Şimdi Ara

LG G2 mi? Discovery Elite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakınlarda telefon almayı düşünüyorum. Bu iki telefon arasında kaldım. İkisininde fiyatı birbirine çok yakın. Discovery elitin ekranı 0,3 inç daha büyükken Lg tek elde rahatça tutulabiliyormuş. Kamerada da Elite daha üstün, sizce hangisini almalıyım?

• Bence G2, o da ikisi arasında LG'nin ekranının daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Yazılım kısmını da unutmamak lazım...
  • sorulması bile çok abes olmuş bence tabiki g2
  • 1 hafta g2 elite arastirmasi yapmis, ve 2 aydir g2 kullanan biri olarak g2 hocam.
    Pisman olmazsiniz
    Gm pismanliktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanı gıdıp adam gıbı bır cıhaz alın g2 kullanıyorum cok cok memnunum,elıte nedır allah askına kapaga marka basıyorlar satıyorlar,oyun ındırıosun uyumsuz cıkıo selfıe cekıosun ters cıkıo gıdıp g2 alın kagıt ustundekı gordugunuz salt sayısal degerlerle karara varmayın sevıs ozellıkle telpa da cok kotu..

LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi?

• Herkes bu kadar emin olduğuna göre Lg alma vaktidir. Sağolun, varolun
  • Hayırlı olsun simdiden. Ben pili icin g2yi sectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Hayırlı olsun simdiden. Ben pili icin g2yi sectim.

Sağolasın :)
  • G2 ' nin şarjı çok iyi elite'in şarjı berbat - Elite kullanıcısı
  • Hiç düşünmeden G2 arkadaşım, elite alıp da maceraya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: casual

sorulması bile çok abes olmuş bence tabiki g2

+1..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @YAHYA@

G2 ' nin şarjı çok iyi elite'in şarjı berbat - Elite kullanıcısı

Berbat kelimesini acarmısın. Bu arada bende elite kullanıcısıyım 12 saat tel acık bluetooth acık internet acık 4 saat ekran acık kalma süresi görüyorum. Hatta hafta sonu evde herşey kapalı ekran ışığı otomotikte tam 4.5 saat oyun oynadım.

• Benim 1 - 2 gün zor yetiyor bi baskasi g2 kullanıyor 4 5 gün gidiyor dio

• quote:

Orijinalden alıntı: @YAHYA@

Benim 1 - 2 gün zor yetiyor bi baskasi g2 kullanıyor 4 5 gün gidiyor dio

Bir akıllı telefonun, sürekli kullanımda 4-5 gün gitmesi imkansız, ben gmd kullanıcısıyım arada mesajlarıma bakar dışarı çıktığım zaman müzik dinlerim biraz, evde bilgisayarım olduğu için pek işim düşmüyor. O da 4-5 gün gidiyor. Gün içinde sürekli internet kullanıp, oyun oynanırsa çoğu akıllı telefon günü zor çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

yanı gıdıp adam gıbı bır cıhaz alın g2 kullanıyorum cok cok memnunum,elıte nedır allah askına kapaga marka basıyorlar satıyorlar,oyun ındırıosun uyumsuz cıkıo selfıe cekıosun ters cıkıo gıdıp g2 alın kagıt ustundekı gordugunuz salt sayısal degerlerle karara varmayın sevıs ozellıkle telpa da cok kotu..

LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi?

+1 Nokta

• lg fanboyları sarmıs yine elite kullanmadan konusuolar Elite al
  • Kullananlari paylasiorum zaten cin oyuncagi sevdalisi

• Fazladan en 1 gb ram dışında en ufak bir artısı olmayan elite i önermek abes olur

• Arkadaşlar Lg'de karar kıldım. Ama 16 gb mi yoksa 32 mi alsam? 79 lira gibi bir fark var?
    Siz ne dersiniz acep? Gerek var mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreversk

Arkadaşlar Lg'de karar kıldım. Ama 16 gb mi yoksa 32 mi alsam? 79 lira gibi bir fark var?
    Siz ne dersiniz acep? Gerek var mı ki

32 gb al,79 lira için sürünmene değmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.