Şimdi Ara

LG g2 LOLLİPOP STOCK YÜKLEME??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar anneme lg g2 aldım yeni cihaz 4.4.2 de ancak cihaz yurt dısından getirilmis ve imeiesi farklı.. lollipopu yüklicem otadan yüklenmiyo flashlamam gerekiyomus. sebeke sorunu olurmu bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? birde yapım nosu KOT49i.d80220b program versiyonu ise D80220b benhttp://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FLollipop%2F32GB%2F bu linkten India D80230b.kdz olan linki indiriyorum suan. bu linkteki doğrumu acaba? 16 32 gb diye ayrılmamış.. bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim..

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    O cihaza ROM yüklemeyim, çünkü elinizdeki cihaz D802 değil. Büyük bir ihtimalle anakartı LS980 olan toplama bir cihaz. ROM yüklemeye kalkarsanız dokunmatiği yada şebeki bozabilirsiniz.

Neden 5.0.2 yüklemek istiyorsunuz ki? 4.4.2 de gayet iyi çalışıyor cihaz aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    hocam yeni olsun arayüz diye dedim.. bu cihazda şarj aleti orjinal olmasına rağmen geç doluyo şarj normalmi bu durum? yani yaklaşık yarım saatte %20 kadar doldu full şarj için 2, 2,5 saat gerekcek sanırım.. lolipop yüklememin bi yöntemi yok yani? lolipopta mesela aliyi ara diyosunuz ok googleye arıyo felan.. o tür özellikler işimize yarardı diye düşünmüştüm..
    rom yükleyip denesek mesela sonra olmaması durumunda eski roma dönsek düzelirmi peki? bi deneme acısından soruyorum sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

rom yükleyip denesek mesela sonra olmaması durumunda eski roma dönsek düzelirmi peki? bi deneme acısından soruyorum sadece..

"Eski ROM"u bulamayacağınızdan dönemeyeceksiniz. Hiç bulaşmayın derim.

Şarj konusunda; başka bir kablo ile deneyin.

Eski rom 4.4.2 stock değilmi?? Yani bu cihaza hic bi sekilde rom indiremeyecekmiyim lollipop u

• quote:

Eski rom 4.4.2 stock değilmi?? Yani bu cihaza hic bi sekilde rom indiremeyecekmiyim lollipop u

4.4.2 ama sizin cihazdaki ROM, D802 ROM'u değil sorun orda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ne romu onu nerden görebiliriz hocam

• quote:

Ne romu onu nerden görebiliriz hocam

Bi cihazın ROM'u değil, toplama cihazlar için yapılmış özel bir ROM.

Toplama cihaz nası bişey hocam lg orjinal değilmi yani?

• quote:

Toplama cihaz nası bişey hocam lg orjinal değilmi yani?

Sizin cihaz LG fabrikasından çıkma değil, içerisindeki parçalar öyle sadece. Artık bunu kim yapıyorsa bilmiyorum, LG'nin G2 için yapmış olduğu (sanıyorum ki yedek parçalar) parçaları alıyorlar, bu parçaları birleştirip satıyorlar. Anakartı D802 anakartı hariç herhangi bir modelin anakartı (D800, D801, D803, F320, LS980 vs), ekranı da yine herhangi bir modelin ekranı, dokunmatik panelde yine aynı şekilde herhangi bir modelin panelini alıp bunları birleştiriyorlar ve D802 kasasına koyuyorlar. İçerisindeki ROM ise hiçbir yerde bulunmuyor malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    peki bunun kesinlik durumu nedir? yani kesin bumu normal lg g2 üretimi olamazmı. şimdi bu cihazın anakartı ekranı normal g2lere göre daha uygun modellerin kimi takılı dahamı kötü yani?
  • quote:

peki bunun kesinlik durumu nedir? yani kesin bumu normal lg g2 üretimi olamazmı. şimdi bu cihazın anakartı ekranı normal g2lere göre daha uygun modellerin kimi takılı dahamı kötü yani?

IMEI çakma ve cihazın yazılımı D80220b ise %99 toplama cihazdır. Büyük bir ihtimalle bu cihaza 600 TL'nin üzerinde para vermediniz; bu da bu ihtimali %100 yapıyor.

Günlük kullanımda bir fark göremezsiniz Türkiye'de satılmış olan G2'lerden. Belki 4G konusunda bazı operatörlerde sıkıntı çıkarabilir. Onun haricinde bir fark yok günlük kullanımda.

Evet doğru tahmin ettiniz ancak yazılım orjinal değilse nasıl oluyorda ayarlarda yazılım güncellemede müzik tema vs güncellenebiliyor?? Birde g3ün orjinali 700-800 tl g2 sıfır 450 tl ye bulunca mantıklı geldi ve aldım

• quote:

Evet doğru tahmin ettiniz ancak yazılım orjinal değilse nasıl oluyorda ayarlarda yazılım güncellemede müzik tema vs güncellenebiliyor?? Birde g3ün orjinali 700-800 tl g2 sıfır 450 tl ye bulunca mantıklı geldi ve aldım

Yazılım orjinal değil demedim ben yalnız. Bu işi artık kim yapıyorsa LG'nin çıkardığı D80220b sürümünü alıp bu "toplama" cihazlarda düzgün çalışabilmesi için düzenleyip telefonla yüklemişler.

Yazılım güncellemesi kısmındaki uygulama güncellemelerini engelleyecek birşey yok. Fark ettiyseniz asıl ROM sürümünü güncellemek istediğinizde güncellemez. Zira en azından D80220c'ye güncellemesi lazım.

O satılan G3'lerde aynı sizin G2 gibi toplama cihazlar büyük bir ihtimalle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

anladım ben bilincli g2 aldım g3 den daha stabil. ki cihaz mükemmel derecede stabil calisiyor gerçekten diyorum şaşkına döndüm.. beklemiyodum böyle. tek sıkıntı simdilik sürüm güncellenmemesi cünkü iphonede güncellenmeyince wp felan yüklenmiyor bunlardada öyledir diye düşündüm ama yükleendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.