Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

batarya durumu hakkında daha iyi bilgiler lazım

benim kullanımım : 1-2 saat web , günlük 100 sms felan , 15 dk konuşma günlük , oyun pek oynamam. ne kadar yeter ?

2 gun cok rahat yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Tr garantili cihazların radyo durumları nasıl root dışında deneme yapan oldu mu veya spirit deneyen oldu mu hiç ?
  • sericatil18 kullanıcısına yanıt
    http://www.lg.com/in/mobile-phones/lg-G2-D802

Gorilla glass 3 olduğunu görebilirsiniz
  • cemal344 C kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=qBrXRs9j5jY

pili değiştirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilelebet

Öncelikle telefonumuzun kapsamlı teknik özelliklerinden başlayalım.

İşletim Sistemi : Android 4.2.2
    Boyutlar : 70.9 mm en, 138.5 mm boy ve 8.9 mm kalınlık 143 gram ağırlık
    İşlemci : Qualcomm Snapdragon 800 2.26 Ghz 4 çekirdekli işlemci
    Grafik İşlemci : Adreno 330
    Dahili Hafıza : 16/32 Gb
    Ram : 2 GB LPDDR2
    Ekran : 5.2 inç True HD-IPS + LCD, 423 ppi piksel yoğunluğu, 407 cd parlaklık, 1920x1080 px ekran çözünürlüğü.
    Kullandığı sim kart : Micro sim
    Arttırılabilir hafıza : Yok
    Kamera : Arka 13 Mp (Optik İmage sabitleme (OIS) özellikli, 60 fps full hd video çekimi yapabiliyor), Ön 2.1 Mp (30 fps full hd video çekimi yapabiliyor.)
    Flash : LED flash
    Ekran camı : Corning Gorilla Glass 2
    Arka kamera camı : Safir kristal cam
    Bildirim Ledi : Var
    Ses özellikleri : 24 bit 192 KHz genişliğinde ses çıkışı, sese zoom özelliği, sterio hoparlör
    Pil : 3000 mAh SiO + Li-Polimer (İnce Tasarımlı) çıkarılamayan pil.
    Bağlantı özellikleri :
    Glonass/GPS: var
    Bluetooth : Versiyon 4.0 (Apt-x)
    LE, LTE-A : Var
    3g, 3g+ : Var
    DLNA : Var
    Miracast : Var
    USB : 2.0
    NFC : Var
    Wi-Fi : 802.11 (a/b/g/n),
    Kızılötesi : Var. Sadece televizyonları değil tüm elektronik cihazları kontrol edebiliyor. Ayrıca kumanda dan cihaz tanımlama özelliği de var.

Unuttuğum veya eksik yazdığım özellikler varsa lütfen siz ekleyin...

Telefonun bellekleri "LPDDR3" ve Camı "GORILLA GLASS 3" (LG kendi sitesinde yazanlara baktımda.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 15 Kasım 2013; 18:56:22 >

• lordposeidon L kullanıcısına yanıt
    Sim kartını kestirmen lazım
  • LG G2'yi bilgisayara bağlayamıyorum... Driver hatası veriyor sürekli. Wifi'den bağlayınca bağlanıyor fakat kablo ile başaramadım bir türlü... PC'de XP yüklü
  • Dun telefonu 2.1 hoparlore bagladim. Ses çıkışı. Mukemmel. Ancak bunun telefona bir zarari olur mu bilemiyorum.

• İyi pazarlar;

Daha önce hiç root yapma tecrübem yok. sizce yapabilir miyim?.http://forum.donanimhaber.com/m_83975425/f_/key_lg%252Bg2%252Broot//tm.htm#83975425 bu linkte ki yöntem doğru mudur?. Daha önce iphone'larda sıkça JB işlemi vs yapıyordum,root yapmak JB yapmak kadar kolay bir işlem mi? Bir de root yapınca kulaklık ses artışı yapılabiliyormuş ve radyo aktif hale getirilebiliyormuş,doğru mu?.. Ben cihazın kamerasından çok memnun ( hatta hiç ) değilim. Root işleminden sonra kamera odaklanma sorununu çözebilir miyim?..

Kısaca arkadaşlar; root yapayım mı yoksa ne gerek var böyle kullanmaya devam et mi dersiniz?..

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkolik74

İyi pazarlar;

Daha önce hiç root yapma tecrübem yok. sizce yapabilir miyim?.http://forum.donanimhaber.com/m_83975425/f_/key_lg%252Bg2%252Broot//tm.htm#83975425 bu linkte ki yöntem doğru mudur?. Daha önce iphone'larda sıkça JB işlemi vs yapıyordum,root yapmak JB yapmak kadar kolay bir işlem mi? Bir de root yapınca kulaklık ses artışı yapılabiliyormuş ve radyo aktif hale getirilebiliyormuş,doğru mu?.. Ben cihazın kamerasından çok memnun ( hatta hiç ) değilim. Root işleminden sonra kamera odaklanma sorununu çözebilir miyim?..

