Bildirim
LG G2 mi Samsung S4 mü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Serviste tanıdık olmasına gerek yok sorun olunca hepsi hallediyor :) Açık ara G2 -
quote:
Orijinalden alıntı: Brucedeluxe
Serviste tanıdık olmasına gerek yok sorun olunca hepsi hallediyor :) Açık ara G2
mesele garantı degıl yanı sorun oldugunda bedavaya garantısız halledıyor mu hepsı -
Kullanıcı hatası değilse hallediyor tabiki. Telefonu düşürüp ekranı kırarsanız hiç bir firma garanti kapsamına almaz(Tanıdık konusunu bilemem)quote:
Orijinalden alıntı: Anicetusquote:
Serviste tanıdık olmasına gerek yok sorun olunca hepsi hallediyor :) Açık ara G2
mesele garantı degıl yanı sorun oldugunda bedavaya garantısız halledıyor mu hepsı
Alıntıları Göster
-
Aslında G2 övüp herkesin elinde olmasını istemem ama gerçekler ortada. S4/note3 kullanan arkadaşlarımla karşılaştırınca g2 nin büyüsüne kapılıp keşke onu alsaydım dıyorlar ;)quote:
Kullanıcı hatası değilse hallediyor tabiki. Telefonu düşürüp ekranı kırarsanız hiç bir firma garanti kapsamına almaz(Tanıdık konusunu bilemem)
Alıntıları Göster -
Samsung çok kalitesiz. Diğer özellikler konusunda da açık ara önde. Biraz araştırınca görebilirsiniz. Çok kullanışlı özellikler, şık ve rahat rasarım, laliteli malzeme.quote:
Orijinalden alıntı: Futuré
Aslında G2 övüp herkesin elinde olmasını istemem ama gerçekler ortada. S4/note3 kullanan arkadaşlarımla karşılaştırınca g2 nin büyüsüne kapılıp keşke onu alsaydım dıyorlar ;)
Alıntıları Göster
LG faranti konusunda da esnektir genelde. -
G2 al tabiki. -
Aralarındaki performans farkı senin için önemli değilse sıradan bir kullanım için alacaksan S4 alabilirsin. Sorun olunca bazen uğraştırabiliyorlar ya da en ufak şeye kullanıcı hatası deyip para isteyebiliyorlar. Bu alanda tanıdık olması senin yararına olur.quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
G2 al tabiki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 22 Ekim 2013; 16:27:26 > -
LG'nin gerçekten kullanıcı hatası olmadıkça ücret alacağını sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: justpassenger
Aralarındaki performans farkı senin için önemli değilse sıradan bir kullanım için alacaksan S4 alabilirsin. Sorun olunca bazen uğraştırabiliyorlar ya da en ufak şeye kullanıcı hatası deyip para isteyebiliyorlar. Bu alanda tanıdık olması senin yararına olur.
Alıntıları Göster
Kullandığım LG notebook'tan örnek vereyim. LG bana işletim sistemini değiştirmeye, RAM, CD sürücüsünü, Wi-Fi kartını ve sabit diskini kendim değiştirmeme müsade ediyor. Bir keresinde de hard disk arızası olmuştu. Çoğu markanın kullanıcı hatası diye para aldığı arıza garanti dahilinde tamir edildi. Kullanıcı hatası demese bileişletim sisteminden çakılmıştım.
Fakat şunu da söylemeliyim ki eğer gerekirse yurt dışından parça getirmeleri çok uzun sürüyor. Zırt pırt bozulacak değil ya. Bizde LG'ye devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 22 Ekim 2013; 18:21:39 >
-
dayanıklılık ve işlemci yönünden açık ara önde. g2 al tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: Mutlucan96
LG'nin gerçekten kullanıcı hatası olmadıkça ücret alacağını sanmıyorum.
Kullandığım LG notebook'tan örnek vereyim. LG bana işletim sistemini değiştirmeye, RAM, CD sürücüsünü, Wi-Fi kartını ve sabit diskini kendim değiştirmeme müsade ediyor. Bir keresinde de hard disk arızası olmuştu. Çoğu markanın kullanıcı hatası diye para aldığı arıza garanti dahilinde tamir edildi. Kullanıcı hatası demese bileişletim sisteminden çakılmıştım.
