Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

gg de değiştirdim d. gününü gelmedi banada

Aynen banada gelmedi gelse 1485 hemen alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

Orijinalden alıntı: alarma

arkadaşlar belki yazılmış çizilmiştir ama.. samsung galaxy s4 mü yoksa LG G2 mi

kamera, ses, arttırılabilir hafıza, tak değiştir pil: s4

işlemci, gpu, fiyat/performans: g2

bence:g2

bu arada 32gb siyah/beyaz modeller kasım ayında gelecek, satıcılar öyle diyor.

1 haftalik teknosa dan alinma 1799 tl adima faturali 32gb , beyaz model lg g2 satiliktir....

Ilgilenen varsa dukkanima bakabilir , yada pm atabilirler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Fiyatı artacakmış bir miktar(;

Yapmayın arkadaşlar telefonu aldınız diye fiyatı düşmesin istemeniz insani ama şu yorumunuz komik ötesi..

Öncelikle fiyatının düşmemesini istemek insani bir şey değil. Düşsün ki herkez yararlanabilsin.
    fiyat artışı arz talep dengesi ile gerçekleşir. Piyasaya girişi fiyatı ve kılıf hediyesi ile güçlendirildi. kılıfıda düşünürseniz 100 tl extra bir indirim bile söz konusu idi.
    Şuan kılıf verilmediğine göre aslında 100 tl lik bir artış söz konusu . Logitech z5500 ü düşün fiyatı yüksek olması nedeniyle satışı olmayan bir üründü.
    Kampanya adı altında 500-600 tl leri gördü bir çok insan aldı. sonra kalitesi nedeniyle fiyatı 900 tl seviyesini görmesine rağmen bu alış devam etti. Hatta 2. el fiyatı bile çok yüksek rakamlara ulaştı. Motorola atrix telefonda da benzer durum yaşandı fiyatı 600 - 800 tl arasında dalgalandı. ön sipariş durumuna düştü. şuan para etmiyor. Daha üstün bir telefon çıkarda rakip olursa fiyatı düşecek dir. Ama beğenenler nedeniyle talep bu hızla artarsa fiyat da yükselme yaşanabilir. Yaşanmazsa güler geçeriz . yaşanırsa da senin yorumuna gülüp geçeceğimden emin olabilirsin.
    Telefonu kullanıp kullanmadığını bilmiyorum ama bakmanı değil kullanmanı tavsiye ederim. Ben distribütör olarak başarı yı hiç sevmeme ve Lg telefonlara liste dışı bakmama rağmen aldım. Paralel ithalat servisi bile başarı dan daha iyi olabilir.

• Arkadaslar su anda 32GB lik versiyonu en uygun bulabilecegim yer neresi? Sadece teknosada bulabildim cihazi. Webte stok yok gorunuyo ama magazalarda var.

• bayramda ciddi bir kampanya bekliyorum...takipteyim...
  • 32GB Siyah bulabileceğim bir yer yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S60Doctor

Arkadaslar su anda 32GB lik versiyonu en uygun bulabilecegim yer neresi? Sadece teknosada bulabildim cihazi. Webte stok yok gorunuyo ama magazalarda var.

Hocam teknosada 32 gb ne kadar dediler birde 100 tl hediye çekini tele saydırabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: S60Doctor

Arkadaslar su anda 32GB lik versiyonu en uygun bulabilecegim yer neresi? Sadece teknosada bulabildim cihazi. Webte stok yok gorunuyo ama magazalarda var.

Hocam teknosada 32 gb ne kadar dediler birde 100 tl hediye çekini tele saydırabiliyormuyuz?

1799 lira hocam. O konu hakkinda tam bilgim
    Yok ama saydiramiyorsun sanirim o 100 liralik cekle alisveris yapiyorsunuz. Alinir birseyler bulunur elbet. Marmara park beylikduzunde yokmus ama gun icinde getiririz dediler. iPhone 5'i bi satsaydim. Bugun telefonun kutusunu aksesuarlarini almak icin İzmit'e gectim simdi geri İstanbul'a donuyorum. 32 GB'lik modeli iphone 5'le takas dusunen varsa yazsin farkini pesin verebilirim. İlan acicam zaten.

• Enpara'ya başvurdum..

Hızlıal'da Fiyat 1450 lira,20 lira çek var,25 civarı da avantajix var.

