Şimdi Ara

LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alıcam karar veremiyorum sizce LG G2 mi yoksa General Mobile Discovery Elite mi ?

• ıkısı kıyaslanmaz bıle,en azından yazılım ve batarya acısından kalıte ve servıs olaylarıda malum gmd de,o yuzden kesınlıkle g2 onerırım gmd hem cıhaz hem servıs olarak rısklı..

LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ GM DİSCOVERY ELİTE Mİ

• acaba ithalatçı garantili lgnin ne gibi bir üstünlüğü var telpaya karşı açıklarsan sevinirim. delta en az telpa kadar paragöz ki, forum da gördüğüm kadarıyla bir de üzwrine telefona hasar verip gönderiyormuş yazılanlara göre.

iki düşürmede ekranı parçalanan g2nin yazılım desteği dışında ne gibi üstünlüğü var onu da açıkla. açıkladığın üstünlük 500 tlden fazla olsun ki ekran kırılmasıyla eşdeğer olsun.
  • 5 kez dusurdum nolcak simdi seyyardan alinma 3.kalite dandik bi kilifla hemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seninkine bişey olmamış ama ekranını 2. kez 3. kez kıranlarda var forum da. onları ne yapıcaz.
  • G2.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingetka

seninkine bişey olmamış ama ekranını 2. kez 3. kez kıranlarda var forum da. onları ne yapıcaz.

köşesinin üstüne sert bir şekilde düşerse her telefon rahatlıkla kırılır. tamam g2 diğerlerine göre daha dayanıksız kabul fakat 30 cm den düşürüncede kırılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Samsung mu ? LG mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperıa sp kullandım bundan once o tas gıbı muhtemelen onunla yasadıgım kazalarda g2 can verırdı,tabıkı ben g2 yı en saglam cıhazlar kategorısıne sokmuyorum sadece abartan ıkı uc trollun dedıgı gıbı dayanıksız degıl onu soyluyorum bızzat yasadım cunku,ayrıca pratıkte her dusme bırbırı ıle ayn degıl,yanı oyle bır dusurursunkı ılk seferde z2 nınde ekranını catlatabılırsın.yanı bana kımse telefon dustugunde kırılmaz dıyemez,ılkınde kırılmaz demekte sacma 3.de mutlaka kırılı demekte sacma,anlık farklı olaylar cunku.
  • Sen g2 ye haksizlik yapiyirsun. Ben discivery alanlara sasiriyorum

• benim kafam da g2 ye yatkındı ama bi fikrinizi alayım dedim herekese teşekkürler

G2 alıcam
  • G2 alın.

• G2 al rahatına bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.