Şimdi Ara

LG G2 mi G3 mü almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu soruyu daha önce onlarca kez gördüğünüzü biliyorum ancak o başlıklar bile içimdeki merakı sindirmedi. Elimde şu an Galaxy W model , aldığım günden itibaren nefret ettiğim, telefondan beni soğutan bir ürün var. Bu yaz değişmek istiyorum ve bütçeme uygun en önemli 2 telefon g2 ve g3. İkisinin arasında kaldım, g2'ye yöneliyorum ancak 2013 çıkışlı bir telefon olduğu için beni ne kadar götüreceğini bilmiyorum, bu forumdan okuduğum kadarıyla ise en az g3 kadar sorunlu bir telefon. g3'e yöneliyorum herkes ısınma sorunundan ve şarjın su gibi gitmesinden şikayetçi. Gerçekten iki telefondan hiçbirine bu yorumlar yüzünden içim sinemedi. Benim tek istediğim beni 3-4 yıl ağır sorunlar çıkmadan götürebilecek, 3-4 sene sonraki uygulamaları da destekleyebilecek stabil , kasmayan bir telefon ( iPhone'a yönel diyebilirsiniz ancak fiyatları biraz el yakıyor :) ). Wonder yüzünden ne oyun oynayabildim ne uygulama indirebildim o yüzden tek istediğim beni götürebilecek bir telefon. Siz hangisini önerirsiniz ? Şu dönemde hangisini almak daha mantıklı olur ? G3 aldığımda "keşke g2 alsaydım" veya g2 aldığımda "keşke g3 alsaydım" demek istemiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlmrthn -- 20 Ağustos 2015; 12:31:08 >

• G3ü kamera g2yi batarya performansı için tercih edebilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera ile pek işim olacağını zannetmiyorum, kare kare insancıklar olmasın yeter :) Bana aldıktan sonra pişman olmayacağım bir telefon lazım kısacası :)
  • anlmrthn A kullanıcısına yanıt
    Her iki cihazıda 6 ay gibi bir sürede kullandım, G3'ü şu an kullanıyorum. 3-4 yıl götürsün beni diyorsanız açıkçası ikisini de tercih etmeyin. G3'ü başta eliyorum zaten, gerek pil, gerek arayüz akıcılığı, gerek ısınmada bi yerden sonra insana saç baş yolduruyor açıkçası. Ben 6 ay G2 kullandıktan sonra 1,5 ay S3 kullandım, sonra G3 aldım, aldığımın ikinci günü "keşke G2 alsaydım" dedim. G2 alırsanız sizi üzeceği yer bi kamerası, bir de (kişiden kişiye değişebilir tabi) malzeme kalitesi olacaktır.

Eğer imkanınız varsa kesinlikle Xperia Z2 veyahut Xperia Z3 Compact alın derim. Ama alamıyorsanız, G2 32 GB tavsiye ederim
  • Hocam öncelikle umursayıp, yardım ettiğiniz için çok çok teşekkür ederim :) Ben de g2'ye yöneldim, aklımdaki tek soru işte pişman olur muyum sorusuydu, sorduğum çoğu kişi g2 dedi. Dediğiniz gibi z2 ve z3c 'ye de baktım, fiyat olarak aynı g3 ile, o yüzden alabileceğim telefon sınıfına giriyor ancak telefon hakkında pek hatta hiç bir fikrim yok ? Biraz aydınlatabilir misiniz ? Tek bildiğim z3c sanırsam mini versiyon gibi bir şeymiş ki ben de özellikle büyük ekranı fazla sevmeyen birisiyim. Önerir misiniz acaba ?
  • Z2 tavsiye ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

Hocam öncelikle umursayıp, yardım ettiğiniz için çok çok teşekkür ederim :) Ben de g2'ye yöneldim, aklımdaki tek soru işte pişman olur muyum sorusuydu, sorduğum çoğu kişi g2 dedi. Dediğiniz gibi z2 ve z3c 'ye de baktım, fiyat olarak aynı g3 ile, o yüzden alabileceğim telefon sınıfına giriyor ancak telefon hakkında pek hatta hiç bir fikrim yok ? Biraz aydınlatabilir misiniz ? Tek bildiğim z3c sanırsam mini versiyon gibi bir şeymiş ki ben de özellikle büyük ekranı fazla sevmeyen birisiyim. Önerir misiniz acaba ?

