Şimdi Ara

Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
26.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radyo olayı çözülür demişsiniz 4 g olayıda aynı şekilde çözülebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Htc one kullandim 1 hafta surdu ve elden cikardim hemen.kamera performansi iyi olabilir belki ben iyi analiz edemedim fakat su net ki batarya suresi rezalet htc nin. Lg de bu bambaska. Pil kullanim detaylarini ayrica paylasicam

htc one in kamera performansı sadece gece çekimlerinde öne çıkıyor, diğer bütün şartlarda gözle görülür bir biçimde rakiplerinin gerisinde kalıyor, batarya performansınında kötü olduğunu söylüyorsunuz. iyiki elinizden çıkarmışsınız.
  • quote:

Evet quadbeat 2 kulaklik ancak ic kulaklik takmayi sevmedigim icin ip5 kulakligi kullaniyorum.

Merhaba size pm attım cvplarsanız sevinirim??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuffgur Y kullanıcısına yanıt
    Pm yok sizden gelen goremedim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

radyoyou dert etmeyin. donanımsal olark mevcut ama trt ye vergi ödememek için yapılmış. apk ile radyo eklenir

LG G PRO dada radyo için aynısını söylediler ama custom room ile henüz çalıştırabilen olmadı.
    Bu arada bir arkadaş sormuş,başka ülke yazılımı yüklenirse garanti gitmezmi diye,orjinal yazılım olduktan sonra garanti gitmez ama hangi ülkenin yazılımını yüklerseniz yükleyin herhangi bir değişiklik olmaz diye biliyorum.
    Bir hafta kadar nexus kullanmıştım ve onda müzikçaları kullanabilmek için telefonu amerikada göstermeniz için bayağı bir işlem yapmanız gerekiyordu bende gıcık kaptım ve sattım.

Çok değişik telefonlarda başka ülkelerin yazılımlarını yükledim,ama türkiyeye ait sim kart olduğu için sistemle beraber gelen bazı uygulamaları çalıştıramadık.Bir arkadaşımız aksini idda etsede ,bulunduğunuz yer neresi olursa olsun üzerindeki sim karta göre çalışıyor diye biliyorum.

Mesela bir alman vatandaşı türkiyede iken almanyada iken kullandığı o ülkeye has olan uygulamayı türkiyede kullanamazmı.Bana göre kullanabilir.

Hatta play storedeki bazı uygulamalar ülkenizde uygulanamaz diye uyarı veriyor.Ama apk ile radyo çalışırmı derseniz çalışır diye düşünüyorum tabi kısıtlanmamış ise.

Mesela sony xperia serilerinde samsung galaxy serilerinde sadece yazılımı yüklemiyorduk,ülkelere has olan kodlarıda değiştirdiğim halde bazı uygulamalar çalışmadığından böyle bir kanaate vardım.Tabiki çok kesin bir bilgim yok ama edindiğim tecrübelerden böyle düşünüyorum.Aksini iddia edenler olabilir.Zamanla öğreneceğiz.

• taktınız radyoya arkadaş hangi çağdayız illa bişeyi kurcalıcaksınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warrock61

quote:

İnsallah alirsiniz sizde..lg hakkini veriyor odeyeceginiz paranin.

Çarşamba akşamı bende teknosadan alıyorum da size bazı sorularım olacak.

Şimdi cihazı teknosanın internet sitesinden sipariş verdim ben.
    Ama cihazı teknosadan kendim gidip alacam.

Orda açmayı düşünüyorum.Sorun varmı diye kontrol amaçlı.
    Aldığımızda neler yapmamız gerekiyor neleri kontrol edelim ve nasıl yaparız ?

Ölü pixel olayı kafamı kurcalıyor.

Bide bi soru daha gorilla glass 2 olduğu için 3 bekliyordum ama :( neyse jelatinli kullanmak istiyorum da.Direk kutudan çıktığı halde ekranda jelatin varmı ? Onunla kullanılabilir mi ?

Cevaplarsan çok teşekkür ederim.

( Bende Beyaz 16gb Aldım Siyah Kılıf hediyeli 1599 a )

Hocam simdi teknosa gibi magazalardan zaman zaman bende alisveris yapiyorum.cihaz ilk kutusundan ciktiginda ekranda bulunan jelatini kaldirmak zorundasin.uzerinde cihaza ait ozellikler yer almakta.sokmezsen ekrani goremezsin.ikinci bir konuda google play den cihazi aktif hale getirdiginizde hemen dead pixel programini indirip test edin.eger bu mumkun olmaz ise cihazin kamerasini acik siyah bir zemine birakin.ekran komple siyah ise olu piksel yoktur.sonradan cikma ihtimalide var.sans isi diyebilirin.orjinal kilif ile kullanacaksaniz surekli,jelatin taktirmaniza gerek yok

hocam kamera açıp beyaz zemin aramana gerek yok, telefondan *#0*# kodlarsanız hem ön arka kamera hem titresim hem hoparlör hem ekranı siyah beyaz kırmızı ve mavi ekranlarda deneme şansınız olur. gerçi ben hep samsung da denedim ama androide özel bi kod olmalı

• Mesut çevikin attığı tweette kamera ile ilgili karamsar bi yorum gördüm. Kamera bulanık ve odaklama sorunu mu var?

