Şimdi Ara

LG G2 Kasko - Ekran değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaslar herkese kolay gelsın. 22.12.13 tarıhınde ıstanbul bılısımde aldıgım lg g2 cıhazımın ekranı 23.01.14 tarıhınde yere dusup kırıldı. Telefonun on panelı komple gıttı. Dokunmatıkte calısmıyo ıcındekı lenstte kırıldı sanırım. Telefonun garantısı sırketın kendı garantısı yanı ıstanbul bılısım. Aldıgımda kasko yaptırdım. Kasko sırketı cepkask. Dırek kaskoya gonderdım. Sıteden ıstenılen gereklı evrakları (kullanıcı ve fatura sahıbı kımlık fotokobısı , olay beyanı vs. ) eksıksız gonderdım. Fatura sahıbı aıleden , kullanıcıda benım. Kaskoya gonderdıgımde bır kac gun sonra cıhazı yapmadan gerı gonderdıler. Sebeplerı ıse ay olarak 18ıme gırmedıgım ıcın. Bana gelen kagıttada bu yazıyodu. Cok sacma degıl mı bu yuzden yapmamaları. Sonucta kaskoya bellı bı mıktar ucret odemısım yapmaları gerekıyo mu. Ne gıbı bı haklarım var sımdı. Nereye sıkayet etmem gerekır. Nereye gıdebılırım Ne yapmam gerekıyo sımdı benım. Sıkayetvar.com gıbı sıtelere sıkayet etsem fayda olur mu. Kaskoya tekrar gondersem ve kullanıcıyıda 18 yas uzerı bırının kımlık fotokobısını gondersem olur mu. Fatura numarasını kayda almıslar mıdır. Bılgı verırsenız cok sevınırım herkese kolay gelsın.

Ekranı kırılıpta yaptırmıs olan var mı? Varsa ne kadara yaptırdı. Tahmınen ne kadardır fıyat. Malum kasko yapmıyo yaptırıcam mecbur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diefor

Meraba arkadaslar herkese kolay gelsın. 22.12.13 tarıhınde ıstanbul bılısımde aldıgım lg g2 cıhazımın ekranı 23.01.14 tarıhınde yere dusup kırıldı. Telefonun on panelı komple gıttı. Dokunmatıkte calısmıyo ıcındekı lenstte kırıldı sanırım. Telefonun garantısı sırketın kendı garantısı yanı ıstanbul bılısım. Aldıgımda kasko yaptırdım. Kasko sırketı cepkask. Dırek kaskoya gonderdım. Sıteden ıstenılen gereklı evrakları (kullanıcı ve fatura sahıbı kımlık fotokobısı , olay beyanı vs. ) eksıksız gonderdım. Fatura sahıbı aıleden , kullanıcıda benım. Kaskoya gonderdıgımde bır kac gun sonra cıhazı yapmadan gerı gonderdıler. Sebeplerı ıse ay olarak 18ıme gırmedıgım ıcın. Bana gelen kagıttada bu yazıyodu. Cok sacma degıl mı bu yuzden yapmamaları. Sonucta kaskoya bellı bı mıktar ucret odemısım yapmaları gerekıyo mu. Ne gıbı bı haklarım var sımdı. Nereye sıkayet etmem gerekır. Nereye gıdebılırım Ne yapmam gerekıyo sımdı benım. Sıkayetvar.com gıbı sıtelere sıkayet etsem fayda olur mu. Kaskoya tekrar gondersem ve kullanıcıyıda 18 yas uzerı bırının kımlık fotokobısını gondersem olur mu. Fatura numarasını kayda almıslar mıdır. Bılgı verırsenız cok sevınırım herkese kolay gelsın.

Ekranı kırılıpta yaptırmıs olan var mı? Varsa ne kadara yaptırdı. Tahmınen ne kadardır fıyat. Malum kasko yapmıyo yaptırıcam mecbur.

Fatura sahibi göndersin.

