Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarın g2 32gb alacağımda birkaç şey aklımda öncelikle
    1: bu konuşurken sesin kesilmesi gibi seyler çok kötümü ya abartı derece ve her telefonda mevcutmu?
    Başka sorum yok zaten telefon ortada :)
    sizin varsa şikeyetci olduğunuz durumlar öğrenebilirim ama :)
    Şimdiden Çok teşekkürler
  • arkadaşlar birsey sorabilirmiyim.
    yarın g2 32gb alacağımda birkaç şey aklımda öncelikle
    1: bu konuşurken sesin kesilmesi gibi seyler çok kötümü ya abartı derece ve her telefonda mevcutmu?
    Başka sorum yok zaten telefon ortada :)
    sizin varsa şikeyetci olduğunuz durumlar öğrenebilirim ama :)
    Şimdiden Çok teşekkürler
  • arkadaşlar telefonu almayı düsünuyorum fakat nereden alabilecegim konusunda tavsiyeye ihtiyacim var. n11 de 1320 tl fakat paralel ithalat.
    alan arkadaslar nereden aldiklarinida yazarsa cok yardimci olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: huseyintat

G2 nin tek problemi elinizde hafifçe bükseniz hemen çatır çutur sesler çıkıyor

Sizin kolunuzu da büksek, sizden de ses çıkar değil mi?
    Herkes biliyorki, telefonun kasası çelik, alüminyum v.s. değil, plastik. Bunu bükerseniz de illaki ses gelecektir. Burada gelmemesi garip olur zaten.

ama bu biraz daha farklı arkadaki tuşların altında plastik bölümün altı boş :D bastırdıgınız zaman hissediyorsunuz ve kapağı çıkmayan bi telefondan daha bi sağlamlık bekliyosunuz.Ama ben her türlü memnunum g2 den

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSkimmer

arkadaşlar telefonu almayı düsünuyorum fakat nereden alabilecegim konusunda tavsiyeye ihtiyacim var. n11 de 1320 tl fakat paralel ithalat.

N11 den aldim 1280 indirim kuponum vardi DELTA SERVIS GARANTILI magaza sahibine sorun hangi garanti servisi veriyorsunuz diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

G2 nin tek problemi elinizde hafifçe bükseniz hemen çatır çutur sesler çıkıyor

Sizin kolunuzu da büksek, sizden de ses çıkar değil mi?
    Herkes biliyorki, telefonun kasası çelik, alüminyum v.s. değil, plastik. Bunu bükerseniz de illaki ses gelecektir. Burada gelmemesi garip olur zaten.

ama bu biraz daha farklı arkadaki tuşların altında plastik bölümün altı boş :D bastırdıgınız zaman hissediyorsunuz ve kapağı çıkmayan bi telefondan daha bi sağlamlık bekliyosunuz.Ama ben her türlü memnunum g2 den

Keşke içine köpük sıkıp heryerini doldursaydılar da bu problemler olmasaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

quote:

arkadaşlar telefonu almayı düsünuyorum fakat nereden alabilecegim konusunda tavsiyeye ihtiyacim var. n11 de 1320 tl fakat paralel ithalat.

N11 den aldim 1280 indirim kuponum vardi DELTA SERVIS GARANTILI magaza sahibine sorun hangi garanti servisi veriyorsunuz diye
    peki bu delta servis garantisi güvenilir biyermı acaba bilginiz varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

Nette sitesi var arayip ogrenebilirsiniz,eski bir firma diye biliyorum forumda da konusu vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nette sitesi var arayip ogrenebilirsiniz,eski bir firma diye biliyorum forumda da konusu vardir

çok teşekkürler hocam

• Arkadaslar benim kameramdan ses geliyor kamerayi actigimda cikis yaptigimda,, ve video kaydindayken yukari assagiya salladigimda tikir tikir ses duyuyorum goruntu mukemmel bu sesin kaynagi nedir sizdede varmi?? Gece vakti duyuyorum o sesi video kaydinda da duyuluyor uyuz oldum biraz.. Flasi widgetinden actigimdada tik diye bir ses duyuyorum arkadaslar sizde deneyin lutfen konusalim takintiliyim ben bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 3 Ocak 2014; 23:26:04 >
  • Selamlar. Bende inanilmaz bir wifi sorunu var wifi ile neredeyse hic baglanti yapamiyorum yardimmmm

• aldğım ve memnun olmadığım kılıflar biri hburadadan case4u fcover bunun kapağı kapanmıyor.
    diğeri aliexpresden bunun silikonu kötü acayip toz topluyor ve gevşek zor oturuyor kolay çıkıyor. şu
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-For-LG-Optimus-G2-D802-Case-Cover-Future-Armor-Impact-Skin-Holster-Protector-Swivel/1408732118.html
    yorumlarda a..m y. benim gevşek yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 4 Ocak 2014; 5:00:39 >
  • Biraz önce bende siparişini verdim telefonun. Hayırlı olur umarım.

Samsung galaxy ace kullanmaktayım. Şimdi lg geline kartı kestircem. Karttaki rehber bilgilerine filan bir şey olur mu? veya kartı takmadan önce yapmam gereken bir şeyler var mı?

Bir de bu akıllı kılıflardan istiyorum ne önerirsiniz?
  • Merhaba arkadaşlar. Ayrıca konusunu açtım ama birde buraya yazayım dedim. Dün akşam Lg G2 cep telefonum bir güncelleme aldı ilk başta 4.4 geldi diye çok sevindim ve şaşırdım bu kadar erken gelmesine. Ama güncelleme gelince fark ettim ki android güncellemesi değil. telefonda bir değişiklikte olmadı. Size de bu güncelleme geldi mi acaba ? Bu ne güncellemesi olabilir.
  • Morelace htc cihazlarda ise yarayan bir dil programidir turkiye ye dondugunuzde cuzi miktar karsiliginda cihaza turkce secenegi yukletmeniz mumkun ama turkce olmamasi sasirtici
  • Ses kalitesi ust duzey zaten lg de ustune basarak uzerinde duruyor STUDYO SURRUOAND ses kalitesi ve cihaz ozelligi
  • Hic bir kayginiz olmasin gonul rahatligi ile alin kullanin s4 den gecis yaptim gec bile kalmisim samsungu terk etmek icin g2 fe ne isinma ne donma ne acilip kapanma sikintisi yasamadim elektronik uzmani olarak alin kullanin yalniz parelel ithalat almayin
  • Quick memo kullanarak bu ekran yakalayabilirsiniz.
  • arkadaşlar bende lg g2 yi kullanıyorum sadece yaşadığım sorun video çekimi yaptıktan sonra izlerken video yatay konuma geçiyor ve ekranda küçülme oluyor ne yaptım ettim ayarlardan düzeltemedim nasıl yapacağımı yazar mısının lütfen ?
  • Arkadaşlar kılıf için bu firmadan alan oldu mu?

http://www.n11.com/lg-g2-uyku-modlu-flip-cover-kilif-quick-window-P17330220

Burası güvenilir mi? Veya orjinal kılıfı en uygun nerde bulabilirim? Veya siz hangi kılıfı önerirsiniz?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.