Parçalı ödeme ile 75 CardFinans'tan gelir,100 de EnCard'dan gelir,

Toplamda 1220 liraya mal olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

Enpara'ya başvurdum..

ya ben bunu nasıl düşünemiyordum yaa saygılar size hocam. bu arada bu parçalı başka hangi sitelerde var acaba bilginiz var mı? finansbanka başvurcam yani de bakalım
  • hızlıal da iki kartla artık ödenmiyormuş. bir kart + havale olarak ödeyebiliyomuşuz
  • Gm discovery i satip bunu mu alsm ki

• Iphone 5'i verip G2 aldim. Daha once S3 kullanmistim ve kastiriyordu, G2 cok daha peformansli. Yalniz kasa gicirdiyor. Kapali kasa olmasinin esprisini anlayamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram geldi kampanya yok daha
  • aynen... bu arada optimus g ye lg ne kadar android güncelleme desteği verdi... şuan hangi sürümü kullanıyor optimus g... bundan yola çıkarak buna vericeği destek konusunda fikir edinmiş olabiliriz.
  • S3'ten kalma korkuyla fazla abanmiyim telefona dedim. 5-6 tane program yukledim, widget kullanmadim. Boyle kullanicam diyordum.

Gece uyku tutmadi, sabaha kadar yuzlerce program koyup widgetlara bogmusum. Sabah bi baktim, G2 karman corman bisi olmus.

AMA PERFORMANSI HALA AYNI. Zannediyorum Android telefonlarda 2 GB Ram minimum olmali. Daha asagisi kurtarmiyor. Onca yuklemeye ragmen 500-700 MB bos yer kalmis Ram'de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

Enpara'ya başvurdum..

Herşey güzel de tek sorun hızlıal'ın parçalı ödeme sistemi. Evet parçalı var ama tek kredi kartı kullanılabilir, kalanı havale/eft ile ödeniyor. İki farklı kredi kartı ile olmuyor.

• Arkadaşlar;

Mutlaka benim gibi bir önceki nesil 4 çekirdekli bir telefonu varken G2, Note 3 gibi üst düzey telefonlara geçme konusunda kendisiyle savaşanlar vardır. Bir taraftan alayım diyorum diğer taraftan ne gerek var hissine kapılıyorum. Bu telefonun yeni incelemelerini, araştırmalarını okumak için çok fazla vakit ayırdığımdan günlük işlerimi aksatmaya başladım. :) Bu vakit kaybından kurtulmak için bu telefonu alacağım.

Telefonu teknosa da inceledim, çok şık duruyor. Ayrıca sayfalar arası geçişler, web browserın hızı, arka plandaki program geçişlerinin pürüzsüz olması, oyundan çıkarken hiçbir takılma olmaması, rehbere ve SMS'lere hızlı girmesi yani açıkçası her şey çok hızlıydı. Şu an kullandığım telefon gözümden düştü diyebilirim. Bir tek alttaki sanal butonlar ekranın bir bölümünü işgal etmesi hoşuma gitmedi. Onunda telefonu root ederek GMD Auto Hide Soft Keys programını kurarak halledebiliyorsunuz. Diğer taraftan şu an kullandığım telefon dahili olarak 8 GB depolama birimi var. Ben yetmez diyerek Sandisk Class 10 32 GB microsd kart almıştım. Geçen ay içini temizleyince farkettim ki harici kartın sadece 11 GB'si dolu. Bu 11 GB'nin sadece 9 GB'si ROM'lardan oluşuyordu. Yani anlayacağınız fazla mal göz çıkarmaz diye yüksek depolama birimi alıyoruz ama gerçekte ne kadar kullanıyoruz. Yine de daha yüksek kapasiteye ihtiyacı olanlar ya 32GB'lik versiyonu alsın ya da Mini MicroSD Reader alsın. Ben lazım olursa Mini MicroSD Reader alacağım.

Bu arada doğum tarihimi değiştirdim. Gitti gidiyor bana bir hafta geçerli olmak üzere %5 indirim verdi. Bir hafta içinde telefonun siparişini veriyor olacağım.

GMD Auto Hide Soft Keys =https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys&hl=tr
    Mini MicroSD Reader =https://shopmeenova.appspot.com/st/order.html

İnceleme yaparken aldığım Antutu Skoru muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 17 Ekim 2013; 15:51:29 >

• Verdiginiz adres (aliexpress) turkiyeye kargoluyormu? Oyle ise edindiginiz tecrubeleri anlatırmısınız kargo suresi ucreti felan gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Iphone 5'i verip G2 aldim. Daha once S3 kullanmistim ve kastiriyordu, G2 cok daha peformansli. Yalniz kasa gicirdiyor. Kapali kasa olmasinin esprisini anlayamadim.

Ben su an ios kullanıyorum. Bu telefon hosuma gidiyor. Nexus 5 i begenmezsem bundan almayı dusunuyorum ama kafama trakılan; iosta kasılma takılma sonlara dogru oldu (İP4 İOS7) onun dısında saglıklıydı. Bunda takılma ve stabilite sorunu yasarmıyım die aklıma geliyor. O yuzden her iki sistemi kullananlar fikir verirse bana mutesekkır olurum acıkcası. LG olmak zorunda degil android ve ios kullananlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.