Fakat şunu da söylemeliyim ki eğer gerekirse yurt dışından parça getirmeleri çok uzun sürüyor. Zırt pırt bozulacak değil ya. Bizde LG'ye devam. -
S4 kullanıcısı olarak yaptığım araştırmalara göre G2 diyorum. Ama 32gb versionu :)quote:
Orijinalden alıntı: koladorina
dayanıklılık ve işlemci yönünden açık ara önde. g2 al tabiki.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Anicetus
Beyler sizce hangisi mantıklı samsung servısınde tanıdık var sorun olursa yardımcı olur o cezbedio ama LG G2 daha iyi diyorlar sizce ne yapmalıyım ?
s4 taabiki tartismam bile hafiza karti takilamamasi batarya degisimi olmamasi oyunlarda isinmasi bence s4 alman icin yeterli sebeptir diye dusunuyorum -
Telefon alırken Türklerin ilk öneme aldığı şey oyunda ısınmasınquote:
Orijinalden alıntı: bboy 2pacquote:
Beyler sizce hangisi mantıklı samsung servısınde tanıdık var sorun olursa yardımcı olur o cezbedio ama LG G2 daha iyi diyorlar sizce ne yapmalıyım ?
s4 taabiki tartismam bile hafiza karti takilamamasi batarya degisimi olmamasi oyunlarda isinmasi bence s4 alman icin yeterli sebeptir diye dusunuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: bboy 2pac
quote:
s4 taabiki tartismam bile hafiza karti takilamamasi batarya degisimi olmamasi oyunlarda isinmasi bence s4 alman icin yeterli sebeptir diye dusunuyorum
yapma dostm lg g2 s4 ten çok üstün bir telefon -
Dostum karşılaştımamalısın bile G2 her türlü daha kaliteli bir cihaz. Ve üstünlüğünü sınıfında baya konuşturdu.quote:
Orijinalden alıntı: nazif21quote:
quote:
s4 taabiki tartismam bile hafiza karti takilamamasi batarya degisimi olmamasi oyunlarda isinmasi bence s4 alman icin yeterli sebeptir diye dusunuyorum
yapma dostm lg g2 s4 ten çok üstün bir telefon
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: nazif21
quote:
quote:
donanım olarak elbet üstün olabilir daha hızlıdır akıcıdır katılırım fakat sölediklerimi de unutmamak gerekir
-
Isınma konusu tüm telefonlarda mevcut. İşlemciler güçlü fakat soğutmak için şu an yapılabilecek bir şey yok. Isıyı tüm yüzeye dağıtmaya çalışıyorlar fakat o da bi yere kadar. Üst seviye telefonlardan ısınmayan telefon yok ne yazık ki şu an.quote:
Orijinalden alıntı: bboy 2pacquote:
Orijinalden alıntı: nazif21
quote:
quote:
donanım olarak elbet üstün olabilir daha hızlıdır akıcıdır katılırım fakat sölediklerimi de unutmamak gerekir
Alıntıları Göster
Batarya değişimi ve sd kart girişi konusunda haklısınız fakat kullanıcıya göre değişir o konu da. Optimus G kullanıyorum ve her türlü oyun kurulu olduğu halde 32 gb rahat rahat yetiyor. Bataryam da 1 günü rahat çıkardığı için değiştirme ihtiyacı duymuyorum. G2 de aynı şekilde olduğu için bu konu bence telefonu almamak için bir sebep olamaz. Tabi ki bu benim kişisel görüşüm batarya ve sd kart konusu kişiye göre değişir.
-
ben şahsen bu saatten sonra samsunga para vermem , hem G2 S4 den daha iyi bir cihaz -
quote:
quote:
afedersin ama ısındığını nerden çıkardın sormak isterim. iki hafta önce çok yakın arkdaşıma aldık ve sürekli kullanıyorum. ne ısınma ne takılma en ufak bir sıkıntı yok. bilmeden yorum yapmayın -
2 saat oyun onayip isinmayan bir telefon modeli soyler misiniz.
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- firmware nedir
- samsung galaxy s serisi
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- s22 çıkış tarihi
- cep telefonu kim icat etti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X