Bildirim
lg g2 mi note 2 mi fiyat 1200 tl maksimum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatlara nereden baktın bilmiyorum ama toplantılara girerim çok not alırım diyorsan Note2 denilir. Bunun dışında harici bellek desteği var. Geri kalan tüm konularda LG G2 gözü kapalı seçtirir kendini. Ayrıca 32 GB lık olanı 1289 TL. -
g2 :) o fiyat aralığında alınacak en iyi telfonların başında geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Lily Allen
g2 :) o fiyat aralığında alınacak en iyi telfonların başında geliyor
Yalnız garantiye güvenemiyorum.Garantili almayı düşündüğümdede lg g2 1400 note 2 1200 beni note 2 ye iten nedende o aslında bende g2 istiyorum note 2 nin ekran işlemcisi oyun oynamak için 2-3 sene daha güncel kalabilir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: arrow1
quote:
Yalnız garantiye güvenemiyorum.Garantili almayı düşündüğümdede lg g2 1400 note 2 1200 beni note 2 ye iten nedende o aslında bende g2 istiyorum note 2 nin ekran işlemcisi oyun oynamak için 2-3 sene daha güncel kalabilir mi ?
Hocam note 2 nin işlemcisi düşük. İdare etmesine eder belki ama bi g2 varken alınmaz bence zaten tablet gibi bişey ben hiç tavsiye etmiyorum ayrıyetten SAMSUNG ÇÖp deriz hani ne olacagı belli olmaz.
l2 ise garantili meselesini anlamadım ama hepsiburada da 1300 lira. daha ucuzu da bulunabilir aranırsa
-
quote:
quote:
quote:
Yalnız garantiye güvenemiyorum.Garantili almayı düşündüğümdede lg g2 1400 note 2 1200 beni note 2 ye iten nedende o aslında bende g2 istiyorum note 2 nin ekran işlemcisi oyun oynamak için 2-3 sene daha güncel kalabilir mi ?
Hocam note 2 nin işlemcisi düşük. İdare etmesine eder belki ama bi g2 varken alınmaz bence zaten tablet gibi bişey ben hiç tavsiye etmiyorum ayrıyetten SAMSUNG ÇÖp deriz hani ne olacagı belli olmaz.
l2 ise garantili meselesini anlamadım ama hepsiburada da 1300 lira. daha ucuzu da bulunabilir aranırsa
garantiden kastım distribütör alalımbakalım.com dan söylüyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
garantiden kastım distribütör alalımbakalım.com dan söylüyorum
Valla hocam anlamam da o işlerden pek ama almışken iyisini alın bence. note 2 e bulaşmayın yani g2 varken
-
Note 2'nin işlemcisi gayet yeterli fakat iş yazılımda bitiyor. Şuanki S3'ün durumunu düşünürseniz (kasmaktan ölüyor stock rom ile) Note 2'nin de ömrünü kestirmek çok zor olmasa gerek. Hadi diyelim custom rom yükleyeceksiniz, kapalı yazılım ve kapalı kaynak kodları ile stabil bir custom rom bulmak neredeyse imkansız.
G2 ise daha yeni telefon, Google ile anlaşmasından kaynaklı en az zorunlu 7-8 ay daha güncelleme alacak. Ondan sonra LG'nin insafına kalmış ama bana verir gibime geliyor kendini daha yeni toparlamaya başladı çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
Note 2'nin işlemcisi gayet yeterli fakat iş yazılımda bitiyor. Şuanki S3'ün durumunu düşünürseniz (kasmaktan ölüyor stock rom ile) Note 2'nin de ömrünü kestirmek çok zor olmasa gerek. Hadi diyelim custom rom yükleyeceksiniz, kapalı yazılım ve kapalı kaynak kodları ile stabil bir custom rom bulmak neredeyse imkansız.
G2 ise daha yeni telefon, Google ile anlaşmasından kaynaklı en az zorunlu 7-8 ay daha güncelleme alacak. Ondan sonra LG'nin insafına kalmış ama bana verir gibime geliyor kendini daha yeni toparlamaya başladı çünkü.
aslına bakarsanız çok yoğun bi kullanıcı degilim güncelleme konusunda sonuna kadar haklısınız note 2 kitkat ın üstüne çıkmıcak büyük ihtimal lg g2 nin de muamma bnm kafamı karıştıran nokta g2 nin kamerası sanal tuşları ve distiribütör garantili fiyatları lg g2 1400 note 2 1200 açıkcası bu konular kafamı karıştırıyo
-
Kesinlikle lg g2. Daha yeni bir cihaz ve guncelleme alir. Islemcisi de iyi eski degil. Seni rahatca iki yil goturur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Delta Servis benim bildiğim, Paralel ithalatçıların en düzgünü, işini düzgün yapanları. DH'de üyelikleri vardı ve sorunlara buradan da cevap veriyorlardı. Tabi siz bilirsiniz ama Note 2'ye bence bu saatten sonra para verilmez.
Abimde G2, bende de Nexus 5 mevcut ve emin olun, sanal tuşlar herhangi bir sorun oluşturmuyor. Özellikle G2'de alt çerçeve oldukça ince olduğu için gayet kullanışlı oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
Delta Servis benim bildiğim, Paralel ithalatçıların en düzgünü, işini düzgün yapanları. DH'de üyelikleri vardı ve sorunlara buradan da cevap veriyorlardı. Tabi siz bilirsiniz ama Note 2'ye bence bu saatten sonra para verilmez.
