Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam her yönden Alınacak bir telefon emin olabilirsin özellikle ekranı çok büyüledi beni kamerası da gayet güzel bence güncellemey le daha da güzel olacak jarz a gelince inan bana mükemmel tel de virüs vardı benim pe k kuracalamıyordum ayarları sıfırladım herşeyi yeniden kurdum çoğu oyunu oynuyorum hiç kasma felan yok ekran da mükemmel o fiyata alınacak en iyi telefon tabi bu benim görüşüm boyutu çok iyi ayarlamışlar sanki s4 daha büyük gibi geliyor insana yani bu telefon alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carannir

arkadaşlar daha önce konuşulduysa kusura bakmayın office dosyaları oluşturabileceğimiz / düzenleyebileceğimiz ücretsiz iyi bir program arıyorum.

Google'ın Quick Office uygulamasını test edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

arkadaslar son yorum nedır bu tel hakkında bı suru sorun yasayan var sanırım. alsam mı almasam mı emın olamadım baska telefon mu alayım ?

para sorun deıl arabıstandan alacagım fıyat gayet makul

Ben Kamera odaklama sorunu hariç, adam gibi bir sorun yaşayan birini henüz görmedim. Aksine, gördüğüm en sorunsuz telefon bu diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemies

Hocam her yönden Alınacak bir telefon emin olabilirsin özellikle ekranı çok büyüledi beni kamerası da gayet güzel bence güncellemey le daha da güzel olacak jarz a gelince inan bana mükemmel tel de virüs vardı benim pe k kuracalamıyordum ayarları sıfırladım herşeyi yeniden kurdum çoğu oyunu oynuyorum hiç kasma felan yok ekran da mükemmel o fiyata alınacak en iyi telefon tabi bu benim görüşüm boyutu çok iyi ayarlamışlar sanki s4 daha büyük gibi geliyor insana yani bu telefon alınır.

benimde hoşuma giden bir teldi ama yorumlara baktım bugun millet baya sorun yazmıs ondan emın olamadım sımdılık beklemedeyım :)

aynen fiyatı cok ıyı bura tl ile yaklasık 1000 lira civarına dek gelıyor daha ne olsun :D
    note 3 te aklımda kaldı onla kıyaslarsak nasıl aralarındakı fark oda 1250 lıraya falan gelıyor turkıyede olsa alamamda burada alınabılır eger guzel ıse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 8 Kasım 2013; 19:13:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: carannir

arkadaşlar daha önce konuşulduysa kusura bakmayın office dosyaları oluşturabileceğimiz / düzenleyebileceğimiz ücretsiz iyi bir program arıyorum.

Google'ın Quick Office uygulamasını test edebilirsiniz.

teşekkürler
  • bir sitede denk geldiğim test pil ile alakalı

LG’nin G2 modelinde kullandığı çift katmanlı pil teknolojisi, yüksek amper gücünün de etkisiyle çok başarılı sonuçlar vermişti ancak Nexus 5’te bu teknolojiye yer verilmediğini üzülerek belirtmeliyiz. Nexus 5’te 2300mAh kapasiteli bir batarya mevcut.

Bir başka ifadeyle HTC One, Galaxy S4 gibi cihazlar ile eşdeğer bir pil kullanılmış. Bu pil gerçek hayat testlerinde de Nexus 5’in ortalama bir performans ortaya koymasına neden oluyor. Yani LG G2 gibi uç değerler beklememek gerekiyor. Aşağıda bir yazılım ile yapılan testin sonuçları var. Bu testte, günlük hayatta ortalama bir kullanıcının yaptığı bir çok işlem cihazın pili tamamen tükenene kadar tekrar ediliyor. Tüm cihazlar için testte aynı yazılım ve aynı değerler kullanılmış. İşte sonuçlar:

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maveraaa -- 9 Kasım 2013; 10:31:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enemies

Hocam her yönden Alınacak bir telefon emin olabilirsin özellikle ekranı çok büyüledi beni kamerası da gayet güzel bence güncellemey le daha da güzel olacak jarz a gelince inan bana mükemmel tel de virüs vardı benim pe k kuracalamıyordum ayarları sıfırladım herşeyi yeniden kurdum çoğu oyunu oynuyorum hiç kasma felan yok ekran da mükemmel o fiyata alınacak en iyi telefon tabi bu benim görüşüm boyutu çok iyi ayarlamışlar sanki s4 daha büyük gibi geliyor insana yani bu telefon alınır.

