Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maxıs

quote:

Orijinalden alıntı: ilelebet

Öncelikle telefonumuzun kapsamlı teknik özelliklerinden başlayalım.

İşletim Sistemi : Android 4.2.2
    Boyutlar : 70.9 mm en, 138.5 mm boy ve 8.9 mm kalınlık 143 gram ağırlık
    İşlemci : Qualcomm Snapdragon 800 2.26 Ghz 4 çekirdekli işlemci
    Grafik İşlemci : Adreno 330
    Dahili Hafıza : 16/32 Gb
    Ram : 2 GB LPDDR2
    Ekran : 5.2 inç True HD-IPS + LCD, 423 ppi piksel yoğunluğu, 407 cd parlaklık, 1920x1080 px ekran çözünürlüğü.
    Kullandığı sim kart : Micro sim
    Arttırılabilir hafıza : Yok
    Kamera : Arka 13 Mp (Optik İmage sabitleme (OIS) özellikli, 60 fps full hd video çekimi yapabiliyor), Ön 2.1 Mp (30 fps full hd video çekimi yapabiliyor.)
    Flash : LED flash
    Ekran camı : Corning Gorilla Glass 2
    Arka kamera camı : Safir kristal cam
    Bildirim Ledi : Var
    Ses özellikleri : 24 bit 192 KHz genişliğinde ses çıkışı, sese zoom özelliği, sterio hoparlör
    Pil : 3000 mAh SiO + Li-Polimer (İnce Tasarımlı) çıkarılamayan pil.
    Bağlantı özellikleri :
    Glonass/GPS: var
    Bluetooth : Versiyon 4.0 (Apt-x)
    LE, LTE-A : Var
    3g, 3g+ : Var
    DLNA : Var
    Miracast : Var
    USB : 2.0
    NFC : Var
    Wi-Fi : 802.11 (a/b/g/n),
    Kızılötesi : Var. Sadece televizyonları değil tüm elektronik cihazları kontrol edebiliyor. Ayrıca kumanda dan cihaz tanımlama özelliği de var.

Unuttuğum veya eksik yazdığım özellikler varsa lütfen siz ekleyin...

Telefonun bellekleri "LPDDR3" ve Camı "GORILLA GLASS 3" (LG kendi sitesinde yazanlara baktımda.)

Arkadaşım bu düzeltme için teşekkürler. Ben de ilk sayfadaki ilgili mesajımı güncelliyorum. Fakat rica etsem lg nin web sitesindeki bu özellikleri söyleyen linki bana atabilir misin?

• arkadaşlar toptancımdan gelen fıyatlara karlarımı ekleyerek mesaj metnını aynen sızlere ıletıyorum. detaylı bılgı ıcın 0555 426 28 06 dan arayabılırsınız.nexus 4 780 , optımus g 830, optımus g pro 870, g pro lıte 830, p880 4x 600tl, g2 sıfır tr malı kutulu 1260, 2. el g2 1050 tl. pazarlıksız fıyatları yazdım. urunler sıfırlanmıs urunlerdır.herhangı bır problemı yoktur. sadece g2 nın sıfır mevcuttur digerlerı kutusuz saglam 2, el mantıgında urunlerdır. toplu alımda ındırm yapılır. 4000 tl uzerı cıhaz alana bır adet 2, el l7 hedıyedır ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginsnr

n11.com teknosanın diğer paralel ithalat ürün satan bir firmasıdır.

KVK konusuna gelince cihazın kendi problemi dahi olsa kullanıcı hatası denrek para kopartma teknikleri çok yüksektir,cihazınızı kontrol edin kvk dan şahsen ben n11 den usb bile almam

Burada bir yanlış anlamayı gidermek istiyorum. N11 ile Teknosa'nın hiçbir alakası bulunmamaktadır. N11, Doğuş Grubu ve yabancı bir ortağının birlikte açmış olduğu bir portaldır. N11 sadece satıcı ile alıcıyı buluşturan bir aracıdır. Ürünleri kendisi değil, portala üye olan mağazalar yapar. N11'in şartlarını kabul eden herkes N11.com'da mağaza açarak satış yapabilir.
    Ben N11.com'dan çok memnunum. Oradaki bir satıcının size karşı olan yanlış tutumu N11'i bağlamaz. Mağaza ile sorun yaşarsanız, şikayetiniz durumunda gerektiğinde hem paranızı iade eder, hem de o satıcının mağazasını kapatır ve yasal takip başlatır.
    Siz USB'yi N11'den değil, N11'deki binlerce mağazadan birinden satın alıyorsunuz. Her portalda olduğu gibi burada da ilgisiz satıcılar olabilir. Satın alma yaparken siz bilinçli olursanız hiçbir yerde sorun yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 10 Ocak 2014; 12:30:40 >