Kısaca arkadaşlar; root yapayım mı yoksa ne gerek var böyle kullanmaya devam et mi dersiniz?..

Teknik konuda cevaplarınızı ve Root yapma videolarımı bulabilirsiniz. İlk sayfadaki benim ilk mesajımda var.

• bu teli almak istiyorum.yalnız bataryasının değiştirilememesi canımı sıkıyor.normal kullanımda bunun bataryası kaç sene gider?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KESRİYE

bu teli almak istiyorum.yalnız bataryasının değiştirilememesi canımı sıkıyor.normal kullanımda bunun bataryası kaç sene gider?

Bataryası nasıl değişmiyor. Kasaya monteli mi yani. Bende bugün alayım diye düşünmeye başlamıştım yeni yeni ama böyle birşey var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KESRİYE

bu teli almak istiyorum.yalnız bataryasının değiştirilememesi canımı sıkıyor.normal kullanımda bunun bataryası kaç sene gider?

Kardeş bataryayı sorun etme Lityum-Polimer yani çok kaliteli.batarya ömrü kullanıma bağlı düzgün kullanımda kendi fikrim 2-3 sene rahat gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: debug

LG G2'yi bilgisayara bağlayamıyorum... Driver hatası veriyor sürekli. Wifi'den bağlayınca bağlanıyor fakat kablo ile başaramadım bir türlü... PC'de XP yüklü

driverı güncelle kardeş. win7-64 te direk görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmml

quote:

Orijinalden alıntı: debug

LG G2'yi bilgisayara bağlayamıyorum... Driver hatası veriyor sürekli. Wifi'den bağlayınca bağlanıyor fakat kablo ile başaramadım bir türlü... PC'de XP yüklü

driverı güncelle kardeş. win7-64 te direk görüyor.

Sıkıntı XP'den zaten sanıyorum 64 bit XP kullanıyorum ben. Tutturdu MTP driver da MTP driver diye... Sövesim geldi valla
  • Kullanan arkadaşları radyo direk kullanılacak halde mi geliyor? Özellikle garantili alan arkadaşlar için soruyorum. Radyo yüklü ancak root yapmadan kullanılamaz durumda olduğu söyleniyor. Konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion7

Kullanan arkadaşları radyo direk kullanılacak halde mi geliyor? Özellikle garantili alan arkadaşlar için soruyorum. Radyo yüklü ancak root yapmadan kullanılamaz durumda olduğu söyleniyor. Konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

TEKNİK KONU'ya bakın lütfen. İlk sayfada oldukça yararlı bilgiler bulacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Kullanan arkadaşları radyo direk kullanılacak halde mi geliyor? Özellikle garantili alan arkadaşlar için soruyorum. Radyo yüklü ancak root yapmadan kullanılamaz durumda olduğu söyleniyor. Konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Baktm hocam video paylaşmıssınız hatta siz elinize sağlık. Fakat biraz zor ve karmaşık geldi, root işine girmeden bu işi çözmenin (hem garantiden de çıkmamak adına) derdindeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Baktm hocam video paylaşmıssınız hatta siz elinize sağlık. Fakat biraz zor ve karmaşık geldi, root işine girmeden bu işi çözmenin (hem garantiden de çıkmamak adına) derdindeyim.

Buna da karışık diyorsanız
    Sadece 2 tane dosyanın adını değiştireceksiniz. Hatta adlarını yeniden yazmaya da uğraşmayacak, başındaki LG harflerini sileceksiniz. Bunu yapabilmek için de root yapacaksınız. Root işlemi de en basit olan telefonlardan birisi bu G2.
    Gözünüzde büyütmeyin, toplamda 2-3 dakikanızı almaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buna da karışık diyorsanız
    Sadece 2 tane dosyanın adını değiştireceksiniz. Hatta adlarını yeniden yazmaya da uğraşmayacak, başındaki LG harflerini sileceksiniz. Bunu yapabilmek için de root yapacaksınız. Root işlemi de en basit olan telefonlardan birisi bu G2.
    Gözünüzde büyütmeyin, toplamda 2-3 dakikanızı almaz.

Peki o zaman itiraf ediyorum ingilizcem yetmedi anlamamışım şimdi daha net oldu sanırım ama kolay diyerek yüreklendirdin yine de..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.