Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkseed

yılbaşına kalmaz 1000 tl altına düşer bu telefon. İkinci eli 500-600 civarına kapatılır. 1000 liranız cebinizde kalır.

Yavas dussun, yilbasina kadar 500e dussun ben sana alacagim helalinden, tabii tecavuze ugramis telefonlar 300e bile düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 13 Ekim 2013; 22:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram sonrasına kalır bence (tahmin), bütün bayram telefon gelecek heyecanıyla yaşanmaz..
    bi yandan da ya fiyatı artarsa diye endişelenmiyo degilim..
  • Beyler ikinci el 16 gb g2 ye 1300 verilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicooper

Beyler ikinci el 16 gb g2 ye 1300 verilir mi?

verilmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Harika bir telefon olmuş..

Birincisi üstüne kafa yorulmuş, emek verilmiş her haliyle belli oluyor..

İkincisi uygun fiyattan girdi ve LG sonuçta düşecektir fiyatı dahada

1 ay daha sabret 2 sene rahat et taktiğine yatmış durumdayım halihazırda

akıl var mantık var bu cihaz bir ay sonra indirime felan girmez örnek g pro aylardır aynı fiyat g2 çıktı yine düşmedi en az 6 ay ve 1 yıl arası biraz oynar.

Hocam bu ne hırs ya sanırsın lg ceo su düşer dostum bu tel çok üstün olsada ne bir samsung nede ıphone adamlar piyasayı kitlemişler. Lg adına h.sonu kampanyasımı dersin ne dersen de bu tel 2 ay içinde 1300 tl görecektir.

n11.comda dist. garantili1439 lira. Enpara ve 100 liralık çek kullanarak 1270 liraya sahip olabiliyorsunuz. 1439-100-100+40=1270

40 dediğim 100 liralık çekin fiyatıdır.

http://www.n11.com/lg-g2-d802-siyah-basari-garantili-P16083750

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

verilmez bence.

Gittigidiyor'da Lg Türkiye garantili 1485 Tl.

100 lira bonus geliyor,eski üyelik varsa doğum tarihi değişince yanılmıyorsam %5 çek geliyor,o da yaklaşık 73 lira yapar,avantajix'le birlikte toplam 190 lira yapar.

O da 1295 liraya denk geliyor,üstelik taksit yapabilirsin.

Ben daha düşük fiyata alabileceğim bi kampanya bekliyorum.
  • bekir6168 B kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyorda dogumgunumu onceden girmiştim, istediğim gibi degiştirip indirim alabiliyor muyum?

• Fikrim yok ama yukarıda bir arkadaş öyle olduğunu belirtmiş,ben de ona istinaden öyle söyledim.

Orada çek olmuyorsa bile Hızlıal'dan yine Lg Turkiye garantilisini CardFinans,avantajix ve 20 tl çek ile 1330'a alabilirsiniz.
  • hizlial parcali ode ile hem cardfinans hem enpara kullanilabilrmi acaba 1449-100-75 avantajix varsa oda kullanilr olurmu boyle 20 tlde cek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLKeR88 -- 14 Ekim 2013; 0:02:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

quote:

quote:

verilmez bence.

100 lira bonus geliyor,eski üyelik varsa doğum tarihi değişince yanılmıyorsam %5 çek geliyor,o da yaklaşık 73 lira yapar,avantajix'le birlikte toplam 190 lira yapar.

Üstat gg dan dogum günümü yarına ayarladım bu indirim kodu gelirmi? avantajx araştırıyorum 1270 gayet güzel fiyat 1485 tl olan satıcıya mesaj attım yarın magazasına gidip elden alma imkanı olursa alıcam tek sorun siyah, beyaz düşünüyordum ama nasip umarım bu indirim kodu gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

quote:

quote:

verilmez bence.

Üstat gg dan dogum günümü yarına ayarladım bu indirim kodu gelirmi? avantajx araştırıyorum 1270 gayet güzel fiyat 1485 tl olan satıcıya mesaj attım yarın magazasına gidip elden alma imkanı olursa alıcam tek sorun siyah, beyaz düşünüyordum ama nasip umarım bu indirim kodu gelir.

en az bir senelik üye olman lazım

• Bir kaç yıllık üyeyim, doğum günümü değiştirdim ama hediye çeki gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 14 Ekim 2013; 0:31:40 >
  • suwar S kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerine mesaj at
  • takip
  • suwar S kullanıcısına yanıt
    Yılda birkez tanımlanıyor hocam eğer eski tarih bugünden önce ise gelecek yıla kadar yeni çek alamazsınız o yüzden ben 31 aralık yaptım lazım olursa istediğim tarih yapıp faydalanabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeri değil ama birşey sormak istiyorum. bu telefonda s4 teki gibi el hareketleriyle kullanma olayı var mı ? bir de gözle aşağı yukarı indirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

yeri değil ama birşey sormak istiyorum. bu telefonda s4 teki gibi el hareketleriyle kullanma olayı var mı ? bir de gözle aşağı yukarı indirme

Ben cevaplayayim el harektleriyle kontrol olayi hali hazirda yuklu olarak gelmiyor diye biliyorum. Ama ozelliklerinde gozu takip ederek uyku moduna gecmedigi olayi yer aliyor. Bende henuz alma asamasindayim iphone 5'i satar satmaz almayi dusunuyorum.
    Burda da mesajim bulunsun bakalim. Teknosadan almayi dusunuyordum. Herseyenucuz diye bi sitede 16gb siyah versiyonu 1399 lira arkadaslar. Bu siteyi bilen var mi? Mail attim beyaz gelecek mi diye daha donus yok. Gerci ben 32'lik istiyorum.
    http://www.herseyenucuz.com/LG-Optimus-G2-16GB,PR-229.html

• boranet B kullanıcısına yanıt
    Fiyatı artacakmış bir miktar(;

Yapmayın arkadaşlar telefonu aldınız diye fiyatı düşmesin istemeniz insani ama şu yorumunuz komik ötesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

yeri değil ama birşey sormak istiyorum. bu telefonda s4 teki gibi el hareketleriyle kullanma olayı var mı ? bir de gözle aşağı yukarı indirme

S4 kullanıyorum daha bir kere bu özelliği kullanmışlığım yok, zaten stabilde çalışmıyor. Çalışmadığı gibi öyle bir lanse ediliyor ki özellik sanki telefonun her menüsünde uygulamasında varmış gibi.

Elle kontrol sadece internet ve galeri de geçişlerde çalışıyor, göz takibi de sadece internet gezintisinde çalışıyor. Facebook, instagram vb. uygulamalarda her ikisi de çalışmıyor. Belki yeri değil ama daha note kullanmıştım, Bence s4 ve note3 samsung un tüketiciye attığı en büyük kazık diye düşünüyorum.
  • gg de değiştirdim d. gününü gelmedi banada
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.