Eğer büyük ekran sevmiyorsanız kesinlikle Xperia Z3 Compact'ı alın derim. Pili (Android cihazlar arasında en iyi pil performansına sahip cihazlardan biridir), kamerası (G2'den daha iyi olduğu aşikar), arayüz/genel performansı, gereksiz yere ısınmaması vs olarak uzun ömürlü cihaz kategorisine rahatlıkla yerleşir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Hocam öncelikle umursayıp, yardım ettiğiniz için çok çok teşekkür ederim :) Ben de g2'ye yöneldim, aklımdaki tek soru işte pişman olur muyum sorusuydu, sorduğum çoğu kişi g2 dedi. Dediğiniz gibi z2 ve z3c 'ye de baktım, fiyat olarak aynı g3 ile, o yüzden alabileceğim telefon sınıfına giriyor ancak telefon hakkında pek hatta hiç bir fikrim yok ? Biraz aydınlatabilir misiniz ? Tek bildiğim z3c sanırsam mini versiyon gibi bir şeymiş ki ben de özellikle büyük ekranı fazla sevmeyen birisiyim. Önerir misiniz acaba ?

Eğer büyük ekran sevmiyorsanız kesinlikle Xperia Z3 Compact'ı alın derim. Pili (Android cihazlar arasında en iyi pil performansına sahip cihazlardan biridir), kamerası (G2'den daha iyi olduğu aşikar), arayüz/genel performansı, gereksiz yere ısınmaması vs olarak uzun ömürlü cihaz kategorisine rahatlıkla yerleşir

Alıntıları Göster
    Hocam yardımın için çok teşekkürler, oyun performansı vs nasıldır z3c'nin ? Bir de sony ne kadar destekler cihazı veya donanımsal olarak güncelleştirme alma olayı nasıldır ? Sanırsam şarj vs girişleri telefon kenarından açılan plastik haznede yer alıyor, o hazne uzun süreli kullanımda sorun çıkartır mı acaba ? Teşekkürler tekrardan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlmrthn -- 20 Ağustos 2015; 14:01:01 >

• O fiyata Xperia Z2 alın akıcılığı kaliteyi hissedin

• quote:

Hocam yardımın için çok teşekkürler, oyun performansı vs nasıldır z3c'nin ? Bir de sony ne kadar destekler cihazı veya donanımsal olarak güncelleştirme alma olayı nasıldır ? Sanırsam şarj vs girişleri telefon kenarından açılan plastik haznede yer alıyor, o hazne uzun süreli kullanımda sorun çıkartır mı acaba ? Teşekkürler tekrardan :)

Oyun performansı -720p üzerine S801ac birleşince- yine aynı şekilde Android cihazlar arasındaki en iyi cihazlar arasındadır hocam. Sony'nin yazılım destekleme konusunu şöyle söyleyeyim; öncelikle sırasıyla çıkan Xperia Z serisi cihazlar;

Xperia Z (2013)
    Xperia Z1 (2013)
    Xperia Z1 Compact (2014)
    Xperia Z2 (2014)
    Xperia Z3 (2014)
    Xperia Z3 Compact (2014)
    Xperia Z3+ (2015)

Gördüğünüz gibi serinin ilk cihazı olan Xperia Z, Android 4.1 ile çıktı ve üzerine 6 cihaz çıkmasına rağmen Android 5.0 güncellemesini aldı, üstelik Android 5.1 güncellemesini de alacak. Burdaki durumdan yola çıkarak Xperia Z3 Compact'ın güncelleme konusunda daha çok yolu olduğunu söylebiliriz

Evet, şarj etmek için kapağını çıkarmanız lazım. Uzun süreli kullanımda sorun yaşayanı duymamıştım, tabi siz de forumdaki konusunda bunu sorabilirsiniz.

• Hocam gerçekten yörüngemi bir anda içime sinmeyen 2 telefondan daha içime sinen, oturmuş, istediğim türde bir telefona çevirdiniz. Telefonun tasarımı inanılmaz güzel ve eğer dediğiniz gibi uzun sürede sorun çıkartmıyorsa o kapakçıklar harikülade bir tasarımı var. Ekranının 720 p olması kötü mü sizce ? Şu anda g2 ile z3c arasındayım :) Arayüzü çöp diyor bazı arkadaşlarım ancak pek de kötü gelmedi bana. Biraz daha araştırmadan sonra herhalde z3c alacağım ya :) G2'nin yok ekran sararmadan tut binbir türlü sorunuyla uğraşmak istemiyorum :) Temiz ve net bi telefon istiyorum.
  • quote:

Hocam gerçekten yörüngemi bir anda içime sinmeyen 2 telefondan daha içime sinen, oturmuş, istediğim türde bir telefona çevirdiniz. Telefonun tasarımı inanılmaz güzel ve eğer dediğiniz gibi uzun sürede sorun çıkartmıyorsa o kapakçıklar harikülade bir tasarımı var. Ekranının 720 p olması kötü mü sizce ? Şu anda g2 ile z3c arasındayım :) Arayüzü çöp diyor bazı arkadaşlarım ancak pek de kötü gelmedi bana. Biraz daha araştırmadan sonra herhalde z3c alacağım ya :) G2'nin yok ekran sararmadan tut binbir türlü sorunuyla uğraşmak istemiyorum :) Temiz ve net bi telefon istiyorum.

Piksel yoğunluğu 319 ppi, açıkçası gayet yeterli. Arayüzünü ben seviyorum açıkçası, o da kişisel bir tercihtir.

• Hocam kararımı z3c'de kıldım ancak bildiğin üzere telefonlara taksit kalktı ve kurban, düğünler vb. derken nakit ödeme biraz sıkıntı olabilir ? Bu konuda çözümler nelerdir ? İlla gidip kredi mi çekilmesi lazım ?
  • Z3c kullanıyorum size de öneririm. Performans batarya bakımından çok iyidir. Yandaki kapaklar bende sorun oluşturmadı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Hatta arada kapağı çıkarıp takıp oynuyorum sıkıntı olmuyor Eğer kapaklarla ilgili korkunuz varsa manyetik şarj öneririm böylece kapaklara hiç dokunmanıza gerek kalmadan şarj edebilirsiniz.

• LG başlığı altında beni LG'den döndürüp z3c'ye yönelttiniz ya, daha bir şey demiyorum Gerçekten yardımlarınız ve o değerli yorumlarınız için çok çok teşekkürler, yani ben android dünyasının iPhone'unu arıyodum ve siz onu bana önerdiniz. Bir tanesiniz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

Z3c kullanıyorum size de öneririm. Performans batarya bakımından çok iyidir. Yandaki kapaklar bende sorun oluşturmadı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Hatta arada kapağı çıkarıp takıp oynuyorum sıkıntı olmuyor Eğer kapaklarla ilgili korkunuz varsa manyetik şarj öneririm böylece kapaklara hiç dokunmanıza gerek kalmadan şarj edebilirsiniz.

Peki sony'nin z3c ile birlikte verdiği aparatlar nasıl ? Ben şu an wonder telefonumda da sony kulaklık kullanıyorum ancak gerçekten merak ettim z3c'nin yanındaki kulaklığı vs. Kalitesi nasıldır ? Bir earpods eder mi ? Sony bana hep müzikle bütünleşmiş bir marka olarak gelmiştir, bu yüzden kulaklığı merak ettim

• Boyut sikinti değilse z3c al bende g2 kullanicisiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yanında verdiği kulaklık çok kötü mağazalarda satılan 5 liralık kulaklıklar gibi, ben onun yerine eski Xperia p telefonumun kulaklığını kullanıyorum. z2 de verdiği kulaklığı verse çok iyi olurduhttp://www.btsony.com/asp/product/3715/Sony-MDR-NC31EM-Dijital-Gurultu-Gideren-Mikrofonlu-Kulaklik-Siyah ses konusunda sizi üzmez telefon ama çok çok iyi değil ses performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

Hocam yanında verdiği kulaklık çok kötü mağazalarda satılan 5 liralık kulaklıklar gibi, ben onun yerine eski Xperia p telefonumun kulaklığını kullanıyorum. z2 de verdiği kulaklığı verse çok iyi olurduhttp://www.btsony.com/asp/product/3715/Sony-MDR-NC31EM-Dijital-Gurultu-Gideren-Mikrofonlu-Kulaklik-Siyah ses konusunda sizi üzmez telefon ama çok çok iyi değil ses performansı

Bu linkini attığın xperia p'nin kulaklığı mı yoksa compact'in yanında verilen kulaklık mı ? İkisi de değilse sonradan aldığın bir kulaklık mı ? Çözemedim tam.

Yok o z2 nin kulaklığı. P nin verdiği kulak içi kulaklıktı, Z3c onu bile vermemiş. youtube da kutu açılımı videolar vardı orada görebilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.