• yaş istediklerini bilmiyordum hocam tüketici hakları var bir baş vurun isterseniz yoksa mahkemeye başvurmak zorundasınız türkiyede böyle bi olay yaşandı ordan biliyorum

17 yaşında bir çoçuk millipiyango almış ve çıkmış direk tahsil etmeye gitmiş yaşın 17 diye vermemişler. buda gitmiş mahkemeye başvurmuş parasını vermişler seninde böyle bişi olabilir
  • sombie S kullanıcısına yanıt
    Masrafı olur mu bu mahkeme muhabbetınde ?

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    Kayıt alınmıs olmasın ?
    Cunku kımlık fotokopılerını gerı gondermedıler

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Meraba arkadaslar herkese kolay gelsın. 22.12.13 tarıhınde ıstanbul bılısımde aldıgım lg g2 cıhazımın ekranı 23.01.14 tarıhınde yere dusup kırıldı. Telefonun on panelı komple gıttı. Dokunmatıkte calısmıyo ıcındekı lenstte kırıldı sanırım. Telefonun garantısı sırketın kendı garantısı yanı ıstanbul bılısım. Aldıgımda kasko yaptırdım. Kasko sırketı cepkask. Dırek kaskoya gonderdım. Sıteden ıstenılen gereklı evrakları (kullanıcı ve fatura sahıbı kımlık fotokobısı , olay beyanı vs. ) eksıksız gonderdım. Fatura sahıbı aıleden , kullanıcıda benım. Kaskoya gonderdıgımde bır kac gun sonra cıhazı yapmadan gerı gonderdıler. Sebeplerı ıse ay olarak 18ıme gırmedıgım ıcın. Bana gelen kagıttada bu yazıyodu. Cok sacma degıl mı bu yuzden yapmamaları. Sonucta kaskoya bellı bı mıktar ucret odemısım yapmaları gerekıyo mu. Ne gıbı bı haklarım var sımdı. Nereye sıkayet etmem gerekır. Nereye gıdebılırım Ne yapmam gerekıyo sımdı benım. Sıkayetvar.com gıbı sıtelere sıkayet etsem fayda olur mu. Kaskoya tekrar gondersem ve kullanıcıyıda 18 yas uzerı bırının kımlık fotokobısını gondersem olur mu. Fatura numarasını kayda almıslar mıdır. Bılgı verırsenız cok sevınırım herkese kolay gelsın.

Fatura sahibi göndersin.

Arkadasin soyledigi mantikli fatura sahibi adina islem yapilirsa daha saglikli olur. Tekrar gonderin ve giden gelen evraklari saklayin sonucuna gore tuketici mahkemesine giderseniz isinize yararlar.
    Kimlik kaydi fatura bilgisi onemli degil dostum 18 yasinda olmana gerek yok sigorta yaptirabilmen icin sen 2. Kez gonder cihazi fatura sahibi adina yapmazlarsa al sana gonderdikleri cevapla birlikte tuketici mahkemesine git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RowRc -- 9 Şubat 2014; 0:08:12 >

• quote:

Masrafı olur mu bu mahkeme muhabbetınde ?

Kazanirsan karsi taraf öder hocam

• sombie S kullanıcısına yanıt
    Kaybedersem

• quote:

Kaybedersem

Avukat ucreti odersin hocam hafta başı bi tuketici haklarina git konuş istersen

• RowRc kullanıcısına yanıt
    IMEI numarasını kaydetmıs olup 2 kez gonderdıgımden gerı gonderım yaparlar mı ?

Bırde cepkask hızmet sartlarında boyle gerekce var zaten.
    Yazıyım onuda ;
    2.9 madde : cep kask cep telefonu hızmet paketı , turk tıcaret kanunu cercevesınde kullanıcının 18 yas uzerı olması sartıyla gecerlıdır . 18 yasından kucuklerın ugrayacagı ve ugratacagı , tam ve kısmi hasarlar temınat kapsamında degıldır, maddesıne ıstınaden temınat dısıdır.
    Sımdı tekrar gonderıyım mı gondermıyım mı ellerınde bı koz var artık

• quote:

IMEI numarasını kaydetmıs olup 2 kez gonderdıgımden gerı gonderım yaparlar mı ?