• arkadaşlar bu telefon çalarken kulağa dayadınmı açılma özelliğini nasıl aktif edebilirim ben?
  • Arkadaslar benim telefon geldi fakat kulaklik jakinin dibini oynatinca ses gidip geliyor sizde de boyle bir sorun var mi? Acaba sorun telefondami yoksa kulaklikta mi . Ona gore iade edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCaRizMa

Arkadaslar benim telefon geldi fakat kulaklik jakinin dibini oynatinca ses gidip geliyor sizde de boyle bir sorun var mi? Acaba sorun telefondami yoksa kulaklikta mi . Ona gore iade edicem.

Kuraklığın tam olarak oturduğuna eminseniz başka bir kulaklıkla deneyin. O da yaparsa telefondandır. Yapmıyorsa da kulaklıktan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Araştırmalarım sonucu kendime kıstaslarıma göre S4 ve HTC One'ı eledim ve G2 almaya karar verdim.Forumdaki G2 kullanıcılarının deneyimlerini merak ettiğimden ve de aklıma takılan bazı sorulara cevap bulmak umuduyla bu mesajı yazıyorum.

1-) Telefonu nereden almalıyım? Teknosa LG Tr garantili satıyor, Hızlıal.com da öyle. Hızlıal.com un fiyatı şu an için Teknosa'ya göre daha uygun ama oradan almaya değer mi? Yani Teknosa mı Hızlıal.com mu kısaca? İstanbul Bilişim'i aradım,biz kendi garantimizi veriyoruz dediler. Demek ki paralel ithalat. Bu yüzden onları eledim.

2-) Telefonda hat çekmeme, 3G problemleri olduğunu okudum forumda olsun, nette başka yerlerde olsun. Bu acaba telefonla ilgili mi yoksa operatörle mi ilgili, bu bilinmiyor. Siz böyle bir problem yaşıyor musunuz acaba?

3-) İnternetten satın alan bazı kimseler, 0 ürün almalarına rağmen 3 ay sonra telefonları kapanmış. Meğer klonlanmış tel satılmış bu kişilere! Bunu almadan önce veya sonrasında kontrol etme imkanımız var mı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

• G2 kullanıcısıyım. Telefon fiyatına göre gayet güzel bir telefon. Fakat şunları da belirtmek isterim işletim sisteminden mi telefondan mı bilmem, geçiş animasyonları sonlara doğru ufak ufak takılarak tamamlanıyor. Menüde mesela ; sayfalararası geçişlerde ufak ufak takılıyor, birini arayacakken numarasını girdikten sonra arama tuşuna bastığımda arama penceresi merkezden büyüyerek açılırken yukarılarda ufak bi takılma oluyor. işlemcisi bu kadar iyi, ram'i bu kadar iyi olan bir telefonun animasyonları bu kadar huzursuzluk verici olmamalı bence. Oyun performansına gelince; Temple Run 2 ve Subway Surfers'ta deneme imkanım oldu. Aynı ufak ufak takılmalar oluyor ve ben bunlardan çok huzursuzum. Sırf bunlar yüzünden telefonu satmayı düşünüyorum. telefona hard reset attım yine aynı şey. Acaba tüm g2 lerde aynı mı ya da ne yapmalıyım ? (Rom orjinal ve root yapmak istemiyorum)
  • ramon84 R kullanıcısına yanıt
    teknosadan almanız tavsiye ederim,32 gb paralel ithalat almayın derim ben bahsetmiş olduğunuz problemler bende olmadı saygılar
  • CeZoPa kullanıcısına yanıt
    bahsetmiş olduğunuz problemler bende yok,bu bahsettiğiniz sıkıntılardan dolayı telefon satılmaz varmı daha üstün bir cihaz samsung takılmalarını bilmiyorsun galiba açılıp kapanma şarj sorunu daha neler neler önümüzdeki ayı bekle derim 4.4 geldikten sonra bir problem kalmaz saygılar
  • sericatil18 kullanıcısına yanıt
    ekran gorilla glas 3 dür bu kesin ve nettir
  • ozan387 kullanıcısına yanıt
    şimdi iki cihaz da kendi grubuna göre farklı sağlamlık ve sadelik olsun dersen htc derim ama daha çok stabil kullanım dersen lg derim

iki cihazında arayüzleri farklı ama ben s4 den g2 ye geçmiş biri olarak gayet memnunum

