Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frknkoca2
    ayarladıgın kumanda uzerinde ayar degistirmeyi bulamadım ben veya silmeyi. sadece yeni kumandalar acabiliyorum fazladan.

Bende menüye basınca bunlar geliyor. Sanırım siz farklı bir şeyden bahsediyorsunuz.
     LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 21 Aralık 2013; 21:52:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• LG G2 inizi kılıfla kullanmak istemiyorsanız, linkteki ürün tam size göre olabilir..

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/otterbox-360-lg-g2-d802-ekran-koruyucu-film-98939980
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

ayarladıgın kumanda uzerinde ayar degistirmeyi bulamadım ben veya silmeyi. sadece yeni kumandalar acabiliyorum fazladan.

Bende menüye basınca bunlar geliyor. Sanırım siz farklı bir şeyden bahsediyorsunuz.

tesekkurler sonun cozdum.ben programın icinde arıyorum silmeyi menuye basmak aklıma gelmedi

• Arkadaşlar merhaba bu telefondan almayı düşünüyorum ay sonunda ama kafama takılan tek sorun bataryanın değişememesi. telefonun belli bir süre sonra kullanılmasını sıkıntıya sokarmı bu durum ?
  • Merhaba arkadaşlar benim G2 şöyle bir sıkıntım var. oyunun SD kart data dosyasını bilgisayardan G2 ye USB kablosu ile bağlıyken atamaya çalışıyorum kopyalama başlıyor transferin herhangi bir yerinde .....adlı dosya kopyalanamıyor diyerek atla-tekrar dene-yoksay seçenekleri çıkıyor ve bahse geçen dosya kopyalanamıyor. atla diyerek transerfi tamamlıyor bu seferde oyun açılırken hata verip oyun açılmıyor. aynı dosyayı kablosuz bağlantı ile telefona atıyorum ve transfer sırasında hiç bir hata almadan transfer gerçekleşiyor. acaba kablolu şekilde neden bu tarz hatalarla karşılaşıyorum
  • Merhaba arkadaşlar,

G2'den önce iphone kullanıyordum. Rehberimi de Soyad - Ad düzenine göre oluşturmuştum. Şimdi G2'nin default rehber düzeni Ad-Soyad düzeninde. Rehber içerisinde ayarlar menüsünden bu görüntüleme ayarını bulamadım. Bu konuda fikri olan var ve paylaşırsa çok memnun olurum.

İyi günler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

tesekkurler sonun cozdum.ben programın icinde arıyorum silmeyi menuye basmak aklıma gelmedi

İlk mesajda yazmıştım ama görmediniz sanırım.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bu ön kameradaki video çekerken mevcut olan gerçek zamanlı efekt fotoğraf çekerken de yapılabilsn çok eğleniyoruz ama fotoğraf çekemiyoruz :D
  • Arkadaşlar selam.
    Çok fazla telefon değiştiren biri değilim. Facebook, twitter ve internet performansi. Şıklik benim için telefon seçme sebebim. Lg g2 veya ophone 5c almayi planliyordum. G2 siyah olani inanilmaz karizmatik bir telefon. Iyi nir kapak ile dah iyi olacaktir tabi ki.
    Telefonu pesin alacam. Suan en uygun nerede (n11 1299 lira ) kapak ve ekran filmi de nerden ucuza alinir. Tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç gün içinde bende alıcam bu telefonu fakat şimdiden nasıl koruyacam derdine düştüm. cepkasak yaptırmam okuduklarımdan sonra. bana bu telefonu en iyi şekilde koruyacak artık kılıf mı olur , silikon mu olur ne varsa en dayanıklı en güçlü öneririmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horozistan20

