Şimdi Ara

LG G2 mi? Discovery Elite mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: foreversk

Arkadaşlar Lg'de karar kıldım. Ama 16 gb mi yoksa 32 mi alsam? 79 lira gibi bir fark var?
    Siz ne dersiniz acep? Gerek var mı ki

32 gb al,79 lira için sürünmene değmez

Keşke sd kart girişi olsaydı şu G2'de en kötü özelliği bu olsa gerek
  • quote:

Arkadaşlar Lg'de karar kıldım. Ama 16 gb mi yoksa 32 mi alsam? 79 lira gibi bir fark var?

79 TL farka kesinlikle değer. Al 32 gb bak keyfine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Sağolasın, almışken iyisini alayım bari ama 16 gb kolay kolay dolar mı ?
  • foreversk kullanıcısına yanıt
    16 gb ın 6 sı sisteme gidiyor ve sana 10 gb kalıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Sağolasın, almışken iyisini alayım bari ama 16 gb kolay kolay dolar mı ?

Tam hatırlamıyorum ama 4 gb zaten sistem kendine aliyor. Kaliyor size 12 gb alan. Ilk telefonu deneme amacli baya oyun yuklersiniz 3 4 tane 1-2 gb arasi oyun atsaniz zaten neredeyse 5 gb yer. Fotograf , muzik bide full hd film atarsaniz cok cabuk dolar. O yuzden 32 gb sizin icin ideal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

16 gb ın 6 sı sisteme gidiyor ve sana 10 gb kalıyor.

Tamam o zaman daha fazla uğraşmaya gerek yok.
    Lg g2 32 gb Kliksa.com gold rengi
  • Vatan bilgisayarda elite yi inceleme firsatim oldu,donanim olarak iyi bir cihaz fakat kasa kalitesi rezalet telefon sanki oyuncak gibi ,cok kotu plastik bir yapisi var.
    Daha once iki adet diiscovery aldim.bitanesinde ekran sararmasi oldu, digerini bu durum nedeni ile hemen sattim ve lg g2 32 gb aldim.cihazi sadece 1 gb ram fazla diye elite ile kiyaslamak bile yanlis.her anlamda lg ben burdayim diyor.general mobilenin cihazlarini kullanmis biri olarak bir daha asla gm kullanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ılkdmr

Vatan bilgisayarda elite yi inceleme firsatim oldu,donanim olarak iyi bir cihaz fakat kasa kalitesi rezalet telefon sanki oyuncak gibi ,cok kotu plastik bir yapisi var.
    Daha once iki adet diiscovery aldim.bitanesinde ekran sararmasi oldu, digerini bu durum nedeni ile hemen sattim ve lg g2 32 gb aldim.cihazi sadece 1 gb ram fazla diye elite ile kiyaslamak bile yanlis.her anlamda lg ben burdayim diyor.general mobilenin cihazlarini kullanmis biri olarak bir daha asla gm kullanmam.

Bende hiç GM kullanmadım ama kamera pikseli iyi diye biraz düşündüm.
    Ürün biraz daha kaliteli olsaydı ve GM Samsung gibi ünlü bir marka olsaydı gözüm kapalı alırdım gibime geliyor

• Malesef servis konusunda sinifta kaldilar.dokunmatik algilamasi azalmis ve sararmaya baslamis discovery i bayramdan sonra servise gondericem ,ips ekran yerine tft ekran takip gonderecekler.bu sekilde dunyanin en iyi telefonunu satsalar bos.
    Elite de dedigim gibi oyuncaktan farksiz,eger vatan da degilde disarida bir telefoncuda bakmis olsaydim bu maket mi diye sorardim:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.