Şimdi Ara

Iphone 7 Plus Ekran Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 7 plusımın ekranını kırdım. Değiştirmek için piyasada çok farklı fiyatlar var. 150 TL-500 TL arası değişiyor.
    Apple Store 720 TL, Özel Apple Teknik Servisleri de 800 TL fiyat çekiyor. Bu fiyatlar bana çok uçuk geldi.

Dışarıda yaptıran oldu mu? Dokunmatik, görüntü vs sorun yaratıyor mu?
    Bu işin en mantıklı yolu nedir?

Teşekkürler

• Bende aynı sorunu yaşıyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Ayrıca Ankarada önerebileceğiniz yer var mı?
  • 220 TL fiyat veriyorlar. Normaline göre çok ufak kalınlaşma oluyor vs dediler. Nedir bu işin aslı?
  • Cihaz garantiliyse dvm ediyosa serviste değiştirmeni öneririmm ilerde bi sıkıntı cikarsa değişim veya ucretsiz yapicaklardir dişarda yaptirmani tavsiye etmem yapişkani düzgün yapamazlar ilerde kalkabilir şişebilir..ayrica servis fiyati neyse odur fazla söyledikleri vakit müşteri hizmetlerine şikayet et olmasi gereken fiyattan yüksek söyleyip şikayetci ol..sirf 80 tl fazla söyledikler diye şikayetci oldum 550 tl gözden cikarmiştim şikayet sonucu ücretsiz değişim oldu cihaz ip 7 idi..halen kullaniyom sıkıntı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 23 Aralık 2017; 14:13:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Neresi yüksek fiyat verdi ve hangi müşteri hizmetlerine şikayet ettiniz? Bir de verilen fiyat belgeli miydi, yoksa sözlü mü verildi?

Teşekkürler
  • juxtance kullanıcısına yanıt
    530 tl idi pupa 600 tl cekince müşteri hizmetlerini arayip söylenilen ve yazilan fiyattan hangi hakla hangi mantikli 600 tl diyip müşterilerinizi kullanicilarinizi yaniltip şikayetci oldum gerekeni yaptilar mesele buydu yerinde olsam servisten onarim yaparim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

530 tl idi pupa 600 tl cekince müşteri hizmetlerini arayip söylenilen ve yazilan fiyattan hangi hakla hangi mantikli 600 tl diyip müşterilerinizi kullanicilarinizi yaniltip şikayetci oldum gerekeni yaptilar mesele buydu yerinde olsam servisten onarim yaparim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.