Şimdi Ara

LG G2 mi Samsung S4 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de g2, baya sağlam telefon diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

Orijinalden alıntı: Anicetus

Beyler sizce hangisi mantıklı samsung servısınde tanıdık var sorun olursa yardımcı olur o cezbedio ama LG G2 daha iyi diyorlar sizce ne yapmalıyım ?

s4 taabiki tartismam bile hafiza karti takilamamasi batarya degisimi olmamasi oyunlarda isinmasi bence s4 alman icin yeterli sebeptir diye dusunuyorum

afedersin ama ısındığını nerden çıkardın sormak isterim. iki hafta önce çok yakın arkdaşıma aldık ve sürekli kullanıyorum. ne ısınma ne takılma en ufak bir sıkıntı yok. bilmeden yorum yapmayın

mesut çevik sölediği için olabilir mi? sende olmayabilir ama bu hiçbir cihazda olmayacak anlamına gelmez ben adamın dediğini diyorum zaten fanboylukta son boyut olduğun belli hemen 7 sülalen bile kullanıyordur almıştır eminim hiçbirinde sıkıntı sorun yoktur bütün maaşınızı lg veriyor yaa ne de olsa

• bboy 2pac B kullanıcısına yanıt
    htc one xperia z z1 iphone da batarya çıkıyordu değilmi :D yapmayın ya hangi devirdeyiz batarya dediğin en kısa süresi 400 şarj yani hergün şarj taksan 1 yıldan fazla ki 400 şarjda bataryayı çöpe atmıyosun performansı düşüyor 2 sene sonra bi batarya taktırırsın tamam benim 3gs nin bataryası 3 yıl sonra kötü olmaya başladı orjinalini 50 liraya aldım yani batarya o kadar problem değil hafıza kartıda zaten fiyat düşürmek için yapılmış bişey yani kafaya çok takmayın snapdragon 800 ve adreno 330 bence çok iyi zaten snapdragon 600 dahil aşağısı 1080 p ekranı tam performans çalıştıramıyor yani anlıcanız s4 ekranının hakkını veremiyor
  • S4 DEN G2 32 GB VERSİYONU TÜRKİYEYE GELDİĞİNDE ALAN İLK 5 KİŞİDEN BİRİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM,DÜŞÜNMEDEN G2 ALMANIZI ELEKTRONİK UZMANI OLARAK TAVSİYE EDİYORUM.EN AZINDAN SAMSUNG LARDA YAŞADIĞIMIZ SERVİS PROBLEMLERİ VE HER ŞEYE PARA İSTEMELERİ İNANIN LG SERVİSLERİNDE YAŞANMIYOR.GÜNCELLEME KONUSUNA TAKILMAYIN MECBUR GÜNCELLEME VERECEKLERDİR,NEDENİ LG BU G2 CİHAZ İLE BİR ÇIĞIR AÇACAĞINA İNANDI VE BUNU DA BAŞARDI ŞU AN TÜRKİYE DE CİHAZ YOK.

ALIN DERİM
  • Sırf batarya değişimi ve SD kart slotu için S4 daha iyi diyemezsin. S4 ü Touchwiz arayüzü ve Exynos tan dolayı direk elemeli. Isınıyor diye telefon eliyorsan ben sana ne diyeyim.
  • G2 aldim mutluyum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler sizce hangisi mantıklı samsung servısınde tanıdık var sorun olursa yardımcı olur o cezbedio ama LG G2 daha iyi diyorlar sizce ne yapmalıyım ?

s4 taabiki tartismam bile hafiza karti takilamamasi batarya degisimi olmamasi oyunlarda isinmasi bence s4 alman icin yeterli sebeptir diye dusunuyorum

afedersin ama ısındığını nerden çıkardın sormak isterim. iki hafta önce çok yakın arkdaşıma aldık ve sürekli kullanıyorum. ne ısınma ne takılma en ufak bir sıkıntı yok. bilmeden yorum yapmayın

mesut çevik sölediği için olabilir mi? sende olmayabilir ama bu hiçbir cihazda olmayacak anlamına gelmez ben adamın dediğini diyorum zaten fanboylukta son boyut olduğun belli hemen 7 sülalen bile kullanıyordur almıştır eminim hiçbirinde sıkıntı sorun yoktur bütün maaşınızı lg veriyor yaa ne de olsa

bana fanboy diyeceğine hemen bir tek kritere bakarak s4 tabiki diyen yorumunu oku kim fanboy ona karar ver. ben senin gibi oradan buradan duyma laf ile konuşmuyorum. ayrıca şu an hangi 4 çekirdekli cihazı alırsan al zaten belli seviye ısınma yapacaktır.
    2. si s4 fiyat olarak daha pahalı olmasına rağmen g2 s4 ü havada karada ezer geçer geçer. zaten tüm testlerde fark atıyor. bizde arkdaşın telefonunu testlere ve özelliklerine bakarak aldık sizin gibi onun bunun yorumuna bakarak değil.
    ayrıca başka bir arkdaşta s4 var ama g2 yi buldumu elinden düşüremiyor ve s4 ü satıp g2 almayı düşünüyor su anda. siz önce cihazı iyice inceleyin bi elinize alıp ikisini kıyaslayın ondan sonra tavsiyede bulunun. samsungun o çok övdüğü süper mega ultra amoled ekranını g2 nin yanında bi görün. çamur gibi kalıyo amoled ekran. ha şimdi sen s4 8 çekirdek g2 4 çekirdek dersin demden söyleyeyim 8 çekirdek samsungun milleti kandırmasından başka bir anlam ifade etmiyor. cihaz zaten içbir zaman 8 çekirdek kullanmıyor ve kullansa da bunun farkını anlamazsın(saat hızı artmadığı sürece oda düşük zaten). . pil süresi dersen de boşta kalma zamanında da hepsi tek çekirdek kullanıyor.
    bu arada beni bu forumda lg konularında bilen bilir lg yi ne kadar yerden yere vurduğumla ilgili sayısız konu var ama g2 de firma kendini aşmış. ve bunlar içinde ben para almıyorum ama sen samsunga başvur maaşa bağlarar merak etme bu işler için çok para dağıtıyor samsung madem bu işi yapıyorsun karşılığını al en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truvazotti -- 2 Kasım 2013; 3:04:01 >

