Şimdi Ara

LG G2 Kasko - Ekran değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw kardeşim keşke kullananı karıştırmayıp fatura sahibi her kimse o irtibata geçseydi
    yani iş işden geçmediyse fatura sahibi her kimse o ilgilensin artık onun kimliğini gönder
    yanlış hatırlamıyosam 18 yaşından küçüklere kasko olmuyodu
    şimdi bu durumu senin kimlik fotokobini kanıt olarak kullanıp 1 bardak soğuk su içmeni isteyecekler
    ama mucadeleye devam et tüketici hakem heyeti ve bimer e başvur

zaten bu firma camura yatmak için sudan sebebler arayacaktır.
    kasko yaptırmadan önce firmayı araştırmalıyıdın
  • http://www.chip.com.tr/forum/cepkask-olmadan-yeni-telefon-almayin_t277002.html

4. mesajdan sonra cep kaskı övmeler başlamakta
    burada dikkat cepkaskı övenlerin hepsi yeni üye ve ilk mesajları yani bunlar firma çalışanları çeşitli forumlarda reklamlarını böyle yapıyorlar
  • Kasko yaptirirken senin kimlik kimlik bilgilerinle yapilmissa her sekilde yaptirirsin. Cunku o maddeye istinaden kasko da yapmamalari gerekirdi. Sen oradan tutturabilirsin. Ayrica bu cakallara para vermeyin. Ne kadar verdiniz bilmiyorum ama zaten parcayi yurtdisindan getirtseniz. Kasko parasina denk gelirdi bence.
    Ayrica yas tutsa da baska bir bahane bulurlardi emin ol.
    Hakem heyeti senon sorununu cozer.

Bir diger konu ornek veriyorum. Bir baba cocuguna telefon alip veremeyecek mi yani. Ben cihazi alir istedigim kisiye hediye ederim. Ister dusurur ister kirar. Ve parasini vermis ve hozmeti satin almissam da hizmetin karsiligini alirim.
    O cakallar yiyemeyecekleri seyin altina yatmasinlar. Ugrasin halledersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

yaw kardeşim keşke kullananı karıştırmayıp fatura sahibi her kimse o irtibata geçseydi
    yani iş işden geçmediyse fatura sahibi her kimse o ilgilensin artık onun kimliğini gönder
    yanlış hatırlamıyosam 18 yaşından küçüklere kasko olmuyodu
    şimdi bu durumu senin kimlik fotokobini kanıt olarak kullanıp 1 bardak soğuk su içmeni isteyecekler
    ama mucadeleye devam et tüketici hakem heyeti ve bimer e başvur

zaten bu firma camura yatmak için sudan sebebler arayacaktır.
    kasko yaptırmadan önce firmayı araştırmalıyıdın

Hocam ben zaten daha yollamadım. Şimdi yolluycam. Yolarken telefonu kullanan kişi olarak kimi gösteriyim?
    Fatura sahibi annem. Fakat kullanan kişi benim fakat 17 yaşındayım. Yani kullanan kişiyi annem olarak gösterim?

• Aynen öyle bilader sakın oyle bısey yapıyım deme fatura sahıbıyle kullanıcı aynı kısı olarak tanıt. 17 yasındasın madem kendı kımlıgı gonderme aynı duruma duserız senınle

• etyemez kullanıcısına yanıt
    Ben sonradan ayıktım hocam boyle bı muhabbet oldugunu. Keske yapsaydım dedım zaten. Bıdaha gonderıcem zaten dedıgın gıbı yollucam kendımı karıstırmıcam yanı. Evrakları kayda almamıslarsa ısım kolay. ama tam tersı olursa sıkıntılardayım

• fatura sahibini gönderiniz yaşınız tutmuyo dıye çamura yatabılırler
  • Bildiğimiz ve duyduğumuz kadarıyla bu enkaz müessese evrakların kusursuz olsa bile tamire yanaşmıyor... Umarım işiniz halledilir ama zor gibi...
  • Durumu hala çözmüş değilim. Daha demin kaskoyu aradım evrakları kayda almışlar bile çoktan. Fatura sahıbının ısmını sordular söyler söylemez dırek bahaneyı saydılar suratımıza ve kasko gitti iptalden saydılar kaskoyu.

Ben bu ekranı nasıl yaptırıcam arkadaşlar. Tam olarak ne kadardır bunun fiyatı ön panel komple kırık dokunmatık dahi calısmıyor. Kesin bl fiyat nedir. Dardayım bu aralar ucuza yapan yer varmıdır. Kvk sigortası ucuza yapıyormus ne kadar dogru bılen var mı.
    Bu olayı tuzsuz sorunsuz bi sekılde nasıl yaptırabılırım bılgılendırırmısnız

• diefor D kullanıcısına yanıt
    o işin tuzsuzu olmaz artık, kasko kapısı için bence de tüketici haklarını dene, ordan bi sonuç almaya çalış, aksi takdirde ekran değişimi çok ucuz bi işlem değil, bunu bilesin.
  • Başkasının üzerine sahte fatura yapıp kaskoya tekrar gondermek ıstıyorum. Evrakları kayda almıslar bıle.

Sahte fatura yapma gıbı bı sansım var mı
    varsa nasıl yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diefor -- 23 Şubat 2014; 16:32:41 >
    evrakta sahtecılıkten dava acarlar hapıs ıstemı ıle...
    sahte işine felan girme hocam. tüketici haklarının kapısını çal bi bak ne dicekler ha derseler eğer ben bişi yapamam de o zaman ne yapmamı önerirsiniz diye
  • sombie S kullanıcısına yanıt
    Evrakları Kayda alsalar bıle 2.kez fatura sahıbının uzerıne gonderdıgımde sonucta bı degısıklık olur mu acaba yaparlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: diefor

Evrakları Kayda alsalar bıle 2.kez fatura sahıbının uzerıne gonderdıgımde sonucta bı degısıklık olur mu acaba yaparlar mı

Alırlar hocam deseler 18 yaşında değilsinizde 18 yyaşında para verdimkkasko yaptırdım sesiniz çıkmadı para cebinde girince mi yaş aklınıza geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.