Şimdi Ara

lg g2 kilif onerisi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
14.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Voia F/P açısından iyi gibi. Ayrıca kore malı olması ve söylentiye göre Başarı'nın ithal ediyor olması çekici.
    Nillkin piyasa malı ebay türü sitelerde 7-8 dolar, bildirim ışığı deliğinin olmamsı kötü ayrıca..
  • KütahyanınPınarları, nillkin kılıfta bildirim ışığı kısmının kapalı olduğunu bilmiyordum çok faydalı oldu teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarada yol gösterir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 7 Aralık 2013; 13:47:09 >
  • Nilkin kılıf vardı. ancak bendekinin kapağı bir garip oturuyordu vs. Bugün spigen slim armor aldım. kalıp gibi oturuyor telefona. bence gayette hoş duruyor. Öneririm.
  • Gittim başarı bayisinden VOİa kılıfı aldım, daha fazla beklemek istemedim şimdilik memnunum. Bildirim Işığı da gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

Gittim başarı bayisinden VOİa kılıfı aldım, daha fazla beklemek istemedim şimdilik memnunum. Bildirim Işığı da gözüküyor.

Hocam internetten görüp sipariş vericegimiz yer varmı birde quick window özelligi çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Gittim başarı bayisinden VOİa kılıfı aldım, daha fazla beklemek istemedim şimdilik memnunum. Bildirim Işığı da gözüküyor.

Hocam internetten görüp sipariş vericegimiz yer varmı birde quick window özelligi çalışıyormu?

Üstteki 3 mesaja bakarsanız benim mesajım olduğunu ve link olduğunu görebilirsiniz, ayrıca google da da yazarsanız en az 3 site daha çıkacaktır.

quickwindow özelliği evet çalışıyor tabiki
  • quote:

quote:

quote:

Üstteki 3 mesaja bakarsanız benim mesajım olduğunu ve link olduğunu görebilirsiniz, ayrıca google da da yazarsanız en az 3 site daha çıkacaktır.

Üstat voia sert plastik demişin ön kapaktamı sert plastik ? telefon rahat oturuyormu cevabına göre sipariş vericem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstat voia sert plastik demişin ön kapaktamı sert plastik ? telefon rahat oturuyormu cevabına göre sipariş vericem.

telefonun ana arka kasasının oturduğu yer plastik. Arka plastiğe yapışık çakma derimsi ( üstü ayrı kaplamalı) bir parça telefonu önden kapatıyor. Yani telefonun ekran yüzeyine değen kısım yumuşaktır, bizim gördüğümüz kısım ise parlak bir kaplamaya sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: capkinersin

Arkadaslarhttp://m.gittigidiyor.com/urun/95175747 linkteki urunu kullanan deneyen var miyada bana onerebileceginiz kapakli kiliflar var mi birde miknatisli kiliflar ekrana zarar verir mi?

sakın almayın hocam o kılıfı benimkinin aynısı olduğunu düşünüyoruç. elde uyduruk bir his verior alalı 3 hafta oldu kenerları komple parçalandı kenarda mıknatıs olmadığı için çoğunlukla kapak tam kapanmıyr bira yan duruyor quick window devreye girmyor telefonu çok kalınlaştırıyor . ön taraf içce plastik arka taraf karton kenarları hemen parçalandı komple etrafı soyuldu 50 liraa almıstım çok pişmanım

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Daha telefonu almadan aşağıdaki kılıfı şipariş verdim.Acelen yoksa aynı yerden 18 tl'e alabilirsin.TR de aynı kılıfı 49 tl'e satıyorlar

http://www.aliexpress.com/snapshot/295465142.html

Kılıf geldi mi, küçük ekran olayı çalışıyor mu? Kalınlık, köşe koruması vb kullanımı nasıl? Tavsiye eder misiniz?

• Sizce bu ürün gerçekten orijinal mi?
    Poşet Çinden gelmiş, karton Türkiye'de basılmış olabilir mi?

lg g2 kilif onerisi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 13 Aralık 2013; 9:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: henien

quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Daha telefonu almadan aşağıdaki kılıfı şipariş verdim.Acelen yoksa aynı yerden 18 tl'e alabilirsin.TR de aynı kılıfı 49 tl'e satıyorlar

http://www.aliexpress.com/snapshot/295465142.html

Kılıf geldi mi, küçük ekran olayı çalışıyor mu? Kalınlık, köşe koruması vb kullanımı nasıl? Tavsiye eder misiniz?

Kılıf geldı.Küçük ekran çalışıyor,kullanım rahat oldukça memnunum.Özelikle 18 tl 'E boyle bir ürün almak oldukça keyifli oldu

Bu arada ürün kargoya verildikten 16 günde gelmiş oldu.Alıcaklara tavsiyem beyaz almayın.Çok çabuk kirlenicek gibi duruyor:)

lg g2 kilif onerisi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 16 Aralık 2013; 0:48:28 >

• Bu nilkin kılıflarda arkaya katlayınca ekran küçülmesi problemi yaşanıyormu. Birde malzeme kalitesi açısından tatmin edici mi. Gerçi bu nilkin kılıfta ta bildirim ışığı için yer bırakmamışlar.
  • LG G2 QuickWindow orijinal kılıfı almayı düşünüyorum ancak pahalı...
    QuickWindow Kılıf yerine önerebileceğiniz bir kılıf var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmthan

LG G2 QuickWindow orijinal kılıfı almayı düşünüyorum ancak pahalı...
    QuickWindow Kılıf yerine önerebileceğiniz bir kılıf var mı?

yukarıdaki msjımı okursan bence yeterince iyi bir cevap alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84871770
  • voia marka kılıfta , ön kapağı arkaya katlayınca pencere boyuta gelme problemi yaşanıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

voia marka kılıfta , ön kapağı arkaya katlayınca pencere boyuta gelme problemi yaşanıyor mu

Evet arkadaşlar Voia marka kılıf kullanan varsa cevaplarsa seviniriz. Çoğu kılıf da yaşanıyormuş çünkü bu durum. Voia Başarı ürünü olduğu için yaşandığını sanmıyorum ama yine de tam bilgi sahibi olursak daha iyi olacak. Bende çünkü sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • crazyvz C kullanıcısına yanıt
    Ben aldım . Hiç bir problem yok. Kalitesi de iyi. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.