Şimdi Ara

lg g2 kilif onerisi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
14.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chemsul

Bu nilkin kılıflarda arkaya katlayınca ekran küçülmesi problemi yaşanıyormu. Birde malzeme kalitesi açısından tatmin edici mi. Gerçi bu nilkin kılıfta ta bildirim ışığı için yer bırakmamışlar.

Konuyu biraz hortlatacağım ama bilgi mahiyetinde ekleme yapayım.

Komik bir şekilde çok çakma 10-15TL'lik kılıflarda bu sorun görülüyor.
    İlk başlarda ne olduğunu anlamamıştım, 3-5 gün sonra keşfettim arkaya alındığında kapanmış gibi algılayıp küçük ekrana geçme olayını.
    Sonrasında da hemen gidip orijinalini aldım.

Tahminim Nilkin'lerde falan bu sorunun görülmediğidir. Yoksa çakmalardan farkı kalmaz herhalde.
  • https://www.telefongiydir.com/lg-g2-kilif buradada baya cok kapakli kiliflar var
  • bence deneyerek gorerek almalisin... kalinlik sorun degil ise spigen silikonlu kilif olabilir ben kullaniyorum ... dusmelere karsi extra koruma sagliyor... telefonun kalinligi yaklasik 1 kusur cm oluyor...benim icin kalinlik onemli olmadigi icin tercih ettim sana da öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4 tane kılıf var. Siyah kapaklı orjinal kılıfı, spigen beyaz slim armor (bunu satıyorum), biri beyaz biri siyah 2 tane de 0,2mm kalınlığında incecik kılıf. Şuan bu ince olanlardan beyazını kullanıyorum ve çok memnunum. Diğerleri, özellikle spigen çok kalın ve kaba yapıyor telefonu. Kapakla da zamanla aç kapa uğraşmak işkence halini alıyor. Ekran koruyucu ve ince kılıfla kullanıyorum.
  • @uiKSilveR @ kullanıcısına yanıt
    ben tr den almıstım yaklaşık aynı fiyata baska markaydı kapak oturmuyordu yani aralık kalıyordu nilkin in mıknatıslı olanlarıda var ama bunda mıktanıs yok sanırım kapağın durumu nasıl?
  • Karbon fiber beyaz arıyorum, nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

Karbon fiber beyaz arıyorum, nereden bulabilirim?

Karbon fiber mi hocam? Yoksa mikro fiber mi? Mikro fiber ise bimde falan satılıyor birkaç liraya :)

• karbon fiber skin.. arattır biraz :)
  • Cyborgx C kullanıcısına yanıt
    Pardon beyazı bez olarak okumuşum gülünç bir durum çıkmış ortaya :))

Skin arıyorsanız n11de görmüştüm. Ama pahalı. Ebayde 3 rengi birden 5-6 dolara satanlar var kargo dahil.

• bu spigen armor kılıf beyaz g2 de nasıl durur ? mavi düşünüyorum.
  • Quickwindow alma, ekranı çiziyor. Kılcal falan değil baya derin çiziyor dokunurken hissediyorsun.
    Cüzdan kullanışsız.
    Ben silikon al derim.

http://www.mobilcadde.com/eiroo-lg-g2-super-cool-ultra-koruma-fume-kilif-16773

Spigen de alabilirsin ancak bunun ön çıkıntıları daha fazla olduğundan kullanıyorum
  • hipofiz bezi H kullanıcısına yanıt
    mavi beyaz siyah kırmızı rekleri bende mevcut beyaz telefona en çok beyaz renk kılıf gidiyor ama diğerleride kötü durmuyor.
  • nillkin kılıf düşünmüştüm ama beyaz spigen ve renkli silikon siparişi veriyorum o zaman , hocam linkteki gibi değil de daha kibar bir şey bakıyordum. teşekkürler.
  • ebay'den sipariş verdiğim 2 adet Nekeda ve 2 adet mat silikon kılıf sabah masamdaydı.. Nekeda Kılıf Muhteşemmiş..
    Malzeme ve renkleri süper. Ele ve cihaza iyi oturuyor.. Kesinlikle tavsiyedir arkadaşlar.. Şimdi Aliexpress ten istediğim temperli camı bekliyorum bakalım :)

• lg g2 siyah telefon için kılıf arıyorum bayan kullanacak bu quick window işi biraz sıkıntılı sanırım bikaç telefoncuya sordum
    kapakları kapanmıyor yarım açık kalıyor .
    ince silkon kılıf varmı ultra ince kılıfllardan tavsiye debileceğiniz türkiyeden de olur aliexpressden de
    ve ön tarafına buff kaplatayım diyorum ama buff işi de sıkıntı sahtesi dolu piyasada eskiden çin lanlarına sahte diyorduk
    şimdi tr yetkili satıcısıyım diyen http://www.bufftr.com/ aradım ve içeriğinin koreden geldiğini fakat üzerinde çin yazdığını söylediler..
    ne buff mış arkadaş orjinali yok sahtesi kaynıyor...
  • Elimde orjinal slim armor beyaz kılıf var 45 tl ye aldım 35 e satıyorum , pencereli kılıf aldığımdan dolayı almak isteyen mesaj atabilir.
  • Orjinal siyah quick window satan var mı?
  • Bende bugün voia marka pencereli kılıf aldım.30 TL.Kore malı yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.