Arkadaşlar selam.
    Çok fazla telefon değiştiren biri değilim. Facebook, twitter ve internet performansi. Şıklik benim için telefon seçme sebebim. Lg g2 veya ophone 5c almayi planliyordum. G2 siyah olani inanilmaz karizmatik bir telefon. Iyi nir kapak ile dah iyi olacaktir tabi ki.
    Telefonu pesin alacam. Suan en uygun nerede (n11 1299 lira ) kapak ve ekran filmi de nerden ucuza alinir. Tesekkurler :)

peşin alacaksan kredi kartı yardımlaşma bölümünden sana enaz 100tl indirim yapacak birini bulabilirsin. n11 111tl worldpuan veriyor çek falan bulsan daha süper. ben 1127tl ye aldim

• Merhaba,

Bende LG G2 sahibiyim. Bir problemi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Geçenlerde 10 megapiksel çözünürlükte bir kaç fotoğraf çektim. Çektiğim fotoğraflar bol ışık altında doğa fotoğraflarıydı. Çektiğim fotoğrafları izlemek için fotoğraf üzerine geldiğimde fotoğrafın taranarak netleştiğini gördüm. Tekrar fotoğraflar arasında gezdiğimde aynı problemi her seferinde gördüm. Özellikle çakıl taşları gibi karşıdan bakıldığında karışık görünen fotoğraflarda bu problem daha net görülüyor. Fakat oda ışığında çekilmiş fotoğraflarda problem görülmüyor. Ya da ekran ışığını %50 nin altına düşürdüğümüzde problem daha az görülüyor. Arkadaşın S4 telefonunda aynı fotoğrafa baktık. S4 de fotoğraf satır satır taranarak değil de aynı anda fotoğrafın tamamı netleşiyor. Bu bana daha az rahatsız edici geldi. Snapdragon 800 gibi işlemci olan bir telefonda bu gibi şeyler görmek çok şaşırtıcı.

Problem IPS panelin tepkime süresinden kaynaklanıyor olabilir mi? Aynı problem ile karşılaşan var mı?

• Hocam islemciden degil, kameranin sony sensor olmasindan.cok detay yakalayan kamerasi var dogal olarak bu olur. Merak etmeyin ve kafaniza takmayin. Kamerasi s4 gibi kotu olsaydi takilma yapmazdi.

• merhabalar , arkdaslar bir sorum olacak. uzun bir süre bekledikten sonra taktak özelliiğini kullanarak telefonumu acmak istedgimde zorlanıyorum , ya cok sert vurmam gerekiyor ya da arka tuştan açıorm böyle bi durum başına gelen var mı?
  • Alalı daha 2 saat bile olmadı, kurcalıyorum bakalım. Aynı paraya Xperia Z vardı çok ikilemde kaldım. Hem yeni hemde performansı daha iyi diye LG aldım, Z yi ise tasarımı ve şekli için istiyordum
  • arkadaşlar ne yaptıysam bilgisayara baglayamadım kablolu kablusuz ikisi de olmuyor.
    pc suiti kurdum değişik usb portlarına da taktım kablosuz için izlenecek adımlarıda yaptım olmadı.
    sorun nedir acaba?
  • Arkadaşlar bayadır araştırıyorum be lg g2 almayı düşünüyordum ki ekranını çabuk kırılabildiğini söylediler ? gerçektede öyle mi siz ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nghtmare

Arkadaşlar bayadır araştırıyorum be lg g2 almayı düşünüyordum ki ekranını çabuk kırılabildiğini söylediler ? gerçektede öyle mi siz ne düşünüyorsunuz ?

Evet ama guzel bir kilif ile bu sorunu cozersin. On kisim neredeyse hepsi ekran ondan boyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangunes -- 27 Aralık 2013; 21:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

quote:

Orijinalden alıntı: nghtmare

Arkadaşlar bayadır araştırıyorum be lg g2 almayı düşünüyordum ki ekranını çabuk kırılabildiğini söylediler ? gerçektede öyle mi siz ne düşünüyorsunuz ?

Evet ama guzel bir kilif ile bu sorunu cozersin. On kisim neredeyse hepsi ekran ondan boyle.

Peki bi kılıf önerebilir misin acaba ?
  • Arkadaşlar, benim telefon bazen fotoları böyle mavimsi çekiyor neden olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.