• grolof kullanıcısına yanıt
    radyo önemli değilde 4G var mı acaba bu soru işareti
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    evet video da odaklanma sorunu var videoları iğrenç çekiyor özellikle hareket ettirince
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

radyo önemli değilde 4G var mı acaba bu soru işareti

Bence radyoda önemli,4 G yi niye merak ediyorsunuz türkiyede henüz 3 G tam oturmamış,her yerde sağlıklı çekmediği için 3 G yi kullanmak bile problem,bağlanmak için fazla şarj yiyor.4 G türkiyeye gelene kadar 4-5 tane daha telefon değiştiririz sanıyorum ama yurt dışına çıkıyorsanız o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Mesut çevikin attığı tweette kamera ile ilgili karamsar bi yorum gördüm. Kamera bulanık ve odaklama sorunu mu var?

Dh çalışanı, taa Amerikalara gidiyor, lansmanına. İnceliyor, test ediyor, hatta daha da ileri gidip, elinde canlı G2 ile ön inceleme yapıyor. Ve kamera performansını oldukça beğeniyor.
    Burada ki arkadaş elindeki, nihai son sürüm, piyasa çıkmaya hazır, daha da oturmuş yazlım ve optimizasyondan geçmiş, G2 ile yaptığı çekimler neticesinde, bir Tweet atıyor ve ''birkaç çekim yaptım. Sonuç şaşırtıcı!Alacak olanlar beklesin...'' Tarzında bir yorum ile mesaj yazıyor...
    İlginç, hem de çok ilginç... Tweeti atan arkadaş, duyduğum ve okuduğum kadarıyla HTC yanlısı. Bu da aslında durumu özetliyor...

• grolof kullanıcısına yanıt
    ben 1 telefonu en az 4 sene kullanırım o yüzden istiyorum tüketim çılgını değilim şarj benim için problem değil solar(güneş enerjili) kılıfım var.Şarjın bitmesi söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

ben 1 telefonu en az 4 sene kullanırım o yüzden istiyorum tüketim çılgını değilim şarj benim için problem değil solar(güneş enerjili) kılıfım var.Şarjın bitmesi söz konusu değil.

ne ? ne ? 4 sene mi?

2 sene kullanırsan öpte başına koy. yıl 2013 teknoloji uçuyor.

4 sene sonra tarihi eser diye koyarsın müzeye bu telefonu.
  • Hayırlı olsun kılıfla kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

G2 ye bence para verilmez

Nedeni basit

Non-removable Battery

Card slot No

/>
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben 3 yıldan fazla süredir Galaxy S kullanıyor(d)um, G2'yi görünce artık değiştirmeye karar verdim, ne S4 ne de diğer modeller onca reklama rağmen aklımı çelememişti :)
    Yani 3-4 sene çok uzun zaman değil, özellikle bu tür cihazlar için öyle. Alt veya orta segment bir cihazın sahip olmadığı özellikler belki zamanla aklınızı çelebilir ancak burda durum farklı...
    Açıkçası ekran artık küçük gelmeye başladığından değişim kararı verdim, 5,2 ya da 5,5"'ten yukarııs zaten telefon statüsünde olmayacağından daha büyüğüne pek ihtiyaç olmayacaktır ve
    uzun süre götürecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Mesut çevikin attığı tweette kamera ile ilgili karamsar bi yorum gördüm. Kamera bulanık ve odaklama sorunu mu var?

Arkadaşlar yine dh nın yapmış olduğu g Pro incelemesinde de aşırı ısınma var el yakıyor diye fakat cihaz ne oyunda nede başka birşeyde ılık seviyesini geçmiyordu. Tabiki bekleyip görcez. Bu arada yüksek cihaz olarak s4,Htc one ve g Pro kullandım. Şimdide g2 bekliyorum. Saygılar

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    teknoloji istediği kadar uçsun adamlar para kazanacak önemliolan ne istediğini bilmek benim ihtiyaçlarımı karşılıyorsa 10 senede gider olay bitmiştir..Önemli olan ekonomik anlamda düşünebilme yetisini kaybetmemek
  • Mori kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı gereksiz buldum ve biraz da üzüldüm açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 22 Eylül 2013; 19:47:12 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.