Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rixos Premium

arkadaşlar bende aranıza katıldım ama bır sorum var s4 de kı gibi video izleken yüzünü baska yere cevirince video durmuyor..ayarlardan aktif ettiğim halde.bunun için yüz tanıtma falan mı yapmamız gerekiyor?

Sadece ayarlarını açmanız yetmiyor. Telefonun, göz yada yüzünüzü seçebileceği şekilde ortamın aydınlık olması da gerekiyor. Eğer algılayamazsa bu özellik çalışmaz.
  • Selamlar uzun yillar apple kullandiktan sonra g2 ile android denemeye karar verdim. Gercekten cok begendim su an beni zorlayan tek yani ekran buyuklugu :) saka bir yana cihaz cok guzel. Bir kac hafta sonra almanya ya gidiyorum ve bu cihazla kullanabilecegim bir saat almak istiyorum. Sizce en iyi cozumu hqngi saat verir. Samsung gear bu cihaz ile calisir mi yada sony smartwacht mu almak gerekiyor tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz çekimlerinde cok iyi fakat gece kamera yavaşlıyor her yer bulanıyor aynı problem sizde de var mı
    https://www.youtube.com/watch?v=vpsnguWIgUA&feature=youtube_gdata_player sizdede aynı sorun varmı ?

• arkadaşlar merhaba. ben de lg g2 32 gb beyaz aldım. telde karşılaştığım ilk problem şu.. iphone 5'imde lig tv uygulamasında video lig'e girip maç özetlerini izleyebiliyordum. ama şimdi uygulamaya girip izlemeye çalıştığımda video formatı desteklenmiyor diyor.. bir çözüm fikri olan var mı acaba???

• arkadaşlar iphoneda ios kullandıktan sonra lg'de android'e alışamadım buyüzden 32 gb beyaz lg telefonumu 16 gb fiyatına satıyorum. telefonu 2 gün önce aldım ve faturası, garantisi, kutusu, aksesuarları herşeyi duruyor. telefon başarı garantili. taksitle de alabilirsiniz. gideriz telefoncuya benim alacağım telin 1600 lirasını siz taksitle ödersiniz..

istanbul'dan ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler..

• askineren A kullanıcısına yanıt
    Pm attım

• nokia c6-01 den LG. g 2 ye transfer oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: askineren

arkadaşlar iphoneda ios kullandıktan sonra lg'de android'e alışamadım buyüzden 32 gb beyaz lg telefonumu 16 gb fiyatına satıyorum. telefonu 2 gün önce aldım ve faturası, garantisi, kutusu, aksesuarları herşeyi duruyor. telefon başarı garantili. taksitle de alabilirsiniz. gideriz telefoncuya benim alacağım telin 1600 lirasını siz taksitle ödersiniz..

istanbul'dan ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler..

Selam. Verdiginiz karar 2 günde verilebilecek bir karar degil. Bende iphone 5 imi satip 5s alacakken g2 ile tanistim. İlk gunler buyukluk ve aliskanliklar biraz yadirgatti bana da ama simdi elimdeb dusmuyor. Bence tekrar dusunun

• İyi günler arkadaşlar
    LG g2 almayı düşünüyorum fakat babamın bir arkadaşı yeğeninin ilk çıktığında aldığını /1800/ vererek çok donduğunu satıp s4 aldığını çok daha iyi olduğunu söyledi babamda 1-2 defa düşün diyerek kafamı iyice karıştırdı.
    S4 ve diğer telefonlarla karşılaştırma yaptığımda g2 hem donanım hem backhmark testleri olarak çok çok önde nasıl böyle bir durum söz konusu olabilir ?
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güle güle kullanın, ben de yakın zamanda alacağım bu cihazdan. Bildiğim kadarıyla samsung gear sadece samsung cihazlarla çalışıyor. Sony için de aynı durum söz konusu olabilir. Konu hakkında yanlış biliyorsam lütfen düzeltin. Geçtiğimiz günlerde baktığım bir ürün vardı. Pebble diye bir ürün, fiyatıda uygun diye biliyorum, belki işinizi görür.
  • G2'yi alalım 10 gün kadar oldu, alana kadar kafamda soru işaretleri vardı ama şu an çok memnunum. Hem performans hem de tasarım olarak S4'ten çok üstün bir cihaz, donma vs. de olmadı, gayet akıcı. Tavsiye ederim.
  • uguryes U kullanıcısına yanıt
    Sony smart olan tum androidlerde calisiyor tek eksigi saatten arama cevaplama olmuyor ancak reddetme ve sessize almak calisiyor

• Arkadaşlar merhaba,

LG g2 için ürün ihtiyacı olanlar ,

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84853323
  • Arkadaşlar ben yeni aldım telefonu.Yalnız HD videoyu pc den usb kablo ile telefona atınca 5. dk'dan sonrası atılmıyor.Atılmış gibi gözüküyor ama video 5. dk dan sonra devam etmiyor.Ne yapmalıyım?
  • Teknosa personeliyim ve suan 1299 tlye alabiliyorum , ne dersiniz iphone 4 den G2 ye geçilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: taciturnn

Teknosa personeliyim ve suan 1299 tlye alabiliyorum , ne dersiniz iphone 4 den G2 ye geçilir mi?

IPhone 5'ten geçen çok kişi var. Ana konuda bu kişilerden fikir alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taciturnn T kullanıcısına yanıt
    ben iphone 5 ten geçtim düşün 4 ten hayli hayli geçilir ... hiç düşünme hemen al pişman olmazsın
  • Merhaba,

Sizin G2'niz de cebinizde bol bol fotograf cekiyor mu acaba?
  • debug D kullanıcısına yanıt
    Yoo çekmiyor neden çeksin ki ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.