Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hakkında bölümünde donanım bilgisinde ls980 yazıyor. onun haricinde bi bilgim yok.yurt dışı diye vermişler ama kimseye güven olmaz tabiki...
  • ozy59 kullanıcısına yanıt
    Cihazda cloudy rom yüklüyse mutlaka rootludur, size aşağıda adresini verdiğim siteden modele uygun twrp zipini indirin, içini açıp recovery.img dosyasını telefon hafızasına atın ve rashr/flashify gibi uygulamalarla telefona flashlayın.Recoveryi açmayı deneyin(LS980de Ses kısma + güç), hangi modelin açılırsa cihazınız o demektir.

http://www.gregtwallace.com/lgg2-projects/twrp/?version=3.0.2-1

Bunu flashlatıyorum çünkü autorec kullanırsanız yanlış modellerde cihazı brick etme şansı var ama bu brick etmez
  • Wzedlare W kullanıcısına yanıt
    telefon hafızasını görmüyor hiç bir bilgisayardan mtk olarak .yani usb den telefon hafızasına ulaşamıyorum.. evet cihaz rootlu supersu yuklü cihazda.

ben şimdi bu forumdaki yazıları okuyunca telefonun modelinden emin olamadım artık...hakkında kısmında ls980 yazıyor ama .????

bunlardan hepsini denerim brick olmaması garantiyse,ama çok uzağım bu cihaza elimde kalır diye korkuyorum kardeşim.

ne yapıcam öncelikle ls980 olanı google drıverden telefona atmayı denıyeyım.. sonra bu programlar yardımıyla flash kısmı var herhalde flashla dicem.....apk olarak kurulanı degil demek bu..

denediğim uymamışsa diğerlerini deneyerek ille uygun olanı bulurzmu diyorsun.. uymadığı taktirde inşallah bişey olmaz..
    birde bu autorec apk olarak kurulanı oluyor herhalde değilmi kardeşim..
    linklerdeki ls 980 olanı yükledim kardeşim dediğin gibi yaptım..twrp yüklendi..benim cihaz şimdi kesin LS 980 oluyor değilmi..
    şimdi twrp nin son versiyonlarından birini yüklememe gerek varmıdır..

helal olsun size sağolun valla yol gösterdiğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy59 -- 5 Haziran 2016; 17:39:38 >
  • ozy59 kullanıcısına yanıt
    twrp açılıyorsa modeliniz ls980dir.Attığım zaten son sürüm twrp
    tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy59 -- 7 Haziran 2016; 1:24:32 >
  • arkadaşlar denileni yaptım aynen 4.4.2 yükledim brick olmuştu cihaz sonra açıldı güncelledi kendini 5.0.2 oldu ben twrp yükleyip cloudy romu yükledim açılmıyor ama açılışta hata veriyor flash tool ile yüklemede yapamıyorum hata veriyor ne yapmam lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msalihaslan

arkadaşlar denileni yaptım aynen 4.4.2 yükledim brick olmuştu cihaz sonra açıldı güncelledi kendini 5.0.2 oldu ben twrp yükleyip cloudy romu yükledim açılmıyor ama açılışta hata veriyor flash tool ile yüklemede yapamıyorum hata veriyor ne yapmam lazım acaba?

5.0.2 güncellemesi o şekilde yapılsa yazardık zaten telefondan güncelleyin diye. bir kere de şu anlatılanı yapın. konunun son 30 sayfası böyle kafasına göre iş yapıp cihazı brick edenlerle dolu.

twrp'den cloudy 2.2 rom ve kk baseband dosyası kurun düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirchade

quote:

Orijinalden alıntı: msalihaslan

arkadaşlar denileni yaptım aynen 4.4.2 yükledim brick olmuştu cihaz sonra açıldı güncelledi kendini 5.0.2 oldu ben twrp yükleyip cloudy romu yükledim açılmıyor ama açılışta hata veriyor flash tool ile yüklemede yapamıyorum hata veriyor ne yapmam lazım acaba?