benimde hoşuma giden bir teldi ama yorumlara baktım bugun millet baya sorun yazmıs ondan emın olamadım sımdılık beklemedeyım :)

aynen fiyatı cok ıyı bura tl ile yaklasık 1000 lira civarına dek gelıyor daha ne olsun :D
    note 3 te aklımda kaldı onla kıyaslarsak nasıl aralarındakı fark oda 1250 lıraya falan gelıyor turkıyede olsa alamamda burada alınabılır eger guzel ıse

Note3 ile G2 farklı kulvardalar. Karşılaştırma yapmak doğru olmaz. Eğer o büyüklükte bir telefon kullanabiliyorsanız, bu büyüklüğün verdiği bir sürü avantajı nedeniyle onu seçebilirsiniz.

• quote:

arkadaslar son yorum nedır bu tel hakkında bı suru sorun yasayan var sanırım. alsam mı almasam mı emın olamadım baska telefon mu alayım ?

para sorun deıl arabıstandan alacagım fıyat gayet makul

Al gitsin o zaman. 4 gundur kullaniyorum tum arkadaslarim cok begendi. Bana gore kusurssuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG G2 kullanıcıları biraz konuya destek verip G2 ile " Yakın çekim , Hareketli çekim yada Normal çekim " gibi çektiğiniz resimleri paylaşabilir misiniz ?

@Futuré arkadaşımızın paylaştığı gibi resimler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maveraaa

bir sitede denk geldiğim test pil ile alakalı

LG’nin G2 modelinde kullandığı çift katmanlı pil teknolojisi, yüksek amper gücünün de etkisiyle çok başarılı sonuçlar vermişti ancak Nexus 5’te bu teknolojiye yer verilmediğini üzülerek belirtmeliyiz. Nexus 5’te 2300mAh kapasiteli bir batarya mevcut.

Bir başka ifadeyle HTC One, Galaxy S4 gibi cihazlar ile eşdeğer bir pil kullanılmış. Bu pil gerçek hayat testlerinde de Nexus 5’in ortalama bir performans ortaya koymasına neden oluyor. Yani LG G2 gibi uç değerler beklememek gerekiyor. Aşağıda bir yazılım ile yapılan testin sonuçları var. Bu testte, günlük hayatta ortalama bir kullanıcının yaptığı bir çok işlem cihazın pili tamamen tükenene kadar tekrar ediliyor. Tüm cihazlar için testte aynı yazılım ve aynı değerler kullanılmış. İşte sonuçlar:

Arkadaş ben daha önce samsung galaxy s3 kullanıyordum, aynı kullanım şekliyle G2 nin pil süresi S3 e göre yaklaşık 2 kat daha uzun gidiyor. Bazıları pil az gidiyor demiş ben nasıl az gidiyormuş bir türlü anlamıyordum. Ya benim pil çok iyi çıktı, ya da onlarınki çok kötü çıktı diye düşünmeye başlamıştım. Telefonu ilk çıktığında aldım, pil performansında hala hiç bir düşüş yok. Lakin pil sorunu haberlerini okuyunca kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Bu alıntı yaptığım mesaj ile rahatladım, benim telefonda anormal bir şarz güzelliği yokmuş, bu telefonun şarzı rakiplerine göre zaten en güzel olan imiş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilelebet

quote:

Orijinalden alıntı: maveraaa

bir sitede denk geldiğim test pil ile alakalı

Arkadaş ben daha önce samsung galaxy s3 kullanıyordum, aynı kullanım şekliyle G2 nin pil süresi S3 e göre yaklaşık 2 kat daha uzun gidiyor. Bazıları pil az gidiyor demiş ben nasıl az gidiyormuş bir türlü anlamıyordum. Ya benim pil çok iyi çıktı, ya da onlarınki çok kötü çıktı diye düşünmeye başlamıştım. Telefonu ilk çıktığında aldım, pil performansında hala hiç bir düşüş yok. Lakin pil sorunu haberlerini okuyunca kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Bu alıntı yaptığım mesaj ile rahatladım, benim telefonda anormal bir şarz güzelliği yokmuş, bu telefonun şarzı rakiplerine göre zaten en güzel olan imiş. :)

