Şimdi Ara

lg g2 kırık ekranın değiştirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekranın ufak bir kısmı kırıldı sıkıntı olacak birşey değil dedim ama ekranın sağ tarafının dokunmatiği çalışmaz oldu.şimdi ben ekranı değiştirtmek istiyorum 170 tl dedi birçok telefoncuya sordum 1saat içinde yaparız dediler ama güvenemedim pek taktıkları ekran nasıl olur diye sizce kendi teknik servisine mi verip değiştirtmeliyim yoksa telefoncuların taktığı ekran iş görürmü piyasada dandil lg g2 ekranı falan var mıdır?servis nekadar ücret ister ve ne kadar süre telefonumu tutarlar onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis yüksek ücret ister ama buna değer. Kötü ekran tat vermez pişman olursanız bu sefer daha masraflı olur. Geçmiş olsun . İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci.

• attakkann1 kullanıcısına yanıt
    servis 450 lira istiyor sence değermi ?

internette araştır istanbul kurbağalıdere tarafında gsm iletişim isminde bir yer vardı onun fiyatları daha uygun ve orjinal ekran kullanıyor piyasadaki 150 liralık ekranlar çakma ekranlar.
  • tetova16 T kullanıcısına yanıt
    Hocam adanada yaşıyorum ben bu çakma ekranlar çok sıkıntı çıkarır mı yada hissiyatı çok mu kötü olur

• Acil arkadaşlar 1-2 saat içinde değiştirmeye gidicem ekranı eğer sıkıntı çıkmaz derseniz hiç mi yok lg g2 ekranı değiştirmiş olan kullanıcı lütfen yardım edin

• ben 400 liraya değiştirtmiştim 2 sene önce :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

Acil arkadaşlar 1-2 saat içinde değiştirmeye gidicem ekranı eğer sıkıntı çıkmaz derseniz hiç mi yok lg g2 ekranı değiştirmiş olan kullanıcı lütfen yardım edin

Çakma ekranlar en fazla 4-5 ay dayanır o da en fazla diyorum bak , 2 ay içinde de eline alabilirsin yeni taktırdığın ekranı.
    Çakma ekranların ne gibi arızaları oluyor dersen de ; telefonu kullanamayacak derecede belli bölgelerde dokunmatik hassasiyeti kayboluyor , ekran aşırı derecede başına buyruk ellemeden bile işlemler yapacak seviyede arızalanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.