Şimdi Ara

Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
26.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, uyuma kalk, uyan bize telefonu anlat...
  • Hocam s3 vardı bende sattım hazirandan beri telefonsuzum. 2 aydir G2 yi bekliyorum. Bence her şeyiyle mükemmel telefon. Şunu belirteyim videoda ki smart pause özelliğini ben G Pro da da denedim ama yapamadım. Umarım benim hatamdır. :)
    bu durumla karşılaşmak istemem açıkçası. Cihazda gorilla glass 3 kullanılıyor burda yanlış anlaşılma olmasın.
    sonuç olarak bende bu cihaza talibim. Htc One ve S4 ü eleyip geldim. En son G Pro ve G2 arasında kalmıstım. Ama burdanda galip çıkan G2 oldu. Sence kesinlikle almalimiyim ? Vede beyaz rengi nasıl duruyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 ye bence para verilmez

Nedeni basit

Non-removable Battery

Card slot No

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 22 Eylül 2013; 10:19:33 >
  • Telefonda 4G desteği mevcut LG G2 D802 kodlu ürünlerin 4g desteği mevcut ama yazılımla alakalı bir durumdan dolayı orada gözükmüyor olabilir.
  • merhaba

öncelikle ilk inceleme için teşekkürler. benim tek ama tek takıldıgım konu, görüşme sesinin azlığı konusu. Samsung S3 vardı bende zamanında resmen işkenceydi kalabalıkta telefonla konuşmak.

eğer bu telefonda öyleyse sıkıntılı. ben daha çok bluetoth kulaklıkla kullanmayı düşünüyorum ama ondaki performansı da denemeden bilemeyiz.

görüşme sesi konusunda biraz daha detaylı açıklama yapılırsa memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

G2 ye bence para verilmez

Nedeni basit

Non-removable Battery

Card slot No

Değiştirilemeyen batarya için doğru diyorsunuzda günümüzde bataryası değişen kaç cihaz kaldıki tepe modeller için
  • her keze iyi günler . Ben de iki gün önceye kadar lg g2 almayı düşünüyordum son bir kaç gündür okuduğum yorumlar beni kararımdan döndürmek üzere telefonu kullanan arkadaşlar radyo ve 4g yok yazmışlar bu iki özellik benim için çok önemli bazıları ise yazılımsal olduğunu söylüyorlar simdi bir telefon hakkında hem de satışa sunulmuş bir telefon hakkında bu kadar bilinmezin olması normalmi acaba kimisi diyor gorilla 3 kimisi 2 diyor lütfen şu konuya uzman bir kişi cevap versin çünkü bu gibi özelliklerin telefonda var olduğuna emin olduğumda hemen gidip alacağım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: fate31

her keze iyi günler . Ben de iki gün önceye kadar lg g2 almayı düşünüyordum son bir kaç gündür okuduğum yorumlar beni kararımdan döndürmek üzere telefonu kullanan arkadaşlar radyo ve 4g yok yazmışlar bu iki özellik benim için çok önemli bazıları ise yazılımsal olduğunu söylüyorlar simdi bir telefon hakkında hem de satışa sunulmuş bir telefon hakkında bu kadar bilinmezin olması normalmi acaba kimisi diyor gorilla 3 kimisi 2 diyor lütfen şu konuya uzman bir kişi cevap versin çünkü bu gibi özelliklerin telefonda var olduğuna emin olduğumda hemen gidip alacağım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim

Türkiyeye gelen modelin cihaz kodu D802 bu model aynı zamanda yurtdışındada bazı ülkelerde satılmakta ve bazı siteler tarafından incelenmesi yapılmış durumda. İncelemelerde radyo ve 4g nin olduğu gözükmekte zaten. 4G dediğimiz olay ise s800 yonga seti ile beraber gelmekte zaten. Türkiyede 4G olmadığından dolayı yazılımsal olarak devre dışı bırakılmış olma ihtimali var. Radyo meseleside anı şekilde ülkemizde radyo olan cihazlardan ekstra vergi alındığından dolayı yazılımsal olarak bazı telefonlardan çıkartılıp ülkeye sokuluyor daha öncce böyle telefonlara yine rastlamıştık. Muhtemelen başka bir ülkenin ROM u yüklendiğinde radyo aktif olacaktır.

• cevap için çok teşekkürler son soru olarak yurt dışına çıktığımda 4g özelliğini kullanabilecekmi yim

• Hocam telefonda rom değişikliği yapılırsa garanti bozulmaz mı?

fate31 in de dediği gibi hemen her yerde cihaza ilişkin farklı bilgi mevcut. LG nin sitesinde merak ettiğiiz özelliklere ilişkin bilgi yok!

Cihaza ilişkin kesin bilgiler şunlar: Snapdragon 2.26 ghz 4 çekirdek işlemci, 2gb ram, 13 mp kamera, 5,2'' ips ekran.

Gerisi sürpriz olacak
  • Insanlar kart ve degistirilmeyen bataryayi niye negatif birsey olarak gosteriyorlar anlatabilir misiniz
    telefonda 3000 mah pil var yani bunu yarim gunde bitirip yaninizda pil mi tasiyayip degstireceksiniz
    Kart olayi da evet rom atip duruyorsaniz hakli olabilirsiniz bir bakima ki rom atan insan orani aslinda cok az en azindan zirt pirt benim gibi :D
  • G2 ile bilindik bir modelin (arkadaşınızda vs varsa) güneş altında mümkünse öğle saatlerinde ikiside maksimum ayarda ekran resmi çekebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Eylül 2013; 11:51:07 >
  • jimi1984 J kullanıcısına yanıt
    Gunaydin hocam,kendi kulakligi hala ambalajinda hic denemedim.ip5 kulakligi ile denedim.htc one kullanmis biri olarak soyluyorum bunu. 192khz olayi 24 bit sanirim cok iyi.sesleri algilamak.hic duymadigin sesleri farketmek gercekten heyecanli.ses yuksekligi cok basarili.kendi kulakligini denedikten sonra o konuda da yorum yazicam

• Evet video izlerken 5.2" ekranin tamamini kullaniyorsun.alt tuslar kayboluyor.oyun oynarken kaybolmuyor malesef

• tesla_ kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum. Bu kadar iyi bir telefon yapacaksın ama tanıtamayacaksın. Hatta potansiyel alıcılara çelişkili bilgiler ulaşmasına izin vereceksin. Bence LG bu işi beceremiyor. Çok zorlamaya gerek yok. İlla Snapdragon 800 işlemci isteniyorsa Nexus 5 beklenmeli. Donanım tabanı aynı olsa bile yazılım desteğini düşünmezsiniz.
  • erdc E kullanıcısına yanıt
    Gunaydin arkadaskar :)%97 ile cihaz uykuya daldi sabah bu saat sarj %93,artik siz yorumlayin kaybi

• ana ekran s4 e benziyo
  • mustyq M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle htc one dan s4 den cok iyi. Xperia z1 yada note 3 ile kiyaslama yapilabilir bu cihaz.apple i hic saymiyorum.tirt artik elma.taki 5s gelene kadar yeni favorim lg g2 dostum.

• c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    hocam güneş altındaki ekran görünümünü ve bu kalabalık ortamdaki konuşma hakkındaki sese de değinebilir misin?
  • c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya oldukça iyi. Bi ekran süresini takip eder misiniz. İnceleme siteleri 6-7 saat ekran süresinden bahsediyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.