Bildirim
LG G2 mıknatıslı kılıf sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hic mi kimse bilmiyor cozumu ya hassasiyeti fln ayarlayamazmıyız -
bendede aynı problem var. Çözümü yok gibi herhalde -
ben solağım bide sağ elimle kullansam sorun olmıcakta sol elimde kullanınca sorun oluyo :S -
aynısı bende de var hocam.Kılıfı aldım çakma kılıf olmasıyla ilgili.En kısa zamanda spigen'e geçeceğim -
benimde param kalmadı orjinal kılıf alamıyorum :S -
acaba hassasiyetini ayarlıyamıyormuyuz -
Yok herhalde ayarlayamıyoruz. Başka bir konuda görmüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkürler quickwindow modunu kapattım -
quote:
Orijinalden alıntı: howfase
tesekkürler quickwindow modunu kapattım
evet ayarlar dan yapılabiliyordu onu söylemeyi unutmuşum -
Bizim arkadaşdada böyle bi sorun var arkadaşlar peki sizin telefonu kapattığınızda kapalı kalıyor mu yosa kalkıyor mu. Yani kitap sayfası gibi sağ tarafta tutuyormu mıknatıs? Bir de ne kadara aldınız? -
ben çakmasını aldım o yüzden kalkmıyor orjinallerinde deri olduğu için alışana kadar kalkabilir. 30 tl ye almıştım orjinalleri 80 tl olması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: fduman60
ben çakmasını aldım o yüzden kalkmıyor orjinallerinde deri olduğu için alışana kadar kalkabilir. 30 tl ye almıştım orjinalleri 80 tl olması lazım.
35 liraya aldım da yapışmıyor kapak açık kalıyor mecburen telefonu ters koymak zorunda kalıyorum. -
zamanla alışır cebinde durdukça biraz da oynarsan -
quote:
Orijinalden alıntı: fduman60
zamanla alışır cebinde durdukça biraz da oynarsan
Valla denemeye değer -
bendede açık kalıyor ama ters koya koya alıstı biraz :D -
usta benim orjinal degil sorun bu zaten arkaya katlayınca pencere cıkıyo :D -
evet arkasına katlayınca -
sorun benimkinin orjnıal olmamısında :D -
Aslında çokta fark etmiyor ben orjinal kapak aldım ama aynı bahsettiğiniz sorunları bende yaşadım. Öyle ki telefon geliyor cevap verene kadar quickwindow ekrana geçiyor veya oyun oynarken çıkıveriyor. En güzeli ayarlardaki Aksesuar bölümünden quickwindow özelliğini kapatmak Kapattıktan sonra rahat ettim
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- samsung a15 ne zaman çıktı
- samsung s24 ultra
- en iyi powerbank markaları
- virüs nasıl temizlenir
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X