Bırde cepkask hızmet sartlarında boyle gerekce var zaten.
    Yazıyım onuda ;
    2.9 madde : cep kask cep telefonu hızmet paketı , turk tıcaret kanunu cercevesınde kullanıcının 18 yas uzerı olması sartıyla gecerlıdır . 18 yasından kucuklerın ugrayacagı ve ugratacagı , tam ve kısmi hasarlar temınat kapsamında degıldır, maddesıne ıstınaden temınat dısıdır.
    Sımdı tekrar gonderıyım mı gondermıyım mı ellerınde bı koz var artık

Guzel kardesim buna soyle cevap vereyim. Kasko yapilirken telefonu kimin kullanacagi belirtildi ve buna gore kaskoyu size satmislar ise bu telefonu yapmak zorundalar. Madem o sartlar gecerli kaskoyu neden satiyorsun. Mahkeme senden yana tavir alir. Ancak telefon kaskosunu satarken hic bir sey beyan etmediniz fatura buyugunuzun ustune kayitli ve kaskoyuda faturadaki isme gore yapmislarsa telefonu tekrar gonderebilirsiniz. Aksi takdirde telefonu gonderirken kullanicisi benim diye gonderirsen o maddenin arkasina siginarak tamir veya para iadesi yapmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sombie

yaş istediklerini bilmiyordum hocam tüketici hakları var bir baş vurun isterseniz yoksa mahkemeye başvurmak zorundasınız türkiyede böyle bi olay yaşandı ordan biliyorum

17 yaşında bir çoçuk millipiyango almış ve çıkmış direk tahsil etmeye gitmiş yaşın 17 diye vermemişler. buda gitmiş mahkemeye başvurmuş parasını vermişler seninde böyle bişi olabilir

şans oyunlarını 18 yasından küçükler oynayamaz diye bir madde var bu olay gerçek değildir.
  • quote:

ne yap ne et kaskoya yaptırmaya çalış servis ekrana 650 tl fiyat veriyor forumda konuları ver incele

• ekranı kaskoda yapmıyosa artık
  • şikayet varda cepkask şikayetlerini inceledimde içler acısı halde işin zor cidden
  • Bundan 4 yıl önce teknosadan telefon almıştım. Telefonum için 20 tl karşılığı sizin gibi cepkask ile kasko yaptırdım. Telefonum yere düştü ve sizin ki gibi kırıldı.

Gönderdiğimde bana sürekli saçma sapan sebeplerle telefonu geri gönderdiler. Şimdi sizin yapmanız gereken sizin değil fatura sahibinin eksik evrak olmadan telefonu tekrar göndermesi.

Yapmak zorundalar, yapmazlar ise mahkemeye başvurabilir kazanmanız halinde sizin mahkeme masraflarınızıda ödemek zorundalar.

Kendinize sıkıntı yapmayın ve hakkınız olanın arkasında durmanızı tavsiye ederim.
  • sizin bence hatanız fatura sahibiyle ekranı kıran kişiyi ayrı kişiler olarak belgelemek olmuş. muhtemelen ilk olay üzerindende sizin beyanınızı arşivlemiştir adamlar.
    zaten nufus cüzdanı fotokabinizi yollamamaları bunu kanıtı.
    yinede siz tüketici hakem heyetine gidin başvuru işi 15 dakka bile sürmüyor lehinize kararda alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 9 Şubat 2014; 17:49:04 >
  • Yapmak zorundalar dıyosunuz da adamların onceden belırtmıs oldugu bı kasko sozlesme kagıdı var. maddeyıde yazdım. O madde olmasa ışim kolay olurdu da madde var ıste. O benı sıkıntıya sokucak. Ama yınede gıdıcek hakem heyetıne.

• zohahahaha Z kullanıcısına yanıt
    Bende de hata var tabı ayrı kısıler olarak gondermemem lazımdı ama bılmıyodum zaten 18 yas gerektıgını. Tekrar yollucam bu sefer fatura sahıbı uzerıne yollucam da kayıt almıslar mıdır acaba dıye dusunuyorum

• Hocam bende yarın cepkaska vericem telefonu. Anlamadığım olay şu, cepkask fatura sahibini ve telefonu kullanan kişinin kimliğini istiyor. Telefonu ben kullanıyorum ve 17 yaşındayım. Şimdi kendi kimliğimi göndermiyim mi? Yani ekranı kıran ve telefonu kullanan olarak fatura sahibini mi gösteriyim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.