Şimdi Ara

LG G2 mi G3 mü almalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600'e g4 nerede var ? Paralel ithalat diyorsanız Trabzon'da oturduğum için o işlere bulaşmak istemiyorum, burada şubesi olan büyük bir mağazadan satın almak istiyorum. Ayrıca z3c'de çatlama veya telefonun ekranının çerçeveden çıkması gibi problemler varmış , sizin hiç başınıza geldi mi ? Ya da bunlar garanti süreci içerisinde mi ? Yeni üretimler ile düzeltilmiş olabilir mi ?
  • Hocam o tur sorunlar her turlu telefinda olur. Z3 c alırsaniz uzuleceginizi zannetmiyorum. Bence g2 ve g3 e gore cok daha kaliteli bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Hocam o tur sorunlar her turlu telefinda olur. Z3 c alırsaniz uzuleceginizi zannetmiyorum. Bence g2 ve g3 e gore cok daha kaliteli bir cihaz.

Tamamiyle katılıyorum hocam, g2 bakıyorum yok sarardı yok bi yeri çatladı, g3 bakıyorum yok çok ısınıyo şarjı yok, yok çekmiyor vs. Böyle bakarak bir yere varamayacağımı anladım. En sorunsuzu ve stabili bu şu ana kadar z3c . g2 ve g3 arasında gidip gelirken içimde bi kararsızlık vardı ama sony bunu alıp götürdü. Bunda emeği geçen herkesin ellerinden öpüyorum :) Galaxy Wonder vakası yaşamamak için elimden geleni yapıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlmrthn -- 20 Ağustos 2015; 19:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

Yok o z2 nin kulaklığı. P nin verdiği kulak içi kulaklıktı, Z3c onu bile vermemiş. youtube da kutu açılımı videolar vardı orada görebilirsiniz

Hocam unboxing'leri izliyordum da beyaz z3c'de kulak içi kaliteli bir kulaklık çıkarken siyahında bildiğimiz pazar malı düz kulağa oturmayan kulaklık çıktı, hatta bir unboxing'te hiç çıkmadı. Bu şans veya renk ile alakalı bir şey mi acaba ?
  • anlmrthn A kullanıcısına yanıt
    Sony garantili ürünlerde o dandik kulaklık geliyor. Ama paralel ithalat olan cihazlarda kaliteli gelme olasılığı var almadan önce satıcıya da sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

1679 tl + 100 tl puanla lg g4 32 gb

Arkadas guzel bir oneri yapmis bence degerlendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

Sony garantili ürünlerde o dandik kulaklık geliyor. Ama paralel ithalat olan cihazlarda kaliteli gelme olasılığı var almadan önce satıcıya da sorabilirsiniz.

Hocam o attığın 150 liralık z2 kulaklığı kaliteliyse almayı düşünebilirim, başka uygun fiyata güzel bir kulaklık öneriniz varsa onlara da açığım. Bendehttp://www.teknosa.com/urunler/110260593/sony-mdrex50lpw-kulakici-kulaklik bu model var kulaklık olarak. Daha iyisi olarak ne önerebilirsiniz ?

• anlmrthn A kullanıcısına yanıt
    oturdugun yerde şube olsa ne olur olmasa ne olur. cihaz bozulsa gidecegi yer izmir ist . gitti gidiyorda 1579 tlye g4 32 gb mevcut. suan piyasanin en iyisi. camera donanim vs.

• Z2 z3c alabilirsin daha iyidir g3 ten.

• G3 pişmanlıktır. Ekranı beni kandırdı. Z2 alın bence.

• Bence kesinlikle z3c almalısın. Senin isteklerine en uygun telefon o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside game -- 21 Ağustos 2015; 9:35:45 >
  • Bence g2 bu saaten sonra alınmaz g3 ün tek eksik yanı arayüz çok akıcı degil bu yazılımla çözülebilir. Bataryası çok kötü degil ekran parlaklığını otomatik max yapsan 3 küsür satt otomatik mini yaparsan 4 küsür saat ekran süresi alırsın.
    Z2 z3 çok harika cihazlar ama çerçeveleri çok kötü çerçeve sorun degil diyırsan hiç düşünmeden z3 alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Ağustos 2015; 9:56:02 >
  • Sony Turkiye kutulara dandik kulaklik koyuyo.Diger ulkelerde kaliteli kulakliklar cikabiliyo.Bu yuzden paralel ithalatlardaki kulaiklar daha kaliteli..Hatta bi ara paralel ithalatda gurultu engelleyici kulakliklar cikiyodu.

• G2 eskidi G3 al
  • Arkadaşlar o güzel yorumlarınız için çok çok teşekkürler, kararımı verdim bir kaç gün içerisinde z3c alıyorum :) Dediğiniz gibi paralel ithalat olmayan ürünlerde 5 liralık çağ dışı kulaklık verilliyor, yakışmamış sony'e :) Bir de hangi renk alsam karar veremedim, bütün dertlerim bitti geriye o kaldı Beyazı çok güzel, çerçeveleri falan çok hoş duruyor ama uzun kullanımda ne olur, nasıl durur bilemiyorum. Siyahı da çok hoş, wonder'ı da mecburen beyaz aldığım için de siyaha bir özlemim de yok değil. Siz olsanız ne alırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

Arkadaşlar o güzel yorumlarınız için çok çok teşekkürler, kararımı verdim bir kaç gün içerisinde z3c alıyorum :) Dediğiniz gibi paralel ithalat olmayan ürünlerde 5 liralık çağ dışı kulaklık verilliyor, yakışmamış sony'e :) Bir de hangi renk alsam karar veremedim, bütün dertlerim bitti geriye o kaldı Beyazı çok güzel, çerçeveleri falan çok hoş duruyor ama uzun kullanımda ne olur, nasıl durur bilemiyorum. Siyahı da çok hoş, wonder'ı da mecburen beyaz aldığım için de siyaha bir özlemim de yok değil. Siz olsanız ne alırdınız ?

Hocam Z3C gibi bi cihaza siyah yada beyaz yakışmıyor bence. Ben olsam yeşili alırdım

• Hocam normalde yeşili çok severim ama bunun yeşil versiyonunda çerçeveleri kötü geldi bana, sanki telefon yeşil değil de yeşil bir kapak takılmış gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.