• 32 gb g2
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yazının devamını okumadan bir cevap yazayım dedim kardeşim.Arkadaş fan boymudur bilmem ama ben ve kuzenim s4 kullanıcısıyız ve sağlam oyunlarda ciddi ısınmalar var telde.Hatta aynı sürede kardeşimin GMD si ısınmazken benim s4'üm ısınıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

quote:

quote:

quote:

quote:

Yazının devamını okumadan bir cevap yazayım dedim kardeşim.Arkadaş fan boymudur bilmem ama ben ve kuzenim s4 kullanıcısıyız ve sağlam oyunlarda ciddi ısınmalar var telde.Hatta aynı sürede kardeşimin GMD si ısınmazken benim s4'üm ısınıyordu.

s4 de olabilir bişey diyemem ben lg g2 adına konuştum sadece donanım olarak g2 zaten s4 den daha iyidir şüphesiz buarada note 2 aldım dün itibariyle tavsiye edebileceğiniz güzel uygulamalar varsa alabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bana fanboy diyeceğine hemen bir tek kritere bakarak s4 tabiki diyen yorumunu oku kim fanboy ona karar ver. ben senin gibi oradan buradan duyma laf ile konuşmuyorum. ayrıca şu an hangi 4 çekirdekli cihazı alırsan al zaten belli seviye ısınma yapacaktır.
    2. si s4 fiyat olarak daha pahalı olmasına rağmen g2 s4 ü havada karada ezer geçer geçer. zaten tüm testlerde fark atıyor. bizde arkdaşın telefonunu testlere ve özelliklerine bakarak aldık sizin gibi onun bunun yorumuna bakarak değil.
    ayrıca başka bir arkdaşta s4 var ama g2 yi buldumu elinden düşüremiyor ve s4 ü satıp g2 almayı düşünüyor su anda. siz önce cihazı iyice inceleyin bi elinize alıp ikisini kıyaslayın ondan sonra tavsiyede bulunun. samsungun o çok övdüğü süper mega ultra amoled ekranını g2 nin yanında bi görün. çamur gibi kalıyo amoled ekran. ha şimdi sen s4 8 çekirdek g2 4 çekirdek dersin demden söyleyeyim 8 çekirdek samsungun milleti kandırmasından başka bir anlam ifade etmiyor. cihaz zaten içbir zaman 8 çekirdek kullanmıyor ve kullansa da bunun farkını anlamazsın(saat hızı artmadığı sürece oda düşük zaten). . pil süresi dersen de boşta kalma zamanında da hepsi tek çekirdek kullanıyor.
    bu arada beni bu forumda lg konularında bilen bilir lg yi ne kadar yerden yere vurduğumla ilgili sayısız konu var ama g2 de firma kendini aşmış. ve bunlar içinde ben para almıyorum ama sen samsunga başvur maaşa bağlarar merak etme bu işler için çok para dağıtıyor samsung madem bu işi yapıyorsun karşılığını al en azından

yahu saçma sapan konuşmayın ben apple ürünlerinin hayranı olan birisiyim adamın sölediğini size sölüyorum sizde olur ya da olmaz adam ısınıyor dedi bende onu aktardım kaç defa aynı şeyi söleyeceğim donanım olarak daha iyidir g2 aksini iddaa eden yok sadece g2ye vereceğim parayı s4e veririm diyorum neden android var ne de olsa içinde madem ki androide o kadar vereceğim hafıza kartı takılabilmesi bataryası değişebilmesi lazım benim görüşüm bu iyi günler

• Selamlar ben de G2 ve S4 arasında kaldım ikisi şuan aynı fiyat görünüyor fakat G2'nin 32GB olanını istiyorum o da pahalı oluyor ne yapsam bilmiyorum
  • g2 özellik bakımından daha iyi ama sen hangisini almaya istekliysen onu al bence aralarında ucurum yok
  • g2
  • Bana göre LG2 daha iyi hem şarz hem de kalite.
  • g2

• S4 DEN G2 YE GEÇMİŞ BİRİ OLARAK TABİKİ G2 NO PRPOBLEM
  • g2
  • lg g2 , samsung galaxy s4 ve samsung note 3. bu 3 telefonuda kullandım ama. en iyi özellikler lg g2 ye ait. kişiselleştirme istemediğin kadar çok var. ekran desen parlak ekranı note 3 den bile iyi. tek kelime ile g2 harika
  • LG G2 daha iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.