi kelimesine katılıyorum

• quote:

19 nısan yapmıstım ben de nısan ayında cek almıstım sızın gıbı 31 aralık yapsam sımdı bır faydası oluyor mu o denklemi kuramadım
  • bkadem B kullanıcısına yanıt
    bütün Lg g2 ler kablosuz şarjı destekliyor mu hocam?Ben verizon operatörünün verdiği modelin QI şarj sistemiyle uyumlu olduğunu sanıyorum sadece.

kaynak:http://www.zdnet.com/lg-g2-first-take-best-lg-smartphone-raises-the-android-bar-7000020760/
    quote:

specifications are the same on all carriers, with the exception of the radios and the fact that the Verizon Wireless one supports Qi wireless charging. Once you try wireless charging it is tough to go back to plugging in a cable to charge up your device and I just don't get why this capability has to be a carrier exclusive option.
  • kliksa'da 1600 lira ve 100 tl worldpuan var.
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    yılda birkez alınabiliyor , bu yıl bir daha alamazsınız ama gelecek yıl istediğiniz tarihle değiştirip alabilirsiniz hala geçmediği için doğum gününüz...

• sadece beyazı var sanırım hem 16 hem 32gb için siyahları tüketmişler

paramıgeriver %3.2 iadesiyle 1460 gibi bi fayat gelir..
  • avantajixle en para ile uğraşmadan 1430TL'ye Mecidiyeköy'den başarı garantili full sıfır kutulu aldım, bilginize
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.