Pili kötü diyenler ya daha önce bir hafta 15 gün tek şarj ile telefon kullananlardır, yada pili sömürüp sömürmediğine bakmadan, önüne gelen uygulamaları yüklemiş olanlardır.
    Ana konuda paylaştığımı bulmanız zor ama Teknik Konu'da ilk sayfada, benim 2. mesajımda paylaştığım resimlerden de görülebileceği gibi 72 Saatlik süre, akıllı bir telefon için muhteşem bir süredir. Çok fazla kullanmasamda hem Wifi hem 3G açık vaziyette başka bir telefonda bu süreleri görmek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 10 Kasım 2013; 11:48:31 >

• Arkadaşlar bir arkadaşımız diğer başlıkta yazmış

''Facebook twitter chrome whatsappta vs sayfayi hizlica hareket ettirince anlık takılmalar oluyor.''

Benzer durumlar bende de mevcut.Ama yanılmıyorsam tamamen program optimizasyonu ile alakalı olsa gerek?Telefonda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum?
  • arkadaşlar bu Quick Window Flip Cover Kılıfta ekran sorunu yaşıyorum bende kapakta küçük pencere aktif olmuyor..aksesuarlar ayarından aktıf hale getirmeme ragmen malesef sonuç almış değilim sorun nerden kaynaklanıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedos

arkadaşlar bu Quick Window Flip Cover Kılıfta ekran sorunu yaşıyorum bende kapakta küçük pencere aktif olmuyor..aksesuarlar ayarından aktıf hale getirmeme ragmen malesef sonuç almış değilim sorun nerden kaynaklanıyor acaba

Başka bir kılıfla deneme imkanınız var mı? Yani kılıfın kapak kısmındaki manyetik özelliğinin bozuk olup olmadığını test etmiş olursunuz bu sayede. Ben telefonu ilk alırken kılıfta alıp direk taktım ve hiç bir ayarı aktif etmediğim halde sorunsuz çalışıyor. Bu arada sorun sadece küçük pencerede mi? Yani telefonun kapağını açtığınızda ekran açılıyor mu? Yoksa ekranda da bir tepki yok mu?
  • Bu telefonu almaya karar vermiştim (kart takılamaması, pil değiştirilememesini kabullenerek) Ama home ve geri sanal tuşunun ekranın bir kısmını kapatması kabul edilebilecek bir şey değil, cihazın ekranı 5.2 değil 4.2 olur bu durumda. Youtube de baktım oyunlarda bile o kısım işlevsiz. Burada her yorumcunun bundan şikayetlenmesi gerekirken, ben rastlamadım. Alacak olanların bunu da göz önüne alması açısından belirteyim dedim. (menüden sanal tuşların iptal olanağı varsa bilgilenelim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhum

Bu telefonu almaya karar vermiştim (kart takılamaması, pil değiştirilememesini kabullenerek) Ama home ve geri sanal tuşunun ekranın bir kısmını kapatması kabul edilebilecek bir şey değil, cihazın ekranı 5.2 değil 4.2 olur bu durumda. Youtube de baktım oyunlarda bile o kısım işlevsiz. Burada her yorumcunun bundan şikayetlenmesi gerekirken, ben rastlamadım. Alacak olanların bunu da göz önüne alması açısından belirteyim dedim. (menüden sanal tuşların iptal olanağı varsa bilgilenelim)

Ana ve Teknik konuda gerekli bilgileri bulabilirsiniz.
  • 2 aylık beyaz Note2 ile G2 takas etmek istiyorum? İlgilenen çıkar mı?
  • ilelebet İ kullanıcısına yanıt
    Baska bir kilif secenegim yok ayrica kapagi actigimdada ekraan uyanmiyor yani tepki vermiyor kiliftanmi su zore marka kilif 40 tl ye almistim.kiliftanmidir diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya durumu hakkında daha iyi bilgiler lazım

benim kullanımım : 1-2 saat web , günlük 100 sms felan , 15 dk konuşma günlük , oyun pek oynamam. ne kadar yeter ?
  • arkadaşlar bu telefonu alıcam yakında fakat aklıma takılan bir soru var, videolarda izlediğim kadarıyla sim kartınızın micro olması lazım. fakat bendeki sim kartı micro değil. sim kartınımı kesmem gerekli napmak lazım bu konuda bilgisi olan varmi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.