5.0.2 güncellemesi o şekilde yapılsa yazardık zaten telefondan güncelleyin diye. bir kere de şu anlatılanı yapın. konunun son 30 sayfası böyle kafasına göre iş yapıp cihazı brick edenlerle dolu.

twrp'den cloudy 2.2 rom ve kk baseband dosyası kurun düzelir.

abicim kızma ya :) geri 4.4.2 sürümünü yükledim şimdi imei okumuyor ve twrp yükleyince cihaz geri açılmıyor herşeyi okudumda anlayamadım başka bir recovery kursam olurmu acaba?
    ++
    orjinal romu kurup duruyorum twrp root herşey tamam ama cloudy romu yükleyince geri twrp açılıyor ne yaptıysam olmadı malesef telefon sürekli twrpde açıyor stock romdada simkartı algılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msalihaslan -- 8 Haziran 2016; 12:46:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

Arkadaşlar kusura bakmayın işim biraz acil onun için konuyu okuyamıcam.

Bu lg g2 ls980'in diğer g2 lerden farkı nedir acaba.

Herhangi kronik sorunu var mıdır? Cihazın yazılım işinden pek anlamayan birisine alıcaz da ona sorun çıkarır mı kullanmasında.

İsiniz acil olmadigi zaman okuyun.

Telefonun ne aciliyeti olabilir..

Konuyu okumayi useniyorum demiyorsunuz da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 9 Haziran 2016; 15:08:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım cihazın kronik bir sorunu var mı ve diğer modelden ne farkı var diye sordum sadece.

Androidle felan işim olmadığı ve anlamadığım için sordum zaten.Şu şu yazılım nasıl yükleniyor,konu içinde bulunabilecek birşey sormadım.

Birisine ikinci el bölümünden g2 alacaktım bu modeli gördüm.

Bizimde işimiz gücümüz var,36 sayfa konuyu bunun için mi okuyayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardımcı olun hangi hex editörle nasıl yapacaz lütfen yardım edin bir tütlü çözemedşim.
    Aşağıdaki hatayı alıyorum.
    farklı dll dosyasıda denedim. ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★
  • arkadaslar hex editor ile denedim olmuyor lutfen yardim edin crossdl d802 to ls980 hatasi veriyor hex editorle denedim bu sefer flashbtool previous load() hatasi veriyor cozum varmi.biri elinde calisan varsa siteye upload edebilirmi cihazda d80220c yazilim var cihaz ls980

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras5962

arkadaslar hex editor ile denedim olmuyor lutfen yardim edin crossdl d802 to ls980 hatasi veriyor hex editorle denedim bu sefer flashbtool previous load() hatasi veriyor cozum varmi.biri elinde calisan varsa siteye upload edebilirmi cihazda d80220c yazilim var cihaz ls980

crossdll hatası için LGUP_8974 dllsi kullanacaksınız
  • usta dll yi denedim olmuyor .

• baska basina gelen yokmu cozumu olan yokmu arkadaslar soylenen tum yollari denedim hex editorle tot dosyasini degistirdigim zaman flash tool previous load() hatasi veriyorlgup_8974 dll yi kullanıyorum gene ayni

• usta aynisini be de yapiyorum olmuyor

• selam arkadaşlar dün bir lg g2 aldım üzeinde ve iiçinde d802 yazıyordu bende d802dir diye yazılım güncelledim telefon ls980miş. daha önce de başıma gelmişti tot romu düzenleyerek clody 3.3 rom kurup sorunsuz kullanıyordum.

sorunum söyle telefona sorunsuz tot rom kurabiliyorum açılıyor. fakat ne yaptıysam clody rom kuramaddım %62 de set metadata ......failed diye bi hata veriyor yarıda kalıyor. açmaya çalışınca da böyle bi ekran geliyor. recoverye girmiyor. tekrar duzenlenmiş romu atıyorum rot ediyorum twrp kuruyorum deniyorum sonuç yine aynı 18 saatti bunla uğraşıyorum.  ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

• usta tot disyasini nadil duzenlefin ben yapsmiyorum banada yardimci olabilirmisin

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.