Bildirim
LG G2 MHL HDMİ çalışmıyor
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hdmi girişine tv den hdmi kablo takarak denediniz değilmi? Benim aliexpress den aldığım kablo çalışıyor! !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mhl değil slimport almanız gerekiyordu.
evet hdmi kablo ile denedeim tv ye bağladım ama tv de de bir yanıt alamadım kabloyu oc ye bağladığımda sorun yok kablo ve tv çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: thebyed
evet hdmi kablo ile denedeim tv ye bağladım ama tv de de bir yanıt alamadım kabloyu oc ye bağladığımda sorun yok kablo ve tv çalışıyor.
G2'de MHL yerine SlimPort kullanılıyor, SlimPort adaptör almanız lazım. -
teşekkürler beyler -
LG G2 mhl desteklemediği için çalışmaz. slimport adaptör lazım. ama bu seferde inan sıkıntı oluyor. her slimport desteklemiyor.quote:
Orijinalden alıntı: thebyed
evet hdmi kablo ile denedeim tv ye bağladım ama tv de de bir yanıt alamadım kabloyu oc ye bağladığımda sorun yok kablo ve tv çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 16 Aralık 2018; 0:14:52 > -
Hocam 3 sene önce bu konuda cevap yazmışım anılarım depreşti :) ben g2 yi sattım ama bu kablo duruyor isterseniz 40 TL gibi bir rakama satabilirim size..
bende yakında yeni tel alacağım nasip olursa :)quote:
Orijinalden alıntı: z@bers
Hocam 3 sene önce bu konuda cevap yazmışım anılarım depreşti :) ben g2 yi sattım ama bu kablo duruyor isterseniz 40 TL gibi bir rakama satabilirim size..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X