Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adamim2

selam arkadaşlar dün bir lg g2 aldım üzeinde ve iiçinde d802 yazıyordu bende d802dir diye yazılım güncelledim telefon ls980miş. daha önce de başıma gelmişti tot romu düzenleyerek clody 3.3 rom kurup sorunsuz kullanıyordum.

sorunum söyle telefona sorunsuz tot rom kurabiliyorum açılıyor. fakat ne yaptıysam clody rom kuramaddım %62 de set metadata ......failed diye bi hata veriyor yarıda kalıyor. açmaya çalışınca da böyle bi ekran geliyor. recoverye girmiyor. tekrar duzenlenmiş romu atıyorum rot ediyorum twrp kuruyorum deniyorum sonuç yine aynı 18 saatti bunla uğraşıyorum.  ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

clody 3.3 kurmayı başardım sorun twrp surumunden kaynaklanıyordu belki birinin işine yarar. şimdi de şebeke çekmiyor hattı okuyor imei duruyor ama şebeke yok servis yok diyor

• Sim kilidini açarsan düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

raikkonen hocam bugün başıma birşey geldi,başka arkadaşların da gelebilir o yüzden bu yazdıklarımı ilk mesaja eklerseniz sevinirim. download ve recovery moda girmeyip sadece fastbootta ekranı kalan arkadaşlar için yardımcı olacaktır yazdıklarım.

bizim telefona ait vietnam sitesindeki lolipop stock rom'u yükledim.fakat arkadaki power'in led ışığı sürekli yanıyordu.sonra sitedeki konuyu incelediğimde bir patch yayınlamışlardı onun için alıp kurayım sürekli yanmasın şarja yazık falan aldım kurdum sonra gördüm ki başka modele ait patchmış.telefon fastboot moda girdi ve downlad moda girmiyor,recoverye de girmiyor.

450 Fastboot mode started
    500 udc_started()
    660 -reset-
    670 -portchange-
    740 fastboot; processing commands

bu şekilde şeyler yazıyor ekranda.

önce bilgisayara adb kuruyoruz.sonra bizim telefona ait aşağıda bahsettiğim boot.img,aboot.img,recovery.img,laf.img 'yi c:/adb nin içine atıyoruz .
    ardından bu komutları uyguluyoruz

fastboot erase boot
    fastboot erase aboot
    fastboot erase recovery
    fastboot erase laf
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash aboot aboot.img
    fastboot flash recovery recovery.img
    fastboot flash laf laf.img
    fastboot reboot

ardından telefon son attıığımız rom ile açılıyor,ya da download mod'a girmek istediğimizde orası da açılıyor.

boot.img,aboot.img,recovery.img,laf.img dosyalarının linki

http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/LS980/Stock_Firmware/zvc_partitions/10-recovery.img
    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/LS980/Stock_Firmware/zvc_partitions/11-laf.img
    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/LS980/Stock_Firmware/zvc_partitions/4-aboot.img
    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/LS980/Stock_Firmware/zvc_partitions/6-boot.img

dosyaların başındaki 10- 11- 4- 6- 'ları silip adb'ye atarsınız

@`Raikonen`

Merhaba bütün işlemleri dediğiniz şekilde sorunsuz yaptım ama reboot fastboot dediğimde tekrar fastboot ekranı açılıyor. Güç tuşuna basılı tutup kapattığımda cihaz kapanıyor download moda almak için ses yükseltme tuşunada basarak USB kablosunu bağladığımda Download Mode yazıp tekrar aynı ekrana dönüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

quote:

selam arkadaşlar dün bir lg g2 aldım üzeinde ve iiçinde d802 yazıyordu bende d802dir diye yazılım güncelledim telefon ls980miş. daha önce de başıma gelmişti tot romu düzenleyerek clody 3.3 rom kurup sorunsuz kullanıyordum.

sorunum söyle telefona sorunsuz tot rom kurabiliyorum açılıyor. fakat ne yaptıysam clody rom kuramaddım %62 de set metadata ......failed diye bi hata veriyor yarıda kalıyor. açmaya çalışınca da böyle bi ekran geliyor. recoverye girmiyor. tekrar duzenlenmiş romu atıyorum rot ediyorum twrp kuruyorum deniyorum sonuç yine aynı 18 saatti bunla uğraşıyorum.  ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

clody 3.3 kurmayı başardım sorun twrp surumunden kaynaklanıyordu belki birinin işine yarar. şimdi de şebeke çekmiyor hattı okuyor imei duruyor ama şebeke yok servis yok diyor

telefonun anakartını söktm üzerinde d800 yazıyor. her parçası ayrı nerden bulaştıysam.
    neyse stock d800 romu kurdum yine gelmedi şebeke clody 3.3 kurdum yine gelmedi bu sefer imei null oldu en sonunda benzin doküp yakacam telefonu