Abimde G2, bende de Nexus 5 mevcut ve emin olun, sanal tuşlar herhangi bir sorun oluşturmuyor. Özellikle G2'de alt çerçeve oldukça ince olduğu için gayet kullanışlı oluyor.
bu arada hocam delta degil betpa diye bi firmaymış garatisi -
LG G2 alacaksanız sakın 16 GB almayın.
Sanal tuş ilk başta güzel gibi ama sonradan pek hoş olmuyor.
Note 2 ye gelince, kalem kullanacak ve daha büyük ekran derseniz, tercihiniz Note 2 olmalı.
ios tan android geçen biri olarak şöyle söyleyebilirim. Android güncellemeleri pek ios gibi keskin ve derinden olmuyor. En azından şu ana kadar. Note 2 hiç güncellenmeseydi ne olurdu. Hiçbir kaybı olmazdı bence.
O yüzden Note 2 de alsanız güncelleneme almasa da sizi pek üzeceğini sanmam.
LG G2, G3 çıkınca popülerliğini yitirmiş bir cihaz. Ama Note3'e rağmen Note 2 hala tercih edilebiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Font_Drakula
LG G2 alacaksanız sakın 16 GB almayın.
Sanal tuş ilk başta güzel gibi ama sonradan pek hoş olmuyor.
Note 2 ye gelince, kalem kullanacak ve daha büyük ekran derseniz, tercihiniz Note 2 olmalı.
ios tan android geçen biri olarak şöyle söyleyebilirim. Android güncellemeleri pek ios gibi keskin ve derinden olmuyor. En azından şu ana kadar. Note 2 hiç güncellenmeseydi ne olurdu. Hiçbir kaybı olmazdı bence.
O yüzden Note 2 de alsanız güncelleneme almasa da sizi pek üzeceğini sanmam.
LG G2, G3 çıkınca popülerliğini yitirmiş bir cihaz. Ama Note3'e rağmen Note 2 hala tercih edilebiliyor.
bnde sizin gibi düşünüyorum aslında sanal tuşlar ekrandan çalıyo note 2 de ekran büyüklügü açısından hoşuma gitmio degil bana agır oyunları 2-3 sene daha rahat oynatabilecekse note 2 yi almayı düşünüyorum aslında
-
artık note2 alınmaz eskı teknolojı kalıyor ve ılerıye donuk G2 daha mantıklı bır cıhaz olacaktır. -
Bence g2 32 gb lık modeli almalısın.hem note 2 den daha güncel bir cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
Bu forum bu kadar düştü demek. Baksanıza G2 ile Note2 kıyaslanıyor.
insanların belli bi alım gücü var ona göre degerlendirme yapıorum yukarıda okursan hoşuna gitmiosa yorum yapmazsın gelip de burda saçma sapan şeyler söyleme
G2 ile Note2 arasında pek fiyat farkı yok ki? Kaldı ki G2 32gb'ı sıfır garantili olarak 1060 TL'ye forumdan alanlar var. Ben mesajımın neresinde insanların alım gücüyle alakalı bir cümle sarf ettimde "insanların belli bi alım gücü var" bla bla diyerek laf gavutluyorsunuz? Bu yazdığınızın, alıntıladığınız mesajımla ilgisi ne? Kaldı ki G2, Note2'den biraz daha ucuza alınabilecek bir akıllı telefon. Alım gücü olarak yazdığım yoruma bakarsak gayet yerinde bir yorum. Üstüne üstlük performans olarak G2, Note2'yi 6'ya katlıyor. Yazdığım mesajımın neresi saçma? Eğer sizin, yazdığım mesajı anlayabilecek kapasitede beyniniz yoksa yapabileceğim bir şey yok. Ancak böyle içi boş cümleler konuşursunuz. Asıl sizin yazdığım yoruma verdiğiniz cevap saçma. Bir söz vardır. "Boş konuşup kendini alçaltacağına sus daha iyi." Eğer bu foruma bir konu açtıysanız, gayet tabi her üye gibi benimde o konuya mesaj yazma hakkım vardır. Kimseye "benim konuma mesaj yazma!" demeye hakkınız yoktur. Herkes mesaj yazabilir, yazacaktır. Tabii saygı çerçevesinde. Fakat sizin cümleleriniz bunun tam tersini söylüyor. Mesajıma verdiğiniz cevaptan görüyorum ki bu forumda sizden öğrenebileceğim bir şey yok. Dolayısıyla tarafımdan engellendiniz. Ayrıca akşam akşam sinirlerimi gerdiğiniz için de sizi şikayet ediyorum.
hocam alanlar varla falan işim yok bnm garantili cihaz almak istiyorum diyorum çöpe atılacak 1000 liramız yok ne yazık ki gelipte burda insanlara ahkam kesmek kimsenin hakkı degil isteyen istedigini kıyaslar daha fazla büyütmeden kapatalım düzeysizligin luzumu yok
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- snapchat panoya kopyalandı ne demek
- telefonda arama simgesi kayboldu
- yalnızca acil aramalar sorunu
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- miracast nasıl açılır
- galaxy smarttag 2 ne işe yarar
- samsung s26 ne zaman çıkacak
- z fold special edition
- one ui 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X