6 ay önce HTC ONE aldım ekranda ölü pixel ve kasa açıklığı çıktı canım çıktı iade edene kadar yani htc aldığında kutusunu açmaya ve on/off tuşuna basıp cihaz açılınca ne kadar dua biliyorsan okumaya baila ve öyle aç bu problem htc de genel saygılar
  • madenci ilyas kullanıcısına yanıt
    evet g2 de sim kart kestirmek gerekiyor
  • mussi47 M kullanıcısına yanıt
    cihazda 3g konuşma bulunmamakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginsnr

şimdi iki cihaz da kendi grubuna göre farklı sağlamlık ve sadelik olsun dersen htc derim ama daha çok stabil kullanım dersen lg derim

iki cihazında arayüzleri farklı ama ben s4 den g2 ye geçmiş biri olarak gayet memnunum

6 ay önce HTC ONE aldım ekranda ölü pixel ve kasa açıklığı çıktı canım çıktı iade edene kadar yani htc aldığında kutusunu açmaya ve on/off tuşuna basıp cihaz açılınca ne kadar dua biliyorsan okumaya baila ve öyle aç bu problem htc de genel saygılar

ben Htc ChaCha kullanıyorum, birkaç arkadaşım da kullanıyor. Hiçbir şekilde hiçbirimizde böyle bir problem çikmadı. Lütfen genelleme yapmayın

• Arkadaşlar bu telefonu alalı 3 gün oldu. 15-20dk oyun, gün boyu wi-fi açık, ekran parlaklığı %65. Sizce bu değerler de bir sorun var mı ?

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.
     LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 11 Ocak 2014; 23:10:20 >

• Arkadaşlar gönül rahatlığıyla alın kullanın piyasadaki en iyi telefon.
  • sezginsnr S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Marmara Forum'daki LG'den aldım. Teknosa'dan daha ucuza satıyordu. Dünden beri kullanıyorum, çok memnunum. Herkese tavsiye ederim :)
  • Merhaba iyi geceler ben bu telefonu almayı düşünüyorum ve araştırıyorum. Sesin karşı tarafa boğuk gittiği ve 3g kullanımda sürekli dalgalanmalar yaşandığı söyleniyor bu şekilde problem yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Orijinalden alıntı: ilelebet

Öncelikle telefonumuzun kapsamlı teknik özelliklerinden başlayalım.

İşletim Sistemi : Android 4.2.2
    Boyutlar : 70.9 mm en, 138.5 mm boy ve 8.9 mm kalınlık 143 gram ağırlık
    İşlemci : Qualcomm Snapdragon 800 2.26 Ghz 4 çekirdekli işlemci
    Grafik İşlemci : Adreno 330
    Dahili Hafıza : 16/32 Gb
    Ram : 2 GB LPDDR2
    Ekran : 5.2 inç True HD-IPS + LCD, 423 ppi piksel yoğunluğu, 407 cd parlaklık, 1920x1080 px ekran çözünürlüğü.
    Kullandığı sim kart : Micro sim
    Arttırılabilir hafıza : Yok
    Kamera : Arka 13 Mp (Optik İmage sabitleme (OIS) özellikli, 60 fps full hd video çekimi yapabiliyor), Ön 2.1 Mp (30 fps full hd video çekimi yapabiliyor.)
    Flash : LED flash
    Ekran camı : Corning Gorilla Glass 2
    Arka kamera camı : Safir kristal cam
    Bildirim Ledi : Var
    Ses özellikleri : 24 bit 192 KHz genişliğinde ses çıkışı, sese zoom özelliği, sterio hoparlör
    Pil : 3000 mAh SiO + Li-Polimer (İnce Tasarımlı) çıkarılamayan pil.
    Bağlantı özellikleri :
    Glonass/GPS: var
    Bluetooth : Versiyon 4.0 (Apt-x)
    LE, LTE-A : Var
    3g, 3g+ : Var
    DLNA : Var
    Miracast : Var
    USB : 2.0
    NFC : Var
    Wi-Fi : 802.11 (a/b/g/n),
    Kızılötesi : Var. Sadece televizyonları değil tüm elektronik cihazları kontrol edebiliyor. Ayrıca kumanda dan cihaz tanımlama özelliği de var.

Unuttuğum veya eksik yazdığım özellikler varsa lütfen siz ekleyin...

ekran gorilla glass 2 mi kullanıyomuş ben böylr birşey görmemiştim telefonun açıklamalarında

Kardes bu basligi acmissin ama lg g2 ana konu var zaten bu sefer bolunucek bilgi ve paylasimlar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.