• Bence de yakin cihazi. Tum toplama g2 sahiplerinin aynisini yapmasi dilegiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    kardeşim okuduğum kadarıyla bu cihazlar hakkında tecrubelisin. şimdi bu telefon d800 şebekeyi nasıl getirebilirim. sim kilidi kaldırmayla ilgili bişey bulamadım
  • ben telefoncuya verdim saolsun yarim saatte verdi telefon gayet güzel istediğim gibi çalışıyor xda forumunda bakıyorum bilen arkadaşlar var üşenmeden adam 80 sayfa soru cevap vermiş bizim burdaki arkadaşlar ukala ukala tavırlar millete söver gibi cevaplar insanlar sizden yardım istiyor ama siz bi işe yaradık ya üste çıkalım hemen mantığındasınız ayıp gerçekten çok ayıp alenen aşağılanıyo insanlar üşenmeden tüm konuları okudum herneyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: msalihaslan

ben telefoncuya verdim saolsun yarim saatte verdi telefon gayet güzel istediğim gibi çalışıyor xda forumunda bakıyorum bilen arkadaşlar var üşenmeden adam 80 sayfa soru cevap vermiş bizim burdaki arkadaşlar ukala ukala tavırlar millete söver gibi cevaplar insanlar sizden yardım istiyor ama siz bi işe yaradık ya üste çıkalım hemen mantığındasınız ayıp gerçekten çok ayıp alenen aşağılanıyo insanlar üşenmeden tüm konuları okudum herneyse..

Neden boyle konustugumu uzun uzun yazdim. Bak iste telefoncu halletmis ne guzel parani da almistir.

Biz telefoncu muyuz? Biz satici miyiz? Peki niye o zaman yardim etmek zorundaymisiz gibi davraniliyor?

Ben bu konuya kac sayfa cevap vermisim ona baktin mi? Ne emekler verdigim konuya toplama telefonlar dadaninca tabii ki sinirlenirim tabii ki gerekene hakaret ederim. Adam yardim istiyo etmeyince pmden kufur ediyor. Bu mu yardim isteme sekli? Onceden toplama telefonlar yokken muhabbet ederdik herkes ugrasirdi simdi mal gibi oturuyolar sadece birileri yardim etsin diye.

• arkadaşlar telefon lg logosunda takılı kaldı bilgisayar da görmüyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi d800 model
  • LG-LS980 AutoREC TWRP Recovery kuraken telefon hep Recovery mode geri döniyor normal açılmiyor sebebi ne olabirlir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortak -- 16 Haziran 2016; 2:17:04 >
  • Srk tool diye bir progaram var onu indir ve internetten nasıl kullanılacağını arastir kardeşim. Sorunun cozulecektir

• Selamlar
    Başta tarif edilenleriaynen yapıyorum dosyaları indirip ADB klasörüne atıyorum son ana
    kadar sorunsuz gidiyor fakat ''fastboot flash recovery recovery.img '' komutunu girdiğimde
    ''FAILED (remote: partition table doesn't exist )''
    diye bir hata veriyor dolayısıyla flash moddan kurtulamadım bu sorunu nasıl aşabilirim ?
    yardımcı olursanız sevinirim .
  • aynı işlemleri birkaç kez daha denedim bu kez sorunsuz oldu butun komutlar '' okay ''
    ile sonuçlandı ama hala fastboot modda açılıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayilan-01

aynı işlemleri birkaç kez daha denedim bu kez sorunsuz oldu butun komutlar '' okay ''
    ile sonuçlandı ama hala fastboot modda açılıyor :(

PM attım
  • Arkadaslar merhaba benim telim lg LS 980
    Ben root rom anlamadigim icin telefoncuya yaptirdim. Lg g3 rom yuklemis ancak com asiri isiniyo hatta face te yada internetteyken bile isiniyo reset atiyo tel. Cozumu nedir bunun ve de 4g var mi bu cihazda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Arkadaslar merhaba benim telim lg LS 980
    Ben root rom anlamadigim icin telefoncuya yaptirdim. Lg g3 rom yuklemis ancak com asiri isiniyo hatta face te yada internetteyken bile isiniyo reset atiyo tel. Cozumu nedir bunun ve de 4g var mi bu cihazda ?

G3 romda telefon videolarda reset atiyo onun ısınmayla alakası yok.

Isınma da muhtemelen arkada açık kalan bir program vardır

Tskr ederik cvp icin yani romu degistirsem reset atmaz. Peki 4 g varmi bu telde ?

• quote:

Tskr ederik cvp icin yani romu degistirsem reset atmaz. Peki 4 g varmi bu telde ?

Yok

Telefonda supersu yuklu telefonu konunhn basindaki yazinizi takip ederek room atilirmi. Root yapmam gerekli mi?

• quote:

Telefonda supersu yuklu telefonu konunhn basindaki yazinizi takip ederek room atilirmi. Root yapmam gerekli mi?

Roota gerek yok direkt rom atabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.