Bildirim
LG G2 NASIL KORUYACAM? kılıf , siilkon , ekran koruyucu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
spigen armor silikon kılıf en garanti yol ama telefonu çok kaba gösteriyor. quick window kiliflar da güzel. bide güzel bi ekran koruyucu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fairboy
spigen armor silikon kılıf en garanti yol ama telefonu çok kaba gösteriyor. quick window kiliflar da güzel. bide güzel bi ekran koruyucu
kaba göstersin yeterki korusun yahu o kadar para dökecez :d ekran koruyucu + spigen armor silikon yapyım o zaman:D olmadı bide windows kılıf alayım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: atilla-3434
quote:
Orijinalden alıntı: fairboy
kaba göstersin yeterki korusun yahu o kadar para dökecez :d ekran koruyucu + spigen armor silikon yapyım o zaman:D olmadı bide windows kılıf alayım :)
biraz da kartona falan sar, koli bandıyla bantla birisi aradığında çıkarmak için uğraşırsın
-
Spigenler cok sık... Ondan alip bi de ekrana jelatin taktin mi tamamdir
quote:
Orijinalden alıntı: captor34
Spigenler cok sık... Ondan alip bi de ekrana jelatin taktin mi tamamdir
aynen öyle yapıcam :D -
Bi kac gun oncesi g2 aldim simdilik cok memnunum. Kilifta bende kararsiz kaldim.spigen yada nillkin dusunuyorum karar veremedim. Telefon surekli cantamda acaba cuzdan modellerinden mi almam gerekiyo hangisi daha kullanisli olur kabaligi umrumda degil yardimci olur musunuz
Spigen en mantıklısı bencede. Şahsen ben düz bir kılıf aldım fakat üst ve alt kısımlar korumasız olduğundan durum kritik. Nillkin ve orjinal kılıflarında da o kısımlar açıkta malesef. -
http://www.spigen.com.tr/LG-G2-Screen-Protector-Steinheil-Ekran-Koruyucu,PR-405.html. bu nasil sizce yada tavsiye edebileceginiz ekran koruyucu va mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X